galatasaraylı arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum
ama gruptan çıkmayı garantilediler nası olsa,takmayın kafanıza![]()
galatasaraylı arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum
ama gruptan çıkmayı garantilediler nası olsa,takmayın kafanıza![]()
galatasaraylı arkadaşlara geçmiş en üzülduğum özgurcun
valla ben takmıyorum kafama herkez bızım gıbı yedek kadro cıkmaz hele deplasmanda
ya ne gereksiz bi maçtı izlemedim bile avrupa yakası daha heycanlıydı takıma bşuna kızmayın bence
Gerets'e gitsin diyenlere şaşıyorum. Bence kalsın çünkü Yönetim Gerestse ne verdide ne istiyor. Gerestsin isteğinin hangilierini yaptılar. İnanan'ın Gerets bu takımda hala kalıyorsa şükretmeniz gerekiyor. Gerets giderse ne olacağını anlamazsınız bile?
Ben Gerets'in sonuna kadar arkasındayım en zor günlerimizde bundan iyisi şamda kayısı misali takımdaki yerini koruyor..
ne çok sevenimiz varmış, bize akıl - fikir(!) veriyorlar..![]()
Erciyesspor, Fortis Türkiye Kupası’nda G.Saray’ı 4-1 yenerek, A Grubu’nda iddialı duruma gelmenin sevincini yaşıyor.
Sarı kırmızılıların maça yabancılarından yoksun çıktığını mazeret göstermesine kızan Kayseri kulübünün başkanı Erol Bedir, "Koskoca G.Saray bu mazeretlerin arkasına sığınmasın. Bizim yabancılarımız sahada mıydı?" dedi. Çok sayıda as futbolcularını çeşitli nedenlerle G.Saray karşısında oynatamadıklarını vurgulayan Bedir, "Bizde de Fadhel, Lazarov, Toth, Bouazizi oynamadı. Galatasaray karşısında oynayan genç Aykut, alt yapıdandı bu maçtan önce profesyonel oldu ve ilk kez forma giydi. Kaleci Yusuf ilk kez 90 dakika görev yaptı. Birçok futbolcumuz 11’de sürekli oynayan oyuncular değildi. Galatasaray, yabancılarının olmadığı mazeretine sığınmasın. Eğer, koskoca Galatarasay 3-4 yabancısını gönderdiği için bu hale geldiyse bize konuşmak düşmez" diye konuştu
bu macı tribunde izledim keşke gitmeseydim hem çok üşüdüm hemde cimbom yenildi