Beşiktaş Lucescu döneminde UEFA'da çeyrek final oynadığı sene Slavia ile İstanbul'da oynadığı rövanşta (3. tur) hakem rakibin 90. dakikada attığı tertemiz golü vermemişti.. Golü verse Slavia çıkıyordu..
Beşiktaş Lucescu döneminde UEFA'da çeyrek final oynadığı sene Slavia ile İstanbul'da oynadığı rövanşta (3. tur) hakem rakibin 90. dakikada attığı tertemiz golü vermemişti.. Golü verse Slavia çıkıyordu..
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
ahhhh ahhhh ne kadar umutlanmıştık halbuki maçın uzun süresindede istediğimizi almışız ama dangalak hakem direncimizi kırmış anladığım kadarıyla sağlık olsun başka diyecek söz bulamıyorum
not:maçın 15. dakikasında uyuya kalmışım oyüzden tam bir yorum yapamadım
So what?
Saike
Beşiktaş Lucescu döneminde UEFA'da çeyrek final oynadığı sene Slavia ile İstanbul'da oynadığı rövanşta (3. tur) hakemin 70 kusurlu dklarda rakibe beleşten bir penaltı vererek rakibin umutlanmasını saglamıstı
mac hakkında ne denilebilirki kotu oynadık ve 77 dk da beleşten bi penaltı dan golu yedik uzgunuz... runje nin cıkardıgı penaltıyı bile ceviremiyen defansatn ne beklenirki zaten neyse saglık olsun...
kimse kusura bakmasın ama bjk bu maçı haketmei adamlar bira daha becerikli olsa maç fark olurdu
Beşiktaş'ın hem iyi bir defansa hem de iyi bir forvete ihtiyacı var. Servet Çetin ve Serhat Akın gibi![]()
artık yeter ya bu tigana gitsin hattaha yönetimde gitsin
tigana yanlış hamleler yatı,runje iyiydi
Beşiktaş haketmemiş olabilir ama leverkusen çok mu haketti?Ayrıca 77.dakikaya kadar gerekini oynuyorduk.İlk 15 dakika tabi rakip bastırcak.Galibiyet gerekiyo ve kendi evlerindeler.Uyduruk bi penaltı yedik ve sonucunda yenildik.BEŞİKTAŞ 0 - 2 Tottenham 1.gol penaltı(zaten haketmemiştik bu maçı) Dinamo Bükreş 2 - 1 BEŞİKTAŞ Dakika 87 penaltıdan bi gol.Mağlubiyet.Club Brugge 1 - 2 BEŞİKTAŞ Dakika 17 penaltıdan bi gol. Leverkusen 2 - 1 BEŞİKTAŞ Dakika 77 penaltıdan bi gol. Umarım anlatabilmişimdir.
Hakemi okadar elestirdik oysaki penalti karari dogru imis
İki takımda iyi oynadı diyemeyiz.Ama BJK Leverkusen'den daha iyiydi.Ama bu yetmedi.Böyle maçlarda yakaladığını atacaksın.O ilk yarıdaki Bobo'nun bomboş kaldığı pozisyonu Bobo çok kolay harcadı.Neyse artık yapacak bişey yok.UEFA'daki tek takımımız olan FB'nin gidebildiği yere kadar gitmesini beklicez.
[SIGPIC][/SIGPIC]
bjk bana göre mükemmel gs nin eski dönemlerini anımsatan oyuna hakim topa basan ve yürekli bir futbol oynadı.çokta ilerilere gidecekti ki bana göre avrupa da bu sene en başarılı olacak takımdı ama olmadı.futbol bu adaleti de yok ölçüsü de bükreş e 2 pozisyon verip sayısız pozisyon harcadık,yenildik.bu maç böyle yapacak birşey yok.bobo giib niteliksiz ne tek vuruşu ne hızı ne bireysel yeteneği olmayan bir oyuncuyu tsl de 2 gol attı diyue alıp oynatırsan böyle olur.ya tigana yı eleştiren arkadaşlar hiç mi futbolla alakasızsınız yoksa basma kalıp mı konuşuyorsunuz?tigana o kadar cesurdu ki skoru korumak yerine burak ı çıkarıp gökhan ı aldı cesurca ve haksız bir mağlubiyetti ama bu takıma iyi bir forvet ve defans alınırsa bu takım çok iş yapar.ayrıca ricardinho da hagi den sonra türkiye ye gelmiş en kaliteli yabancı olduğunu bir kez daha kanıtladı.şimdi biri çıkıp alex le filan kıyaslarsa iyi de gülerim bunu söyliyeyim.
bu takım daha yeni kuruldu hemen başarılar beklemek hata zaten bişilerin oturmasını beklemek lazım hemende tiganayı kovmamak lazım ama luce gelirse o başka ama luce gelmicekse tigana ile devam edilmeli
So what?
Saike
katılıyorum ille de gidecekse lucescu dan başkası hikaye olur bu takım çok iş yapacak zmanla.
beşiktaş savunmasını nasıl kurduysa artık adamlar bir pozisyonda baktım kontra atakta 6 oyuncusunu savunmanın arasına ip gibi dizmişti. berbat bir savunma anlayışı iyi ki fark olmadı yani
Koray, Toraman, Baki üçlüsünden zaten hiçbir kombinasyonla adam gibi bir tandem çıkmaz..
Gökhan Zan'ı sayma, tandem oynayacaklarsa bunların en iyisi gene Mustafa Doğan, o da oynamıyor..
Tamam, Tigana şöyle, yönetim böyle, futbolcular öyle falan filan ama Beşiktaş sezon başından beri o kadar sakatlık problemiyle uğraştı ki, top oynamaya fırsat bulamadı.
Sezon başında son dakikada alınan ve bu sene pek de oynaması beklenmeyen Serdar Kurtuluş Tigana'nın en has adamı oldu, neredeyse maçtan sonraki basın açıklamasında diz çöküp dua edecekti "Allah'ım, ne olur Serdar sakatlanmasın" diye..
Feryad edin, haklısınız da, hemen de kelle istemeyin be kardeşim.. Lucescu gittiğinden beri yönetimin transfer politikası değişmedi, çekirdek kadro değişmedi, ha bire teknik direktör değişti, bir faydası olmadı..
Düşsün artık jetonlar, bilmemkaçmilyon euro tazminat maddesi olmasa Tigana'nın bileti 5 hafta önce kesilirdi..
Ondan sonra da, önlibero Koray'la kademe özürlü Toraman stoper, orta yapamayan İbrahim kanatta, koşmayan İbrahim Akın orta sahanın solunda, maçı TV'den izleyen Kleberson playmaker, Yıldırım Demirören gene başkan, önümüzdeki sezonun transfer listesi de Yusuf Şimşek, Servet Çetin, Semih Şentürk, savunmaya ilaç niyetine sakatlıktan yeni çıkan Luciano, yine yeni yeniden ahmet Dursun..
Demirören yönetimi, 2004 mayıs ayı sonunda göreve geldi, haziran başı itibariyle Giunti ile sözleşme uzatmayarak benim gözümde görevini bitirdi.. Ondan berisi muamma..