Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçı Kim Kazanır

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

10 24.39%
  • Berabere

11 26.83%
  • Fenerbahçe

20 48.78%
Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 122 sonuç

Konu: Haftanın Maçı: Trabzonspor - Fenerbahçe SK

açıklar fenere golu attırdı bu kadar olmaz ya ,
    Dk.17 TS:0 FB:1
    Gol:Appiah

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

goooooooooooollll aapppiah

dk 18

Trabzonspor çok iyi başladı, ama Fenerbahçe daha kontrollü oynuyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Herkeste suç var.Dolandırıcı yönetim,geri kafalı Ziya Doğan ve isteksiz,ruhsuz oyuncular.Daha bi takım nası başarılı olur sezona şamp parolasıyla girer ulan bizde yiyoruz yaw daha maçlara 100 kişiden fazla adam giderse ne oliim.o da fazla
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hem oyun bakımından hem skor bakımından üstün bir fenerbahçe vardı ilk yarıda ikinci yarıda trabzon bastırır fenerbahçe kontralardan goller bulur 3-1 biter bence ya da 3-0

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

konuyla alakasız ama...

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Fenerbahçe'nin büyüklüğü ne şampiyonluk nede kupa büyüklüğüdür.Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür.ADI KONULAMAZ
    büyüklüğü değil işlevi önemli=)

bu arada trabzon sahada yok...hiçbiri adam gibi oynamıyo.hele szymek çıldırttı beni.bi de gs ya da bjk ye gelcekmiş...heee alırlar onu.inamoto bile daha iyi be...

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

fener bu maçı rahat alır
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

marcelinho ne kadar kötü oynuyor yahu.herta berlinde oynadigi futbolun yarisini bile oynamiyor trabzonda mal herif bence yönetim marcelinhoyu ara transferde derhal göndermeli,hem cok para aliyor,hemde bi bok yapmiyor.
    dk:65-ferhat oyundan cikiyor,oyuna musampa giriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Musampa girdi geç bile kaldı sokmakta kel olduğu için aklına geç geliyo kafa basmıyo
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Umutttt Umuttt Trabzon Yakalıyor Beraberliği
    TS : 1-1 : FB

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

gooooool gol gol gol goooooollll hadi bu yetmez 2.si gelsin hadi hadi bakiim
    [SIGPIC][/SIGPIC]

goooooool allah uleeeen gooool geldi.helal olsun sana umut.ziya dogaan bak musampayi oyuna aldin hemen gol geldi.oh beeee

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Helal Trabzon'a Haydi 1 gol daha
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Ahh Mehmet Ahh 2-1 Öne Geçiyor Fenerbahçe

allah kahretsin yaaa.offfff aurelio girdigi gibi atiyo golünü yaaa.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

şuraya bak ya forvet gol atacağına gidip hangi adamdan gol yiyolar bu defansın içine ediim beyinsiz musatafa keçeli
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kahretsin ya Olurmu böyle şey?

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

stad fena karışacak bendemi gitsem acaba
    [SIGPIC][/SIGPIC]

mustafa keceli cikti.yerine cem girdi.
    off ziya dogan offf,ersen martini alacagina cemi aliyo.cem kimdir yahu??

Maç Bitiyor TS : 1 FB : 2

Trabzon taraftarı haklı olarak yönetime tepki gösteriyor ama gidip koltukları kırması pek hoş değildi.. Yine haklı olarak Fatih Tekke deniliyor.. Diyecek fazla bir şey yok.. Geçmiş olsun Trabzon, Tebrikler Fenerbahçe..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Off ya Tüh. Maalesef gelecek hafta Fener'i yensekte lider olamayacağız Neyse. Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum...

allah kahretsin yaaa.offf trabzon nasil yenilirsin yaa.15 dakika sabredemedinmi?son dakikalarda trabzonun kafa topu direkten döndü.
    diyecek cok sey var ama burada söylenecek tek bisey var oda tebrikler fenerbahce

Şov başladı ahhh şimdi orada olup Ziya'yı şamarlamak vardı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Skor: 1-2 Fenerbahçe alır maçı
    Demiştim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Tebrikler Fenerbahçe'ye.. Çok önemliydi bu 3 puan..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Maç çok sıkıcıydı. hakem hatalı yönetti maçı. trabzondan umuthan mı ne onun uğur borala yaptığı faul direk kırmızı kart. uğur 2 sarıdan atılmalıydı ve edu kart görüp bizim maçta oynamamalıydı

Quote Originally Posted by hurmet View Post
    Maç çok sıkıcıydı. hakem hatalı yönetti maçı. trabzondan umuthan mı ne onun uğur borala yaptığı faul direk kırmızı kart. uğur 2 sarıdan atılmalıydı ve edu kart görüp bizim maçta oynamamalıydı
    Ufukhan...

Nesil
    2006

Bu maçın ilk otuz dakikasını izleyemedim. O yüzden o dakikalar için yorum yapamıyacam.

Bu akşam oynanan maç bana hiç zevkli gelmedi. Hakem kararları olsun iki takımın oyunu zevksizdi. Fenerbahçe Palermo maçındaki hırsı ve o maçla gelen yorgunluğu ile elinden geleni yaptı. Trabzonspor ise üstüste kaybetmenin getirdiği kötü moral ile ancak bu kadarını yapabildi aslında iki takımıda bu yüzden tebrik bile ediyorum.

Appiah'ın golü Marcelinho'nun ayağına çarptığı için hatalı yenilen bir gol oldu. Umut'un golü ise Volkan'ın hatasından kaynaklandı. Aurelio'nun golü ise defansın hatası ile geldi. Kısaca bütün goller bariz hatalardan oldu gol atmak için fazladan bir caba sarfetmedi oyuncular hatalar golü getirdi.

Hakem hatalarına laf söylemek istemiyorum çünkü söylersem mesaj limitim yetmeyecek ama iki taraf içinde bariz hatalar yaptı.

Trabzon bu maçta yenildi ama şanslı bir mağlubiyet oldu çünkü sırası değişmedi altaki rakipleri kaybetti ama kazansaydı rahatlayacak ve düşme hattında çıkacaktı bence Trabzon ilk yarıyı böyle kapatıp ikinci yarıyı düşünmeli ve Ziya Doğan kalmasında yarar var sadece hırslı bir kaç oyuncu alındığı taktirde Trabzonspor başarabilir.

Fenerbahçe iki hafta sonra ligde güldü ve rakibi ile arasında ki dört puanlık farkı korudu o yüzden haftaya derbiye rahat çıkacak çünkü yenilse bile liderlik garanti olacak. Zico bu sezon ilk kez büyük bir maç kazandı onuda tebrik etmek isityorum ama Palermo maçından sonra oyuncular biraz şımarmış gibi çünkü Palermodaki maçında ki hırs olsaydı inanın bu maç çok farklı bitebilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahce kazandi 3 zorlu mactan 7 puan Tebrikler Fenerbahce. Anlamadigim sey ise su Zico ile Deivid ve Deniz'in bir akrabaligi varmi hep kadrodalarda yerlerine daha iyi oyuncular varken.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri