cihan köseyi döndün sen bi kura sayesinde ünlü oldun yahu yakinda sampiyonlar ligi kura cekimlerinide sen cekersin![]()
cihan köseyi döndün sen bi kura sayesinde ünlü oldun yahu yakinda sampiyonlar ligi kura cekimlerinide sen cekersin![]()
Ben orda kendimi kastedmedim. Cihan´a dedim ki ''ünlü oldum desene'' ya anlatamam ama bunu anlamanız lazım.![]()
Bu arada seni kekliyor olmasınlar..![]()
yok ya ne unutcam sizi ben sizin sayenizde ünlü oldum siz katılmasaydınız turnuvaya ben nasıl kura çekerdim sonra videlarım daldal dala giderdi sonra televizyonlara çıkardım sonra milyarder olurdum![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
yok ya ne keklemesi adam 29 yaşında![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
alemsin ya cihan
alem adamsin super olmmus özellikle sponsor
süper walla süper
önümüzdeki hafta ve diğer haftalar dergideyim![]()
tamamdır artık kapak olursun dergiye
he buda bana kapak olur
haftaya dediğim pazartesi
haha çok komik olmuş
yav salı oldu hatta assonra çarşamba olacak hala dergi çıkmadı uğursuz geldim dergiye
heralede Bayram dolayısıylı ertelendi biraz
şok şok şok flaş flaş flşasonunda nedvedmania dergiye çıktıııııaaaaa
http://managerzone.com:/?changesport=soccer
sağ altta türkiye dergisine tıklayın ve sayfa 6 dayım
yoğun ilgi var ya habire mail geliyor![]()
ahahhamüthiş yaa
adam ünlü olmuş