emirduman, kusura bakma Abi ya.Aslinda sana bir kastim yoktu.Son Zamanlarda hep böyle düsünülüyorda.Kendi Arkadas cevremde falan.Galiba sana patlaldim.Ben üstelik tartisma olsun diye yazmadim.![]()
emirduman, kusura bakma Abi ya.Aslinda sana bir kastim yoktu.Son Zamanlarda hep böyle düsünülüyorda.Kendi Arkadas cevremde falan.Galiba sana patlaldim.Ben üstelik tartisma olsun diye yazmadim.![]()
Abi şu,bu,o sorun değilde, sen benim gerçekte ne demek istediğimi anlamış ol, önemli olan o..Originally Posted by AzizAyyildiz BJK
Tek sen değil tabi, bütün Beşiktaşlılar...
Beşiktaşla fener uefa'da final oynar mı baylar ne dersiniz???![]()
![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Şu an öyle bir şey imkansız gibi.Beşiktaş en fazla gruptan çıkar sonra elenir gib.Fenerbahçede 3. olup UEFA ya kalırsa(ki büyük ihtimal öyle olucak).En fazla 2 tur geçer.Olsa çok güzel olur ama imkansız.Originally Posted by Neron_FB
yok ya ben öyle bi final düşünemiyorum.biz ligdeki maçlarda birbirimizi yiyoruz bide uefa finali haDüşünmek bile imkansız...
ama güzel olurdu yaa..![]()
bence beşiktaşın 1az zamana ihtiyacı var yeni hocasıyla..sevilla maçının 60 dakikasını 90 dakikaya yayarsa ii...
fener de ii defas oyuncusu ve ii bi forvet alırsa nobrenin yerine belki final olur o zaman![]()
aslında fenere sol kanat da lazım ama hadi nesse yıllardır dioz alınmıo..![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
yok ben anlamıyorum zaten bu ümit özat nasıl oynatılıyor.(kişilik olarak 4x4 lük adam)adam da sol ayak yok ,bitarafını yırtıyo sağ ayağın dışıyla orta yaparken.Daum bunu mecburiyetten yaptı ama Milli takımda da aynı yerde oynuyor.Hayret ediyorum.Beşiktaş ise transferle falan değil ancak yeni bir yönetimle başarılı olabilir...
ya aslında yeni defansa bile gerek yok..bi tane sol kanat alsınlar, defansın ortasında ümit ve önder forvetede "ronaldo" hehe o kadar olmasada anelka ayarında ii bi forvet... olay bu..
Umarım beşiktaş normale döner..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Aslında bana sorarsanız FB'nin UEFA kupasında bir yerlere gelebileceğini düşünüyorum...
Oldukça kaliteli bir kadrosu var, bi de şanslı 2 kura çekti mi, final oynıyabilir...
Ama karşısına adam gibi bir takım gelirse, ne yaziiki umut vermiyor...
ya ben geçen sene de aynı şeyi düşünüyodum bu senede.Fenerbahçe nin kadrosu Uefa da iyi netice alabilecek kadar güçlü,şampiyonlar liginde değil.Uefa ya kalırsak ve gruptaki ilk maçlarımız gibi oynarsak iyi neticeler alabiliriz.Ama tabiki biraz da şans lazım...
eğer fenerbahçe ilk 2 maçta oynadığı gibi oynarsa uefa kupasını alabilir o güce sahipler
beşiktaş için şu anda tek düşüncemiz gruptan çıkması
abi o kadar komplex yapmayın ya Beşiktaş bu gruptan çı-ka-cak.Hiç merak etmeyinbi rakiplerin takıma bakın bi Beşiktaş dimi ama...
ZXoar kaçtılar bu gece zaten elimizden.![]()
Güzel maç olmuş ama nedense bazı Malatyalı oyuncular(Okan Yılmaz,Mert Korkmaz,Toth vs.) 1-0 öne geçtikten sonra arıza çıkartıp durdular ama 90 da Youla onlara en iyi cevabı vermiştir herhalde.