Omer Extensor uçmuş kaale alma onu...
Omer Extensor uçmuş kaale alma onu...
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
extensor'un yazdıklarının hemen hemen hiçbirine katılmıyorum.
Ayman oldukça etkili bir oyuncu sayılır.Seneye de kendini daha çok gösterecektir diye düşünüyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
markaj 19 demis .. gercekten cok komik.. ligin en iyi defansi luganonun markaji 16 iken aymanin nasil 19 olabilir![]()
Araklıspor ve Akçaabat Sebatspor Trabzonsporun pilot takımları olmalı.
Umut Bulut'un favori kulübleri Ankaragücü 100, Barcalona 75, A.Madrid 50
Umut Bulut'un kişileri Adem Koçak 100, Tolga Zengin 75 olarak eklenmeli...
Stepanov'un favori kulübleri Vojvodina 100, Chelsea 75, Trabzonspor 50
Stepanov'un favori kişileri Alessandro Costacurta 100, Vahid Halilhodzic 60 olarak eklenmeli...
Bilgilerin hepsi doğrudur belki çoğu kişi favori kişileri umursamaz ama oyunda büyük bir etken...
evet umut hayalinin ispanya liginde oynamak oldugunu söylemişti...ayrıca bence de favori klüp veya kişiler oyun için önemli bi ayrıntı..
Bu sezon profesyonel olup A takıma yükselen oyuncular:
Yusuf Kurtuluş
Eyüp Kadri Ataoğlu
Emre Hızarcı
Ve geçen sezon kirada olup geri tekrar geri dönenler:
Selim Akbulut (A.Sebatspor)
Tayfun Cora (Kayserispor)
[SIGPIC][/SIGPIC]
Defansın sağında görev yapan Ufukhan Bayraktar Denizlispor'a 1 yıllığına kiralık olrak verildi..
[SIGPIC][/SIGPIC]
yorumlara bayıldım ayman kötü futbolcu demedim ki ben top tekniği çok düşük dedim ayrıca bire birde müthiş etkili aurelio 20 olmalı demişsin ewet olmalı bence ayrıca markaj konusunda emre aşık lugano iyi markaj yapıyor deniyor ama tuttuğu rakibi taç çizgisine orta sahaya kadar kovalayan stoper iyi markaj yapıyor sayılmaz o adamın boşalttığı alana bir çapraz koşu ve gol sonra takımının mağlubiyetinin sebebi olur bu türkiye liginde pek olmaz ama şampiyonlar liginde affetmezler fb şampiyonlar ligine kalırsa böyle golleri sıkça görürsünüz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
savunma anlamında söyledim yanlış anlaşılmasın
- Stepanov, Porto'ya 3.5 milyon avroya transfer oldu.
- Stepanov'un favori kulüplerine Trabzonspor eklenmeli.
- Fatih Tekk kesinlikle favroi kişilere eklenmeli ayrıca Stepanov'uda buna ekleyebiliriz.
- Ayrıca Trabzonspor favori isimlerinden Ziya Doğan çıkarılmalı..
- Eski oyuncularımızdan Tolga Seyhan Shakhtar kulübünden 1 yıllığına kiralandı.
- Ezeli rakiplerde sadece Fenerbahçe var.Beşiktaş ve Galatasaray'da eklenmeli.Bunun yanı sıra kapatılma kararı alınan Smasunspor diğer rakiplerden kaldırılmalı.
[SIGPIC][/SIGPIC]
ama bu durum profesyonallikle pek bagdaşmıyor bu oyuna yansıtılabilirmi peki
Yansıyor ben elhadjide Engin' in favori kulübünü kocaeli yapmıştım. Normalde körfeze gelemk istemezken elhadjide geliyordu.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Berk çok dogru söylüyor ezeli rakiplerden rize ve samsun çıkartılmalı...fb-gs-bjk eklenmeli...ayrıca rekabetin fb'de 100 üzerinden 100, gs'de 90 bjk de 85 olmalı...şimdi diceksinizki gs aslında trabzona sıcak gelir...aslında gs-ts yakınlaşmasının sebebi fb'dir...ts-gs maçlarının pekte dostluk havasında geçtiği söylenemez...istanbulda son yıllardaki en sorunsuz takım bjkdir..tabi trabzon açısından bakarsak..
Ezeri rakiplerimiz arasında Rize ve Samsun olmalı bence...
Fenerbahçe 100, Galatasaray 90, Beşiktaş 90
Rize 60, Samsun 60 şeklinde yapılabilir.
Samsunspor zaten kapancakmis yani olsada olmasada artik fazla fark etmez bence. Rizespor'la aramizdada son zamanlarda baya bir yakinlasma oldu diyebilirim. Gecen gün Forumlarinda dikkatimi cekti Özel bölüm var "Kardes Takimimiz Trabzonpor" diye. Ayrica bircok macta bizim lehimize pankartlarda acildi. En hosuma giden söyle: "Cay, Hamsi, Muhlama bizim isimiz; Trabzonspor kardesimiz"
Galati maçında Yusuf çok iyi oynadı.Bu oyuncu ile ilgilenilmeli CA ve PA'sında.Bence çok yenetekli bir oyuncu
yusuf kurtuluş , ferhat çökmüş , tolga zengin(özellikle) , yattara
bu oyuncuların özellikleri biraz yüksek olmalı diye düşünüyorum. mesele Tolga oyunda çok dandikdi itibarı yerel di özellikleri de kötüydü heralde bunlar fm 2008 de düzeltilir.
Dandik kaleci dediğin adam için Fatih Terim gelecekte milli takım için iyi bi alternatif dedi dandik olsaydı geçen sene 18 maç oynarmıydı![]()
Oynardı.
Kalitesini tartışmıyorum ama
geçen sene JEFFERSON sakatlığının ardından takımda kaleci yoktu.Mecburen de olsa oynayacaktı.
Arkasında Ahmet Şahin vardı galiba ama son 2-3 maç oynadı ve gol yemediği maç ta yoktu galiba.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
erdinç in özellikleride yükseltilmesi lazım
Ahmet Şahin Trabzona gelmeden önce gayet başarılı bir kaleciydi ama şanssızlıklar yakasını bırakmadı ilk maçında 4 tane yedi ve kaleyi kaptırdı belki oynatılsaydı şuan Tolga veya Jefferson'dan daha iyi bir kalecimiz olacaktı.