Çok cansız bir maçtı. İyi oynamadık ama yinede kazandık 2. yarıya çok iyi başladk![]()
Çok cansız bir maçtı. İyi oynamadık ama yinede kazandık 2. yarıya çok iyi başladk![]()
Song gibi sportmen bir futbolcunun böyle bir hareket yapacağını zannetmiyorum. Büyük olasılıkla pozisyon içinde olan bir harekettir.
ya songun olayını izlemeden sadece resimle yorumlarsanız yanılırsınız. Orda tam topa vuracaktı hakemin düdüğünü duymadı rakip oyuncu topu tuttu faul diye songta tam ayağını sallamıştı adamın sırtına geldi sadece bu resme bakarak aa kırmızı gerekirdi falan demek bence abes kaçar
kırmızı kartlıktı bence
Pozısyon oldu hakem maçı durdurdu , Ankarasporlu futbolcu topu elleriyle alırken Song ayağını topa uzattı , yapılan kasıtlı bişey yok bence, hatta Ankaraspor'lu Futbolcuya kart gerekir, showu güzeldi.
Fotoğrafta tekme atmış gibi gözüküyor ama seyredildiğinde bir kastın hatta ağır bir müdahalenin bile olmadığı görülebiliyor.
Song'a kırmızı lazımdı diyenlere hayretle baktım, bir çok kişinin belirttiği gibi uzaktan yakından kartla alakası yok.. Sarı kart bile fazlaydı bana kalırsa, sadece ayağını çok kaldırdı tehlikeli hareket diye verilebilirdi..
Düdük çaldı, Song duymadı topa müdahele etmek istedi, o sırada Ankaraspor'lu oyuncu topa hamle yapıp tuttu, Song'ta tam hamleyi yaparken ayağı kaldırdığı için, sırtına denk geldi..
Hepsi bu![]()
Lugano'nun Beşiktaş maçında İbrahim Üzülmez'e yaptığı hareketin aynısı.
O harekete kırmızı kart diyenler, buna neden kırmızı kart diyemiyor?
Bence kırmızı kart değil, Lugano'nun pozisyonuna da kırmızı kart değil demiştim.
Fark 2´ye indi
Siradaki gelsin...
Kral gene atti golünü,az kaldi kiracan rekoru.
nasıl sesimiz geldimi eski açık dışından aşırı bağırdık ya sesim gitti tamamenama değdi sanırım
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
hadiya keşke haberleşseydik
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
galatasaray burdan üç puanla ayrılarak farkı 5 e indirdi önemli bir galibiyet
GaLatasaray Kazandı TeßrikLer..![]()
luganonun deli iboya yaptığı da kırmızı karttı songun yaptığı da kırmızı karttı...
aynen öyle