Anket Sonuçlarını Görüntüle: Beşiktaş - Club Brugge maçı nasıl biter?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş alır

16 64.00%
  • Club Brugge alır

2 8.00%
  • Berabere biter

7 28.00%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 83 arası toplam 83 sonuç

Konu: UEFA Kupası B Grubu: Beşiktaş - C. Brugge

Hybrid View

Maçı kazanmasak oynadığımız oyuna yazık olurdu.Zaten ilk 10 dakikadaki Nobrenin 5.dkdaki ve İbrahim Akın'ın 3e1 veya 3e2 yakaladığımız pozisyon gol olsaydı veya 45.dakikadaki Nobrenin Ali'ye bırakmadığı hadi hepsini geçtim 90+2deki mustafanın burak'a verdiği bari gol olsaydı.Onların hepsinin gol olduğunu düşünürsek 5-1 6-1 gibi sonuçlar olma imkanı doğuyo Bitirişte becerili olabilseydik.. Ayrıca Ricardinho kendisini buldu.Her verdiği pas birbirinden güzle.Mesela İlk golde nobreye verdiği pas.. İnşallah almanyada puan veya puanlarla döneriz ve gruptan çıkarız ki zaten leverkusenin sadece ismi kaldı.Ligde kötüler Uefada sadece brugge maçnda berabere kaldılar..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

artık beşiktaşımız 1 puan alır herhalde leverkusun karşısında
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Zor biraz.Runje faktörü nede olsa çok etkili....
    Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by OgUzKaGaN View Post
    Zor biraz.Runje faktörü nede olsa çok etkili....
    abi okadarda değil eskisi gibi çok dangalaklık yapmıyor arada bir yapmaya başladı
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by semsi1991 View Post
    abi okadarda değil eskisi gibi çok dangalaklık yapmıyor arada bir yapmaya başladı
    hiç yapmaması lazım ne yazık ki hala yapıyor

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Oncelikle penalti pozisyonunda Vedran Runje kirmizi kart gormeliydi(Bence).Gerci Koray Runjenin arkasina kostu ama hikaye Balaban son adam gibiydi,neyse geciyoruz.
    Cok net pozisyonlar kacirdik,onun disinda derli toplu iyi bir Besiktas izledim ben.Benim istedigim gibi herkes canini disine takti oynadi.Boyle mucadele olsunda yenilsekte olur.Ricardinho'da yavas yavas forma girmeye basladi,aman nazar degmesin.
    Tamam Ibrahim Akin cok yetenekli ama artik cocuklugu birakmasi lazim,hep soyluyordum bu herif adam olamayacak(Maalesef).

Ama leverkusen maçında yapmayacaktır.Eminim.Yaparsa ne olcağını kendide biliyor Leverkusen maçını inşallah yeneceğiz.Tigana inşallah 'berabere kalalım yeter' demez.Öyle derse bir gol yeriz.Çıkaramayız.Maça başlarken sadece galibiyet alırsak çıkabilceğimizi berabere kalırsak elenceğimizi düşünmeli(Öyle değilde öyle farzetmeli)2.Yarı ne yaparsa yapsın ancak maça başlarken beraberliğe yatmamalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

bence biz orada kontraatak tarzı oynamalıyız
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    kontraatak tarzı forvet oyuncularınız yok bence nobre ile hiç olmuyor o iş
    bobo iyi yapar bence

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Bobo'da iyi yapamaz Nobre'de iyi yapamaz.En uygunu Burak veya İbrahim Akın ama sağolsun İbrahim cezalı.Burak eskiden forvetti zaten bildiğiniz gibi ve hızlı bir oyuncu kontraatak oynarsak faydalı olabilir.Başka o tipte oyuncumuz yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İST

Quote Originally Posted by sergenNn View Post
    Bobo'da iyi yapamaz Nobre'de iyi yapamaz.En uygunu Burak veya İbrahim Akın ama sağolsun İbrahim cezalı.Burak eskiden forvetti zaten bildiğiniz gibi ve hızlı bir oyuncu kontraatak oynarsak faydalı olabilir.Başka o tipte oyuncumuz yok.
    gökhan güleç var ona ne oldu

Nesil
    2006

Beşiktaş kazanır dedim ve kazandı artık Leverkusen ile oynayacağı maçtan bir puan alması yetiyor. İnşallah Beşiktaş gruptan çıkacaktır.

bemce runjeye boşuna para ödüonuz bu maç fena oynamadı ama

Gökhan Güleç'te var ama Gökhan çok güçsüz.Burak çok güçlü değil ama hız bakımından Gökhan Güleç'ten daha iyidir bence.Eski formunda değil.Tabi oynar ama Gökhan mı Burak mı derseniz ben Burak derim.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by sergenNn View Post
    Gökhan Güleç'te var ama Gökhan çok güçsüz.Burak çok güçlü değil ama hız bakımından Gökhan Güleç'ten daha iyidir bence.Eski formunda değil.Tabi oynar ama Gökhan mı Burak mı derseniz ben Burak derim.
    ama maalesef kadroyu tigana kuruyor inş iyi bir taktikle çıkarız aslında bu maç tam lucelik bir maçtı
    So what?
    Saike

bi fenerli olarak gerçekten beşiktaşın kazanmasını istiyorum..yoksa bu gidişle ülke puanı düşecek ve şampionlar ligine takımda gönderemicez hale gelicez...ama hala bazı arkadşlar ısrarla avrupada yok gs fb bjk muhabbeti ediolar..yahu bi fenerliyim ama gerçekleride görmezden mi gelelim.gs nin topladığı puanlarla iki sene direkt gittik şampionlar ligine bu senede gidemedik ön elemeye takıldık.fenamı oldu.değiştirin şu zihniyetleri ya....

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

2-1 Besiktas alir.

Tigana'dan Balaban'a kelepçe

UEFA Kupası B Grubu'nda yarın Belçika'nın Club Brugge takımını ağırlayacak olan Kara Kartal, rakibinin golcü ismi Balaban'a özel önlem alacak. Son lig maçında, zayıf Zulte Waregem'i 4-1 yenen Brugge'ün tüm gollerine imzasını atan Hırvat golcü, 90 dakika boyunca Koray ve İbrahim Toraman tarafından çifte kıskaca alınacak.

Bugün geliyorlar

Belçika ekibinin, bugün saat 15.00'te Atatürk Havalimanı'nda olacağı bildirildi. Saat 20.00'de karşılaşmanın oynanacağı BJK İnönü Stadı'nda son çalışmasını yapacak olan Club Brugge'ün Teknik Direktörü Emilio Ferrera, statta bir de basın toplantısı düzenleyecek.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by CaPTaiN10 View Post
    2-1 Besiktas alir.

Tebrıkler Besıktas.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İST

Quote Originally Posted by dentaconstantin View Post
    arkadaşım beşiktaşa kinin olabilir de dalga geçer gibi konuşma...
    onlar cevabını cuma gunu aldılar sen bosver onu beşiktaş bu maçı alacak

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Beşiktaş'ın yenmesini çok istiyorum Dinamo Bükreş'e şanssız bir şekilde yenildi ordan puan yada puanlar çıkarsaydı daha rahat çıkardı bu maça

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Beşiktaşımız alır
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri