Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 91 sonuç

Konu: Ankaraspor - Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by arda_ultraslan
    evet hollleyyyyyyyyyy fenerbahce 100.yilinda sampiyon olamayacak,ama en gözel tarafi fenerbahcenin 100. yilinda bir anadolu takiminin sampiyon olmasi.yürü manisa kim tutar seni

Ben de bir Fenerbahçeli olarak 100. yılımızda şampiyon olmayı istiyorum fakat senin en güzel tarafı dediğin Manisa'nın şampiyonluğunu 100. yılımızda ezeli rakibimizin olmasına tercih ederim, tüm Fenerbahçeliler bunu tercih eder. Madem ki biz olamıyoruz, diğer büyükler de olamasın Vestel olsun daha daha mutlu olurum ezeli rakibim olacağına...
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Ya arkadaşım, ya hiç yorum yapma ya da git arkadaşların arasında yap! Burada ortamı germeye çalışma, Fenerbahçelilerin sabrını taşırma!
    yok yaa siz galatasaray berabere kalinca gülüyorsunuz sampiyonuz diyordunuz,simdi ne oldu yemedimii

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sekopej
    Ben de bir Fenerbahçeli olarak 100. yılımızda şampiyon olmayı istiyorum fakat senin en güzel tarafı dediğin Manisa'nın şampiyonluğunu 100. yılımızda ezeli rakibimizin olmasına tercih ederim, tüm Fenerbahçeliler bunu tercih eder. Madem ki biz olamıyoruz, diğer büyükler de olamasın Vestel olsun daha daha mutlu olurum ezeli rakibim olacağına...
    Aslında Anadolu takımlarının şampiyon olacağına inanmıyorum. Çünkü bir yerde bocalıyorlar ve geri toparlanamıyor, zirve yarışından da kopuyorlar. Bu sene Vestel zorlu maçlar yaptı, puan kaybetmedi. Olaya bu açıdan bakınca neden Vestel şampiyon olamasın diyorum. Neyse bekleyip göreceğiz. İnşallah Beşiktaş olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

yok yaa siz galatasaray berabere kalinca gülüyorsunuz sampiyonuz diyordunuz,simdi ne oldu yemedimii
    Hala aynısını diyoruz bu sene sampiyonuz.sen git alisamiyende ligin sonuncusunu yenmeye calıs
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Boşuna tartışmayın arkadaşlar..

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

herşey karşılıkldır dünde galatasaray. maçı forumunda fb arkdaşlar dalga geçiyordu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Hala nasıl Zico kalsın diyosunuz ya..Önceki sayfalarda açıklamış FBli arkadaşlarım niye gitmesi gerektiğini... Bu adam iyi futbolcu olabilr ama T.D 'likden bi pok anladığı yok ki ..

@arda_ultraslan: Ortamı germe!! Evez biz de seviniyoruz ama seviyeli ve saygılı bi biçimde....
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    Hala aynısını diyoruz bu sene sampiyonuz.sen git alisamiyende ligin sonuncusunu yenmeye calıs
    biz gene bi tarbzona yenildik,ama siz anadolu takimlarina bile yeniliyonuz.biz berabere kalip en azindan 1 puan aliyoz ama siz bursaya,sakaryaya yeniliyonuz.sakaryanin durumu simdi icler acisi.siz sampiyon olmazsiniizzz.eger olaya aziz yildirim dahil olursa olursunuz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

biz gene bi tarbzona yenildik,ama siz anadolu takimlarina bile yeniliyonuz.biz berabere kalip en azindan 1 puan aliyoz ama siz bursaya,sakaryaya yeniliyonuz.sakaryanin durumu simdi icler acisi.siz sampiyon olmazsiniizzz.eger olaya aziz yildirim dahil olursa olursunuz.
    Ne saçmalıyosun sen Forumda yazmayı öğren de gel... Biz burda FB-GS konusunda senin gibi sdik yarıştırmıyoruz
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

tamam sende uzatma artık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Melih abi zico kalsın diyenlere dikkat et hiçbiri FB li değil. İşlerine Geliyo tabi bu adam onların...

Quote Originally Posted by Neron_FB
    Ne saçmalıyosun sen Forumda yazmayı öğren de gel... Biz burda FB-GS konusunda senin gibi sdik yarıştırmıyoruz
    arkadasim yazmayi senden ögrenecek degilim,burda kendini bisey zannetme,dün galatasaray hakkinda atip tutuyodunuz simdi ben fb ile alay geciyom diye sinirlendinizmi?bana diyon ama sen yorum yapmayi ögrende gel ,bundan sonrada bu konu hakkinda konusmicam cünkü uyari almak istemiyorum,siz dün ve bugün galatasaray ile ne kadar alya gectiyseniz ben o kadar sizle alay gectim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

arkadasim yazmayi senden ögrenecek degilim,burda kendini bisey zannetme,dün galatasaray hakkinda atip tutuyodunuz simdi ben fb ile alay geciyom diye sinirlendinizmi?bana diyon ama sen yorum yapmayi ögrende gel ,bundan sonrada bu konu hakkinda konusmicam cünkü uyari almak istemiyorum,siz dün ve bugün galatasaray ile ne kadar alya gectiyseniz ben o kadar sizle alay gectim
    İsabet olur....

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yani bir mesaj bu kadar güzel yazılabilirdi.

Ben de bi yorum yapayım; siz sonuncu takımla berabere kaldınız demek ki ondan da kötü takımsınız veya onla eşdeğer bi takımsınız çünkü onu yenemiyorsunuz. Bu mudur yani yorum...

Bu iş şuna benziyor, Ali, Mehmet'i yendi, Mehmet beni yendi, bu durumda Ali direkman beni yenmiş mi oluyor oynamadan?

Yapacağınız yorumlar daha dolu olursa sevinirim...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Bana kalsa çoktan uyarı almıştın ama... Dünkü yorumlarıma bak bakim ne demişim ben!! Saygı var bizde saygı.. Sende o yok, dalga geçtiğini sanıp duruyosun.. Düşüncesizce davranma...!!!!!!
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Madem durum o kadar güzel ligde kacıncı sıradasınız onuda acıkla ve ankaraspor-fenerbahce macının yorumunun yapıldıgı bir yere galatasarayı sokma
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    Madem durum o kadar güzel ligde kacıncı sıradasınız onuda acıkla ve ankaraspor-fenerbahce macının yorumunun yapıldıgı bir yere galatasarayı sokma
    o ark. yanlış yorum yaptı ama sende onun gibisin lütfen düzgün oyrum yaparmısın

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Rüştü : En hatasız futbolcu takımdaki 2 goldede hatası yokdu

Kerim : Daha ne kadar sabır sezon başından beri 2-3 kere ters kademeye girip 1 de şansa attığı gol varki bunun dışında emin olunki serkan o bölgede daha faydalı olur illa içimizden geç yetenek çıksın inadı yapmasak

Edu : Tandem hakkında konuşmayacağım ama Lugano dan iyidir

Lugano : Neden Luciano'yu gönderdik ?

Appiah: Uzakta attığı goller başımıza bela oldu her topu alışında aklında kale oluyor kafası başka yerlerde

Alex :Ayakda durmakda zorlanıyor kondisyonu giderek düşüyor artık serbest atışlarındaki etki kayboldu acaba bunun nedeni rakip mi iyi önlem alıyor yoksa Alex de mi bi sorun var

David : Bi an için Brezilya pasaportu alıp Fenerbahçe ye mi transfer olsam diye düşünmüyorum değil !
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

! aranızda ki tartışmaları abartmadan kişilere ve kurumlara hakaret etme düzeyine getirmeden yapalım lütfen.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by EreN
    Rüştü : En hatasız futbolcu takımdaki 2 goldede hatası yokdu

Kerim : Daha ne kadar sabır sezon başından beri 2-3 kere ters kademeye girip 1 de şansa attığı gol varki bunun dışında emin olunki serkan o bölgede daha faydalı olur illa içimizden geç yetenek çıksın inadı yapmasak

Edu : Tandem hakkında konuşmayacağım ama Lugano dan iyidir

Lugano : Neden Luciano'yu gönderdik ?

Appiah: Uzakta attığı goller başımıza bela oldu her topu alışında aklında kale oluyor kafası başka yerlerde

Alex :Ayakda durmakda zorlanıyor kondisyonu giderek düşüyor artık serbest atışlarındaki etki kayboldu acaba bunun nedeni rakip mi iyi önlem alıyor yoksa Alex de mi bi sorun var

David : Bi an için Brezilya pasaportu alıp Fenerbahçe ye mi transfer olsam diye düşünmüyorum değil !
    Sana katılıyorum ama birini unutmuşsun...

Zico: Artık yönetim tarafından keklendiğimi düşünüyorum.. Ya da ben teknik direktör nedir bilmiiyorum
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Zico,Gerets ve Tigana siz olmazsaniz ahhh bu lig cekilmez...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Zico ne yapmaya calisiyor anlamis degilim
    tuncayi oyundan aliyor Tümeri sokuyor fakat tuncay tümerden daha cok kosan ve defansa yardim eden bir futbolcu ve kerimi alip önderi soktu önder kanat oyuncusu degil o bolge icin cok yavas bir futbolcu bence onun yerine mehmeti oyuna almaliydi.

bence Zico Newcastle macindan sonra hemen gönderilmeli

Evet her sene anadolu takımları bir süre sonra bocalardı. Peki bu sefer buna önlem almış olamazlar mı? Manisaspor iyi gidiyor. Daha doğrusu rakipleri puan kaybettiği için iyi gidiyor.

Nesil
    2006

Maçı izlemedim çok mutluyum iyi ki izlememişim 2-0'dan maç verdiğimiz için cıldırırdım herhalde.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

alışkanlık oldu artık önce galatasarayın berabere kalmasına üzülüyorum arkasından fbnin puan kaybetmesiyle teselli buluyorum.newcastle maçında bu fbnin işi hiç kolay olmayacak.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Nedvedmania
    Berabere kalır

Ankaram gösterir gerçek gücünü bu maçta
    kendime inanamıyorum ya 2 haftadır bütün maç tahminlerim tutuyo
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by Nedvedmania
    kendime inanamıyorum ya 2 haftadır bütün maç tahminlerim tutuyo
    iddaa oynasana cihan

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ben , beni cehenneme sokabilecek bişeyle uğraşmam
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

tartışan kişiler gerekli uyarıları aldı

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Mac Ankara'da ben Ankara'da ama ben macta degil
    Ne zaman maca gitsem FB beni uzerdi, son yillarda maca gitme aliskanligimi azalttim ama bu da ise yaramadi.
    Dun ne maci seyrettim, ne de golleri gordum. Ama bu bile yeter Zico dememe engel degil.

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri