Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 87 arası toplam 87 sonuç

Konu: T.S.L 18.HAFTA Kayseri Erciyesspor-Fenerbahçe Maçı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ewrim_FB View Post
    maçı batıranlar volkan,deivid ve tuncaydı maçı kurtaran adam ise yine semih oldu...
    Api de çok kötüydü bence, çok pas hatası yaptı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Kayseri Erciyespor'a Tebrikler,Aldıığı 1 puan için Öncelikle.

Maçın 1.Yarısını izledim , Kayseri takımı sahada idi , Fenerbahçe topluca ataklara çıkamadı , fazla söze gerek Fenerbahçe'nin 1.Görevi Volkan'ı kaleden çıkartmak.

volkan maçlara bari gözlükle falan çıksın

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Of off lig sonuncusuna 2 puan kaptıran takım hedefi olmayan takımdır Fenerbahce ne yapıyor böyle anlamıs degilim.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

bu yil cok farkli oluyor puan farkina azaltmak icin guzel bir firsat

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Beklenmedik bi puan kaybı oldu.Diğer büyükler için farkı biraz daha kapama şansı oldu ama ilginçtir FB nin puan kaybettiği her hafta diğerleride kaybediyor...
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Quote Originally Posted by VanDerSarper View Post
    berabere biter 1-1
    demiştim

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Beklenmedik bi puan kaybı oldu.Diğer büyükler için farkı biraz daha kapama şansı oldu ama ilginçtir FB nin puan kaybettiği her hafta diğerleride kaybediyor...
    Evet,Beşiktaşımın mutlaka kazanması lazım artık,bu fırsat kaçmaz.

Nesil
    2006

Eğer fırsattam diğer şampiyonluğa oynayan takımlar yararlanamazsa onlar için kötü olur. Çünkü bu tür kayıpları bulmak zordur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Rakiplere bir yandan bu beraberlik artı motivasyon olacak, bir yandan da FB puan kaybetti biz mutlaka galip gelmeliyiz baskısı olacak. Bu ikisi arasında doğruyu bulan haftayı kazançla kapatacaktır...
    "YÜCE ATATÜRK"

Fenerbahçe 2 puanı hediye etti resmen. Erciyesspor 2. yarı nerdeyse sahada yoktu. Gol desen zaten Volkan'ın hediyesi. Deivid'in kaçırdıkları...

Bu maçtan birkaç sonuç çıkardım.

1) Futbolcular rehavete kapılmışlar. Birçoğunda konsantrasyon eksikliği de vardı, sebebi sözleşmelerinin uzatılmaması da olabilir.
    2) Volkan'ın kaleden çıkartılması, bir an önce Rüştü'nün iyileşmesi veya yeni bir kaleci alınması lazım. Bu Volkan'ın kaçıncı hatası artık. Schalke maçı, Trabzonspor maçı, İtalya maçı, bu maç... Bu kadar hata yapan bir kaleciye kale emanet edilmez.
    3) Deivid futbolcu falan değil. 2 tane boş kaleye gol kaçırdı. AZ maçı umutlarım da bitti böylece, Deivid'e kaldıysa Fenerbahçe, gol mol atamayız AZ'ye.

Fenerbahçe devre arasında iyi hazırlanamadı, hazırlık maçlarında iyi takımlarla oynamadı, hep ufak takımlarla oynadı ve bu ufak takımlara karşı bile iyi değildi. Devre arasında çok sakat verdi, bu da oyuncuların kampı ciddiye almadığını gösterdi. Bugün 4 astan yoksundu Fenerbahçe, fakat bu bir bahane olamaz elbette.

Semih'i çok beğendim, girdikten sonra en hırslı o oynadı, her topu indirmeye çalıştı ve çoğunu da indirdi. Alex'e golün asistini de o yaptı. 3 puanı alsaydık eğer Semih sayesinde alacaktık. Semih keşke ilk 11'de başlasaydı, en azından Deivid'in o boş kaleye kaçırdıklarından birini atardı.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    2) Volkan'ın kaleden çıkartılması, bir an önce Rüştü'nün iyileşmesi veya yeni bir kaleci alınması lazım. Bu Volkan'ın kaçıncı hatası artık. Schalke maçı, Trabzonspor maçı, İtalya maçı, bu maç... Bu kadar hata yapan bir kaleciye kale emanet edilmez.
    Bu sözüne katılmıyorum. Rüştü de Volkan'ın zamanında yaptığı hatalar Volkan'ın kinden de kötüydü. Ama Rüştü kendini bütün dünyaya kanıtladı.

Kalecilik Nankör meslektir. 10 maç gol yemessin. Panter ilan edilirisin bir maçta hatalı gol yiyip maçı kazanamasına neden olursun sonra bu 10 maçın hiç önemi kalmaz.

Volkan yüzünden çok maç kaybettik, o yüzden sabrım taştı. Bundan önec hep savunuyordum Volkan'ı, ama bu kaçıncı hata, kaçıncı puan kaybı?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Volkan yüzünden çok maç kaybettik, o yüzden sabrım taştı. Bundan önec hep savunuyordum Volkan'ı, ama bu kaçıncı hata, kaçıncı puan kaybı?
    Bu puanları Rüştü zamanında hatta Rüştüden önceki kalecimiz Engin zamanında da kaybettik. Bir insanı bir hatası ile kovabilirsin. Ama kovmadan önce yaptığı başarılarada bakman gerekir. Bu yüzden Volkan F.Bahçe'nin gelecekte kalecisi olacaktır. Rüştü dışında ondan da iyi bir Türk kalecisi de yok zaten.

maci izleyemedigimden dolayi ayrintilara girmeyecegim.Sadece erciyesi aldigi 1 puan icin kutluyorum,eger ankara macini yenersek 5e iniyor fark,daha ikinci yarinin ilk haftasindan fenerbahcenin puan kaybetmeye baslamasi sevindirdi beni.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

güzel böle git fener

Yeter artık volkan ısrarı...Bu kacıncı?Bu cocugun fener kalesını koruyamayacagı belli oldu.hele hele rüştü gibi dünya kalitesindeki bir kaleciden sonra.her genc sporcu yeteneklidir diye bir kural yok ki.rüştü Enginin bacagının kırılmasıyla aldığı kaleyi cok saglam korumustu genc yasına ragmen.her yönüyle kalitesini belli etmişti ve cok mac kurtarmıstı.Volkan 1 senedir dogru düzgün oynuyor ben onun yüzünden 6-7 mac kaybettiğimizi bilirim.En azından hic mac kurtarmadığı bir gercek.Oysa rüstünün tüm kariyeri boyunca kaybettirdiği mac sayısı zorlasan 10u gecmez.Cevirdiği maclar ve kurtardığı hezimetler de cabası..O yuzden rüstüyle volkanı kıyaslamak olacak iş değil.Herkes rüştü de volkan gibiydi diyor hayır asla rüstü volkan gibi olmadı ve o kaleyi hakkıyla almıştı.Ve volkan hic bir zaman rüstü gibi bir kaleci olamayacak maalesef..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

valla bu sonucu pek beklemiyordum bizim işimize yaradı bu sonuç ayrıca volkan konusuna gelince rüştü de barcelonada aynı hataları yaptı bir ara fenerbahçedede aynı hataları yaptı (panathinaikos maçımıydı neydi)
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ERCİYESİN ZİRVESİ

maçı tribünde izledim çok güzeldi fenerbahçeden daha ii oynadık ama şansız bir gol yedik yoksa maç bizimdi

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Volkanla Edunun hatasi yuzunden 3 puani kayseride biraktik ...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Volkanla Edunun hatasi yuzunden 3 puani kayseride biraktik ...
    1-1 bıttı 2 puan kaybettı
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

bence da VOLKAN çok berbattı

güzel bir sonuş fotomaçın başlığını çok beğendim ERCİYES VOLKANO

Nesil
    2006

Bu arada Volkan sayesinde çok maç kaybettik diyenler kazandırdığı maçları unutmasınlar. Volkan ne kadar kaybetirdiyse o kadar kazandı.

Geçen sezon İnönü'de Beşiktaş maçında maçı kazanırken sahanın en iyi ismiydi.

Geçen sezon Ali Sami Yen'de G.Saray'ı yenerken kurtarışları ile maça damgasını vurmuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    1-1 bıttı 2 puan kaybettı
    1-1 bittigini bende biliyorum...
    2puan diye birsey yok ama futbolda...

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Yeni hoca, yeni taraftar > Şişirilmiş eski Fenerbahçe
    maalesef ...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    berabere bitebilir 1=1 falan ama yenilmez fenerbahce berabare
    mac tahmin ettigim gibi bitti.bu arada kalecı volkana tsk edıyorum.bulent korkmaza ise korkak diyorum ya bu kadar hata yapılırmı fenerbahce zaten kotu oynuyor gol atacakbutun adamlarını oyundan cıkarıyor helal olsun sadece

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri