Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 147 sonuç

Konu: Hakan Şükür oynasın mı, oynamasın mı?

şimdi hakan vücudunu kullanarak takımın pozisyon bulmasını sağlıyor diyorsan o zaman ben de sergen iki harekette maç çeviriyor o niye alınmıyor derim bi oyuncu öncelikle düşüşe geçtiği zaman onu zaman zaman aşabilmeli eğer hep düşüyorsa hiç düzelemiyorsa o zaman zaten hep daha kötüye gidecektir yani yaşlı oyuncular ha şu var hakan her zaman faydalı ama takımın gol yükünü üstlenemez en azından ilerde tek oynamamalı

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by Hububat_Fiyatları
    şimdi hakan vücudunu kullanarak takımın pozisyon bulmasını sağlıyor diyorsan o zaman ben de sergen iki harekette maç çeviriyor o niye alınmıyor derim bi oyuncu öncelikle düşüşe geçtiği zaman onu zaman zaman aşabilmeli eğer hep düşüyorsa hiç düzelemiyorsa o zaman zaten hep daha kötüye gidecektir yani yaşlı oyuncular

şimdi sergen örneğini vermişsin de sergen le hakan ın ne kadar çalıştığı ortada sergen yürüyemiyor bile zman geliyor hakan ın ki ise sadece bir form düşüklüğü düzelecektir o kadar profosyonel ki buna şüpjheniz olmasın her zaman eleştirildi hiç bir zman yaranamadı alışmıştır artık adnan polat ta dedi bizimle 2 yıl daha mukavelesi var diye avrupa futbol şampiyonası sonunda bırakacaktır bence.

Quote Originally Posted by scolari12111
    şimdi sergen örneğini vermişsin de sergen le hakan ın ne kadar çalıştığı ortada sergen yürüyemiyor bile zman geliyor hakan ın ki ise sadece bir form düşüklüğü düzelecektir o kadar profosyonel ki buna şüpjheniz olmasın her zaman eleştirildi hiç bir zman yaranamadı alışmıştır artık adnan polat ta dedi bizimle 2 yıl daha mukavelesi var diye avrupa futbol şampiyonası sonunda bırakacaktır bence.
    walla her ne kadar faydalı olsa da avrupa şampiyonasında futbol seyir zevki olarak hakanın oynamasını istemem :S

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by Hububat_Fiyatları
    walla her ne kadar faydalı olsa da avrupa şampiyonasında futbol seyir zevki olarak hakanın oynamasını istemem :S
    zaten ondan seyir zevki değil takıma katkı bekliyoruz bence o nun tecrübesine çok ihtiyacımız var o kadar dağınık bir takımız ki kim takımında yedek beraber oynamışlıkları çok sınırlı o nun büyük faydaları olacaktır hem saha içi hem de dışında.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ne kadar konusursak konusalım yarinki maca ilk onibrde baslıcak hemde macta asist ti var yine

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hakan bence faydalı bir oyuncu nedenmi ? 2 defans oyuncusu onu tutmakla mesgul oluyor buda diger oyuncular için avantaj..
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    Hakan bence faydalı bir oyuncu nedenmi ? 2 defans oyuncusu onu tutmakla mesgul oluyor buda diger oyuncular için avantaj..
    ben de söyledim ayrıca asisit yapıyor zaman zaman da gol atıyor bu kadar acımasızca eleştirmemek gerek değerler çabuk kazanılmıyor ki bu kadar kolay harcansın hele ki böyle bir oyuncu.ersen 5 gol attı diye herkes oynasın hakan nasıl oynar diyor.

S-B-Z Misafir

yarınki maçta güzel bir cevap bekliyorum hakandan

bugün herkes görecek hakan macaristan karsisinda nasil oynayacak,ama gol atamazsa bile asist yapar bu da yeter bize,ama en güzel cevap hakanin bu macta gol atmasi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

bencede burakmalı aslında niye gökhan ünalı almadı fatih terim anlamadım valla

S-B-Z Misafir

evet bencede gökhan ünalın alınmaması bir hataydı,hemde büyük bir hata.
    anadolu kulüpleri üzerindeki bu ambargolar artık kalkmalı.

Quote Originally Posted by şampiyon
    evet bencede gökhan ünalın alınmaması bir hataydı,hemde büyük bir hata.
    anadolu kulüpleri üzerindeki bu ambargolar artık kalkmalı.
    bununla alakası yok bence o zaman özden niye alındı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Anlayamadığım iki konu var açıklarsanız sevinirim
    1-İlla ki bi takımda pivot santrafor olması lazım mı(basketbol mu bu ya illa pivot santrafor)

2-Gökhan Ünal,Burak Yılmaz,Serhat Akın,Hasan Kabze gibi genç oyuncularımız alınmazken neden hakan şükür

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Kaleye arkası dönük forvet devri kapandı, bizim haberimiz yok..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Hani kafa topu alıp indiriyor falan diyeceğim de artık o da kalmamış Hakan'da.Bırak Hakan bırak.

Evet dünkü Hakan'la milli takımın 10 kişi oynadığını gördük dün Hakan naptı biri bana çıkıp anlatsın milli takımda oynamaması gereken tek oyuncudur,artık bitmiştir bu işin ısrarı yoktur Hakan bulunmaz kumaş parçası değildir onun yerine Ümit Karan Fatih Tekke Nihat Halil Gökhan Ünal gibi çok yetenekli gençlerimiz vardır.Ama işte bu Fatih Terim kendi GS ittifaklarını takıma topluyor...

Nesil
    2006
    Yer
    republic of fenerbahçe

Evet akşamki maçta tekrar gördükki hakan şükür bitmiş. Hani hakanın asisti nerde golü. Artık hakanın oynaması fatih terimin kendini bitirmesi olur. Maçtan sonraki röportajında herkez koşacak demiş forvetler defansa bile gelecek takım çok koşacak demiş sizce bunların hepsini hakan yapabilirmi bu durumuyla. akşam gördükki önünden geçen topa bakıyor çok yavaş artık bıraksın ve diğer oyuncular oynasın kulübede bekleyen

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

turgay şeren bugünkü yazısında şu ifadeyi kullanmış:" hakan yine forvette bir maestro gibiydi.çıktığı kafa toplarının hemen hemen hepsini arkadaşlarına indirdi." size göre futbol sadece gol atmaktır ama bir teknik direktör ve futbolu çok yönlü yorumlayanlar için farklıdır.ben de bir amatör futbolcu olarak hakan ın ne kadar takıma faydalı olduğu ortada diye düşünüyorum biraz bitkin olabilir ama ölüsü bile yetecek bir futbolcu.

ewet bu konuyu arıyodum hakan bana söyleyin kaleye sutu warmı ve ayrıca gökdenizi neden aldıda hakanın 90dk hayalet gibi durmasına izin verdi ben bile cıldırdım....terim yeter artık...hakan milli takımda iyi oynuyomuş nerde

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by y_layta
    ewet bu konuyu arıyodum hakan bana söyleyin kaleye sutu warmı ve ayrıca gökdenizi neden aldıda hakanın 90dk hayalet gibi durmasına izin verdi ben bile cıldırdım....terim yeter artık...hakan milli takımda iyi oynuyomuş nerde
    öncelike şunu söyleyeceğim bazı forvetler vardır ki golün pozisyonun dışında başka meziyetlere sahiptir.defansı yıpratmak hani dursa bile başında 1 2 kişi bekliyo.rtop indiriyor oyunu kanatlara açıyor ve arkadaaşlarına çok güzel duvar oluyor.daha çok sayabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

hakan hiçbişi yapmadı sahada gezdi durdu bi tuncay a indirdiği pozisyon dışında varlığı belli değildi
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

herkes takmış da boşuna göreceksiniz aavrupa futbol şampiyonası nda da forvetimiz olacak.yurdum da herkes teknir direktör.fatih terim birşey bilmiyor da alıyor işte ne yapalım.bunu savunanlar daha iyi biliyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

ne biçim oynadı dün öyle ya.Rakibin 2 kalecisi vardı Dün. B,iri Kiraly dieri Hakan

Quote Originally Posted by TaşkınMahmut
    ne biçim oynadı dün öyle ya.Rakibin 2 kalecisi vardı Dün. B,iri Kiraly dieri Hakan
    çok doğru söylüyosun tüm topları indirmiş.top indircekse tek forwet olmiycak

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Nasıl katlanıyor anlayamıyorum. Halil, Nihat avrupada tutunabildi. Ama Hakan... İtalya'da yanlış hatırlamıyorsan en kötü 2. forvet seçilmişti. Burda amacım Hakan'ı suçlamak değil. Hakan'ın yaptığı hizmetlei kusursuz hepimiz görüyoruz. Ama artık futbolumuz gelişti ve Hakan'dan daha iyi forvetlerimiz var... Bence
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

hayır peluk nihatı oynaymaması doğru adam formsuz ben olmaz..ersen gokhan unal.su kadroyla halil fatih tekke .ümüt 2yarıda

hakan gercektende dün beni yaniltti ve bir daha gördükki hakanin artik birakmasi lazim anlamadigim sey fatih terim hakana nasil dayandi 90 dakika,ikinci yarida hakanin yerine ümit girseydi 2. hatta 3. golü bile bulabilirdik cünkü ümit,tuncay bos alanlari seven isimler.fatih terim dün taktiksel acidan büyük bir hata yapti

ewet hakanı tek forwet yanlış hakan indirsin halil ümit VEYA FATİH SULTAN TEKKE vursun

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

biri bir isim söylüyor haydi herkes peşine ersen neredeydi bu adam bu kadar sene 5 gol attı hemen takıma hakan ın italya da başarısız olduğuna inanmıyorum inter de zaman zaman forma giyse de parma da istikrarlıydı di vaio o nun attırdığı gollerle ünlü oldu çarşamba da as oynayacak avrupa futbol şampiyonası nda da emin olun buna.

YA kardeşim suana bek hakan ne hayalet adamın gücü yok.ersen kim 5 maçta 5 gol 4ü 2derbide yapma lütfen ya

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri