Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 79 arası toplam 79 sonuç

Konu: Fortis Türkiye Kupası: Galatasaray - Bursaspor

Oleyyyy 2-1 oldu.. Galatasaray çok güzel oynuyor. Paslaşmalar fln çok hoşuma gitti. İlic yine mükemmel oynuyor..

İşte Takmı Kendine Geliyor Ne kadar Rahat Bir Maç Çıkartacağını Gördük aslında Bu Dakikalarda
    ve Carrusca Çalımını Atıyor , Pasını Atıyor , Frikikleri Başarılı Olcak , Kornerlerde Müthiş Falso Verebiliyor Topa Artık OYNAT Şu adamı Gerets Oynat..
    Mükkemel Bir Topcu Olur Bu Carrusca..

Nesil
    2006

İşte bu işte bu geriden gelip maç alıyoruz -gerçi maçı izlemiyorum ama olsun-

İnşallah gol yemeyiz alırız bu maçı haydi aslanlarım
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

S-B-Z Misafir

bakıyorumda at yarışı sayfasına çevirmişsiniz ortalığı

Bursa Son Dklarda Atak +7 Uzatmada Yani
    Cihan Sahada Yapabileceği En iyi Şeyi Yaptı Hayatı Boyunca Topu Çizgiye Gelmeden Çıkarttı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla Cihan'a kızdım ettim ama bu pozisyonda ASLANIM BENİM dedim Uzun zamandır ilk kez bu adama iyi laf ettim.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Gerets bey yüzünden yine maçı kaybediyorduk. Yani iyi oynayan bir oyuncuyu çıkarma zihniyetine sadece Gerets yapardı. Okan'ın gönlü olsun diye oynatıyor. Ama maşallah Okan sayesinde yeniliyorduk. Zafer'e yaptığı 2 kritik posizyonda başka hakem olsa penaltı verecekti.

Ayrıca bu Cihan daha futbolu bile doğru düzgün oynayamazken gidip nasıl sol kanatta oynuyor ona da şaştım. Neyse allahtan gol posizyonlarını çıkardıda kendini affettirdi.

Maçın geneline gelirsek. Böylede olsa yavaş yavaş maç kazanmak güzel oluyor. İnşallah bu seri lig sonuna kadar gider.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray 2-1 Bursaspor

Maç sona erdi. Galatasaray'ımız kazandı

OH BE! yeterli özet heralde

S-B-Z Misafir

ilk tebrik benden gelsin
    tebrikler arkadaşlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sağol Ömer abi.

Bursa'yı geriden gelerek yenmek kolay değil Umarım bu formu ligdede devam ettiririz

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

beyler bu maci kazandik ama izlemedim ilk defa bir maci
    bu macin analizini birisi yapabilirmi
    carusca nasildi
    sahanin yildizi kimdi

Okudugum haberlere gore sahanin yildizi ILIC gibi cunku 2 asist yapmis
    acaba carusca nasildi neler yapti

Nesil
    2005
    Yer
    ev

I Love

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tebrkler..............

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Carrusca bu maçta gayet etkiliydi. Gerek pasları ve şutları gerekse frikikleri ve ortaları tam yerindeydi. Gerets'in hem Arda'yı hem de Carrusca'yı ilk 11'de beraber oynatmanın formülünü bulması gerekiyor. Arda'yı ortaya Carrusca'yı da sol açığa alırsa gayet etkili oluruz. Oyun durumuna göre yer de değiştirebilirler. Açıkçası biraz daha uyum sorununu aşar ve takıma alışırsa gayet iyi bir futbol izleriz Carrusca'dan. Ama Gerets'e kalıyor bütün iş. Neyse hayırlısı. Bu seriye devam etme temennisiyle.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

cihan 2 golden etti bursayı...

Nesil
    2006
    Yer
    ghghjgh

iliç ve carrusca güzel oynadı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ah be bursa .ama ben futbolculara kızmıyorum takımı o zihniyette oynatan hocaya kızıyorum .fenerbahçe taktığını uygulamak istedi ama demekki sadece fenere işledi o taktıkk,neyse ben herzaman takımımın arkasındayım ne kadar yenilsekte

galatasaray seriye basladi artik ve takim eski günlerine geri dönme sinyallerini veriyor,carrusca müthisti ne güzel calimlar atiyor,ortalar yapiyor müthis biri hagi ve felipeden sonra galatasaraya gelen en klas adam,ilic bildigimiz süper ilic ona ne desek bos ,müthis bir oyuncu oldugunu gene ispatladi,ümit karan ve necati gecen seneden yarim kalan islerini bu sene tamamlayacaklar.cihan konusuna deginmek istiyorum galatasarayda onun kadar hirsli ve profesyonel kisiler cok az,müthis biri hata yapiyor ama son dakikalarda cikardigi iki gol taraftarin gönlünde taht kurmasina yeterdi,hep böyle cihan,okan konusunda ise gerets iyiki oynatmiyormus onu Aferin gerets okani oynatma,eski okan artik yok.helal olsun cimbomuma aferin aslanlar SERIYI HIC BOZMAYIN ARTIK ÖNÜMÜZE KIM CIKARSA DEVIRECEGIZ!!!

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri