Ben söylemiyorum istatistikler söylüyor yani ben gayet realistim somut verilere bakarak söylüyorum..
Ben söylemiyorum istatistikler söylüyor yani ben gayet realistim somut verilere bakarak söylüyorum..
şu istatisliklere bakarsan f.b nin avrupada en çok gol atan oyuncusu da tuncay o zaman tuncay alex den çok daha iyi bir oyuncu .... ayrıca ben o istatisliklere bakınca alex in çok iyi bir oyuncu olduğunu anlamıyorum .... o istatsiliklerde ki rakipler kaçı türkiye liglerindekinden iyi takımlar .... veya maçın zorluk derecesine bi bak istersen ... yani benim sana demek istediğim öönemli bir maçta kaç kere oyunun kaderini belirlemiş ....bunları düşünseydin realist olurdun ....
senin o dediğini her oyuncu yapamaz bir oyuncuya iyi demek içinde buna gerek yok zaten.. ben sadece istatistiklerine bakarak diyorumki alex iyi bir futbolcu.3 büyük takımında formasını rahatlıkla giyebilir.. avrupa maçlarındada etksini gösterdiği maçlarıda biliyoruz.. Bize transfer olduğu sene Güney Amerika Kupasındaki istatistiklerinide biliyoruz..
tartışmak istiyorsan özelden yaz forumu kirletme konuyu değiştirme..
Alex turkiye sartlarinda iyi bir futbolcu ama sadece super ligdeki maclarda
Konu başlığına göre cevap verecek olursak ben istemem takımımda .. Hatta sadece Alex için değil o tarz hiç bir oyuncuyu istemem .. Bana göre Alex takımını bir çok maçta bir kişi eksik oynatıyor .. Evet yetenekli , evet yaratıcı ama bunlar yeter mi ?? Artık eli belinde duran değil, koşan futbolcular iş yapıyor .. Ne varki ligimiz standartlarının çok üzerinde .. Bu da ülkemizdeki futbolun kalitesini göstermekte ..
niye sana özelden yazıyım ki konu dışında bişey yazmıyorum ... buradan da yazarım .... ben alex e kötü bir oyuncu demedim ben alex i isterim galatasarayda ama o istatisliklere bir daha incele diyorum ben sana ... ama objektif olarak ... bana alex şu maçta süperdi diyebileceğin kaç maç var .... mesela bütün bir maç yatıp bi asist yapması seni tatmin ediyosa o zaman tamam senle hem fikiriz ....
konuyu değiştiriyorsun konumuz burda alex in iyiliğini tartışmak değil.. alex i takımda isteyip istememek.. Ayrıca tartışma ortamı yaratarak forumu kirletiyorsun.. alex in iyi olduğu maçları arkadaş başlıkta yazmış.. o maçların hepsinde skora etki etti.. Bütün bir maç yatıp bir asist yaptığı maçlarda olur bütün bir maç yarıp 2 gol 1 asistle oynadığı maçlarda olur.. Ronaldinho'nun bile böyle maçlarına şahidiz..
Alex in takıma yaptığı katkı ortada bunu tartışma gereği duymuyorum bundan sonra forumda alex yazan hiçbir konuyada girmeyeceğim.. Kesin tartışma çıkıyo.. Bunlar benim görüşlerim.. realist olmadığınızı ve alex in istenmeyecek bir oyuncu olmadığını düşünüyorum bu benim görüşüm.Kimseyle aynı görüşü paylaşmak zorunda değilim ve kimsede benimle aynı görüşü paylaşmak zorunda değil... Tekrar söylüyorum forumda tartışma çıkarma!!!
iyide sen konumuzun alex in takımda istenip istenmediği diyosun ama hep alex in istatisliklerine bakarak ona iyi bir oyuncu diyosun demek ki neymiş .... for mu sen de benim kadar kirletiyosun.... ayrıca bu ikisinin arsında bi fark bulamadım ama neyse
.....
tartışma çıkarma demişsin ama ben bu konuları tartışmak için açıldığını sanıyordum ... seninde dediğin gibi kimse senle veya benle aynı görüşü paylaşmak zorunda değil ve ben aşağılıyıcı kavga eder tarzda tartışmıyorum ... yani onun için bana müdahale edemezsinne yazıp yazmıyacağımada karar vermezsin ...
arkadaşlar her konuda tartışma çıkarmayın. Eğer üsluplarınız değişmez ise uyarı alacaksınız konuyu kitlemiyorum sadece uyarıyorum devamı gelirse ceza alıcaksınız ve konu kitlenicek
Bir oyuncunun istatistikleri iyise demekki o oyuncunun takıma katkısıda fazla.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bence boşuna tartışılıyor .. Fenerbahçelilerin %90 u Alex'ten memnun .. Biz Galatasaraylılar Hagi gibi bir futbolcuyu gördüğümüz için, Alex yetersiz geliyor .. Onun içinde istemeyiz diyoruz .
alex i istemiyorsanız ozaman alexten daha iyisi var demektir sizde.sürekli hagi diyorsunuz hagi yi sayıklıyorsunuz unutun artık hagi yi yok artık öyle biri..onun boşluğuda yılalrdır dolmadı..herkesi bildiği ve gördüğü şeydir bu.
%100 eminim alexin gs ye gitme ihtimali olsun havada kapar gs...
saçma sapan tartışmalarınız devam ediyor bu sebeple konuyu kapıyorum