atcaz atcaz...tarık abi dert etme yencez bunlarııı...
Celta Vigo kazanır
Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
atcaz atcaz...tarık abi dert etme yencez bunlarııı...
Alex kafayı vurdu direkten döndü top
Appiahın da topu direkten dışarı çıktı
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
alexin kafa sutu direkten döndü sonra appiah mükemmel vurdu aut.show radyoo![]()
hadi ama yaaa...bi gol be bi gol...bitirelim işi şurda ya...
Bende şimdi merak ettim ya..
Neymiş bu pankart...
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !
ya türkiyede bu kadar pozisyon bulamıyo fener...ya yeter neler kaçıyo böyle anlamıyorum yaaa..
Pankartı açanlarında,bütün Celta'nında....
Haydi kanarya.Bastır ve gol bul.....TÜRK milleti için...
Helal Show TV ye.Yapılması gerekeni yaptı kesinlikle...
Deportivo'ya düşmanlıkları var.Deportivo ise Türk sempatizasxnı olduğu için böyle davranıyorlar...
Düşmanımın dostu benim düşmanımdır hesabı.....
yazık...belliydi böyle olacağı.tarık abi demişti...
Attılar.Canabbio sol ayağını çok iyi kullanan bir isim.Uğur boral gereksiz yere çalıma gitmese bu golü yemezdik.
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
gol oldu yaw
Gol geldi.Yazıklar olsun ya....
canabbio frikikten atti galiba,spikerinde dedigine göre süper atmis.olacagi buydu fener atamiyo,celta atiyo atamayana atarlar.alex penaltiyi atsa bunlar olamayacakti,gercektende yazik
yatıyorum ben ya...o kadar gol kaçırırsan olacağı bu...iyi geceler beyler...
İyi Geceler Yücel Abi...
Maç sona erdi.Celta Vigo:1 - Fenerbahçe:0
Bravo Uğur Boral ve Alex diğer 9 kişinin emeğini hiçe saydınız bravo sizlere gerçekten.Böyle birşey olabilir mi sen o kadar gol +1 penaltı kaçır sonra Uğur efendi her pozisyonda yaptığı gibi çalım atmaya çalıssın ve serbest vuruş gol uğur'un buçalım merakıneye dayanıyor acaba.Alex'e ise söyleyecek söz bulamıyorum adamın oyundan alınmayacağı garanti ya ne kadar kötü oynarsa oynasın alex acaba direkt kaleye vurulan freekick olarak kaç gol attıda her topu o vuruyor tamam ortaları etkili ama direkt kaleye vurmak için orda tümer oyuna girmiş bırak ona bizi yakanlaralex ve uğur boral oldu bana göre
tüm fenerbahcelilere gecmis olsun,gercekten cok yazik.fenerbahce farka gidebilecegi maci yeniliyo,hemde cok basit bir hatadan dolayi.ne diyelim insallah bu galatasaraya ters tepki yaratmaz fener bize karsi iyi oynayamaz![]()
90 Dk Sonucu Celta Vigo : 1 Fenerbahçe : 0
Gerçekten Yazık Oldu , Bu Kadar Pozisyon ama Elde var Sıfır ,
Haketmeyen Takım Aldı Maçı , Bir Özetle..
ama Eray'a msn'den Fenerbahçe Son dakikalarda Gol Yiyecek Demiştim
Çok Gol Pozisyona Girip.
Geçmiş olsun..
Bu maçı kazanmamızı çok istedim...
Ancak olmadı..
İleriye bakacağız...
bugün pek bir şom ağızlıyım maçı şzlerken ne dediysem tuttu yanımdaki arkadaşım bana dalcaktı nerdeyse çok şansızdık art arda iki top direkten döndü hakem maçı katletti adamlar sadece duran toplarla etkili oldu oda hakemin sayesinde
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
ben ümitliyim eintrachti yener cikariz
eintrachtin macini izledim cok beceriksizler
frankfurt genellikle beraberlige oynayan bir takim,ligdede bunu görüyorum zaten,ligde 14 macta 3 galibiyetleri,3 maglubiyetleri ve 8 beraberlikleri var,ama cok kolay gol yiyorlar.burada bochum macina gittim.frankfurt o macta 3-0dan 4-3 yenildi.yani defansi berbat.fenerbahce o maca tam olarak konsantre olabilirse rahat kazanir.ama amanatidis diye bir forvetleri var ve o fenerbahce defansini cok zorlayacak.
valla volkan eski tadında değil onuda yiyip bitirmişiz bencevolkan fenerde ilk kaleye geçtiği sezon ki gibi oynayabilse bu golü kurtarırdı benim kanaatim...
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bende yatıyorum arkadaşlar.Yarın yazılım var....
Hepinize iyi geceler.....
volkan yine önemli toplar çıkardı 1-baiano geçmeye çalıştı geçemedi 2- bir serbest vuruş çıkardı 3-canobbio'nun etkili bir şutu kaleci elbette bir tane yiyecek eğer sen o kadar gol pozisyonundan yararlanamıyosan yenilmeye mehkumsun
Bazı arkadaşlarımız ugur boralı sucluyor çalım atmakla..eee orta saha adamını defansın soluna koyarsan calımda atar hareket te yapar şutta çeker ordan.ya benim aklım mantığım almıyoooo sen o kadar pozisyona gir bir gol atamadan dön ya.yazık ya..ben varya kadıköydeki şahsen maçada güvenmiyorum..frankurt böle gelir şansa pansa bi gol atar çeker gider..bu deivid de souza yı derhal göndermeleri gerekiyor hiçbirşey yapamadı..ayrıca kimse zicoyu eleştirmisin.adam daha napsın.takım oynadı işte...sonuç yok ama..ya film gibi ya iyi oyna sora gel son dakkada gol ye.hep aynı hikaye........................çıldıracam ya
2 tane yanlış ofsayt kaldırdı hakem biri alex diğeri tuncat yada kezman içindi sanırım bence hakem çok rezil bir maç yönetti faul düdüklerini yanlış çaldı
Ne yani orta saha oyuncusunu defansın solunda oynatınca çalım atmasını normal mi karşılamak lazım olur mu hiç öyle şey o bilmiyormu defansta oynadığını yaptığı bir hatanın nelere yol açacağını gayette iyi biliyor ama işte kibir denilen şey yok mu uğur boral gösterişi çok seviyor halbu ki o çalımların kimseye bir faydası yok