Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 91 sonuç

Konu: ÖZÜR VE BİR İSTEK ( ADMİNLER LÜTFEN BAKSIN)

1-)4 paket almıştım çeviri için.Araya sömestr tatili girdi.İstanbula gitmek zorunda kaldım.Çeviri en az 1 ay uzadı.Bende bir paket bitirmiştim.Siteden gelen emirle (ki uyduğuma pişmanın bırakmak zorunda kaldım).Volkan abinin yüzüne bakamaz oldğum için kendisinie yapamayacağımı söyleyemedim.Hala da bakmaya yüzüm yok.Hayatımda bir kişiye karşı işlediğim en büyük ayıbı ona işledim.Kendisinden sonsuz özür diliyorum.Bende bir ara (kendi çevirim bu sitenin değil) olan çeviriyi hazırlamaya kalktım.Ne kadar uzun ve yorucu olduğunu bilirim.Ne desen haklısın.Hatta bende arardım hakkımı.

2-)Dava açılacakmış.Açılsın.Açılsın ki hakettiğim cezayı alabileyim.(Aslında benim olayla direkt alakam yok çünkü direk çalan ben değilim.Ama şunuda diyeyim ki benim için de Melih için de Allahın adaleti daha önemli)

3-)Madem ki hala çalmaya devam edeceğiz.Neden buraya geldik?Size bir şey demek istiyorum.4 gündür ha hacklendi ha hacklenecek diye bakıyorum.Kestirmeden e-posta atar,hiç haber vermeye gerek duymadan fm yi sadece oyun olarak kullanırdım.

Size birşey söyliyeyim mi o hakaretlerin sahibi bana en az günde 1000 tane beddua okuyordur.Ama szin okumasından daha iyi olduğu için bunları yazdım.Helallik istedim.

Dediğim gibi ben bundan sonra kendimi toplum önünde yükseltmeyi değil.Oyunu çn planda tutacağım yani bundan sonra hiçbir Fm sitesi alakam kalmadı.Sadece bir oyun sitesinde oyun sorunlarına çözüm bulmayı deneyeceğim.

Ben gene herkesden özrümü diliyeyim.Saygılarımı sunayım.

Quote Originally Posted by Makaay
    yine yazmadan edemedim.sen bu aleme simdiye kadar ne verdin?ne katkın oldu? simdi hangi haddinle "biraz vicdanlı olun be adam gelmiş özür diliyor siz hala laf yetiştiriyorsunuz" diyebiliyorsun? sen hiç gecelerce uykusuz kalıp bir teşekkür ugruna,insanlara yararlı olmak ugruna ugrasıp durdun mu? senin emegin calındı mı hiç? eminim cevabın hayır bu tür bir tepkiyi vermeyeceksin o halde
    desene benim hakımda çok şey bilion baksana takır takır emin bi şekilde konuşuon ve bnmde bu kdr büyük olmasada bi kaç emeğim çalındı kötü bir duygu fakat malesef orda mubarek demediğin laf kalmadı biraz saygı!!! insaf yaaa

Nesil
    2001
    Yer
    Bilkent University

bu arada baktımda profilinde yazılı olan websitende utanmadan calıntı türkçeyi yayınlıyorsun ne diyimki ben sana.sende hırsızsın seninde onlardan farkın yok ne hakla konusuyorsun!milletin calıntı emegini yayınlayan benden 5 yaş kücük adam bana saygılı olmamı emrediyor.emredersin paşam!

Quote Originally Posted by Google

2-)Dava açılacakmış.Açılsın.Açılsın ki hakettiğim cezayı alabileyim.(Aslında benim olayla direkt alakam yok çünkü direk çalan ben değilim.Ama şunuda diyeyim ki benim için de Melih için de Allahın adaleti daha önemli)
    Dava söz konusu sadece....

akrepveumut, yayınladığı site benim sitem ayrıca hangi izinsiz yada çalıntı program var sorabilirmiyim ordaki programlar sahiplerinden izin alınmıştır tmammı bilmeden konuşmyalım arkadaşlar

Nesil
    2001
    Yer
    Bilkent University

fm 2006 türkçe yayınlamıssın işte Volkan Baros mu izin verdi sana calıntı türkçeyi yayınlaman için!

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

12089371023 kere özür dilendi..1208371203 kere bu özür dileyenlerin kofti olduğu, reklam amaçlı olduğu çıktı. biz sadece çabuk inanmayın diyoruz. ve bu kadar önyargılı olmamızın sebebi ne sence? gıcıklığına mı ? hayır değil. çünkü tecrübemiz var. çünkü bunların geldiği yerler yer değil. biz dikkatli olun diyoruz sadece. ve diyoruz ki neden bunca çalıntı olayı varken şimdi akılları başlarına geldi diyoruz. geldiyse şimdi eyvallah. ama lafla peynir gemisi de yürümüyor. bundan bahsediyoruz. hatta ukalalık olacak ama birşey bildiğimiz için konuşuyoruz. birşey bilmeyip de sadece yazmak için yazan arkadaşlar yazmasın bi zahmet.

bu arada baktımda profilinde yazılı olan websitende utanmadan calıntı türkçeyi yayınlıyorsun ne diyimki ben sana.sende hırsızsın seninde onlardan farkın yok ne hakla konusuyorsun!milletin calıntı emegini yayınlayan benden 5 yaş kücük adam bana saygılı olmamı emrediyor.emredersin paşam!
    ben o siteye sonradan girdim ve o site şu an ilgim yok ii bak bi onlinemıyım die yeni sitemle uraıom ayrıca ben orad dedim dava falanm açılır ayıp yapmıyalım die site adminiyle görüşebilirsin şimdi senin herşeye dşından bakarak yorumladığını gördüm ama nediim buda bi çeşit tarz ayrıca biz umutcanerkutla o siteyi bıraktık ii bak bi gzn açılsın

bi kere o çalıntı değil ben burda turkçe çalişmalarının durduğu solen diği zaman googledan turkçe yama aradım ve xxxx sitesinde buldum ama ordaki admnlere sorduğumda bana izin verdiler şimdi ben bu programın çalıntı olduğunu nerden bile bilirim solermisin 2 çalmak buyuk bir şuçtur hiçbir insan yargılanamazz eğer siteyi inceleseydin taşındığımız ve orayı kullanmadığımızda yazıyor

ewet ayrıca biz o siteen ayrıldık ve yeni site açtık istersen adresinide verim asilforum.onnuke.com gir bak

Quote Originally Posted by from_edi
    Quote Originally Posted by Google

Dava söz konusu sadece....
    Söz konusu mu değil mi bilemem ama Ediz sen beni tanıyorsun.Hayallerim için ne kadar çalıştığımı biliyorsun.Bu benim için bir kara leke olacak sahip olmak istediğim mesleğin en büyük engeli olacak.O nedenle bundan direk etkilenmem söz konusu olabilir.

Ama asıl davam benim vicdanımla oldu.İlk yıl yamayı çaldı siteye koydu bişey diyemedik forumda takıldık.İkinci sene gene çaldı.Bu kadar ses çıkınca dayanamadık kaçtık.Herkes bir ikinci şansı hak etmez mi?

Ayrıca Makaay o sitede iyi niyetle birşeyler yapıp,sadece bir kaç teşekkürü okumak için kaç gece uykuszu kaldım ben bile bilmiyorum.Sonuç ne oldu?Hiç!Koskoca bir hiç.O an siteyi bıraktım ama sırf dediğim gibi birkaç insana ulaşmak için geri döndüm.Şimdi ise buradan size sesleniyorum.

Beni affedin+Tamam herkese karşı olanı değil ama bana karşı olan haklarınız helal edin..Affetmek büyüklüktür.

Nesil
    2001
    Yer
    Bilkent University

ya bırak bana hikaye anlatma ya sanki alemde tsi dısında türkçe yapan veya yapma kapasitesi olan bir site var.yok baska site yapmısda yok ordan izin almısta.sen de onlar kadar hırsızsın hiç savunma kendini.Burda tartısılan hırsızlıgın ufak boyutlusunuda sen YAPMIŞSIN! suan o site ile ilgilenip ilgilenmedigin beni ilgilendirmez

mesajım su üstteki komik ikiliyedir google a degildir

ben google adlı arkiye gönülden inanıom ve ayrıca üstte yazdığımız gibi o siteden ayrıldık arkadaşım umutcanla yeni site açtık girin bakın varmı yokmu die asilforum.onnuke.com

Başka site yok.Ama başka kapastiesi olan biri vardı Makaay.

makaay düşünme kabiliyetine hayranım mükemmel hayal kuruon seni bu hayal gücüyle meksikada yaşatmazlar

ya bırak bana hikaye anlatma ya sanki alemde tsi dısında türkçe yapan veya yapma kapasitesi olan bir site var.yok baska site yapmısda yok ordan izin almısta.sen de onlar kadar hırsızsın hiç savunma kendini.Burda tartısılan hırsızlıgın ufak boyutlusunuda sen YAPMIŞSIN! suan o site ile ilgilenip ilgilenmedigin beni ilgilendirmez
    eğer sorarsan volkan abiye vieri abiye e_maliye abiye hatta tolga abiye bu olay çıktıktan sonra izinlerini istedim inanmıyosan onlara sorabilirsin eğer 15dk sonra aynı lınke tıklarrsan onune başka site çıkacak bundan dolayı sakın ve sakın araştırmadan birisine hırsız damgası vurma

Nesil
    2001
    Yer
    Bilkent University

hikaye anlatma diyorum hikaye anlatma calıntı dosyayı yayınlaman için izin aldında izin mi verdiler sana?

buradaki bir kac velete laf anlatmayacagım daha fazla.böyle herşeyden bir haber,emek denilen olaylarla hiçbir ilgisi olmayan insanları gördükce senelerdir bunlar gibiler için verdiğim ugrasa acıyorum.Adam calıntı dosya yayınlıyor sitesinde sonra gelmiş burda konusmak için hak buluyor kendinde.Bu konuya attıgım son mesaj.Sizin gibiler oldukca bu aleme emek veren adamlar yaptıkları işten soğuyorlar.İki sene sonra ortada calınacak hiçbirşey olmadıgı zaman türkçe yamasız,update siz kalırsanız anlarsınız neyi savundugunuzu...

İori kardeş;

Öyle düşündüğünüzü ben tahmin ediyordum..Haklısınız da öyle düşünmekte,herşeyi zaman gösterecek diyorum ben...

Makaay kardeş;

Şu HIRSIZ tabirini Lütfen kullanma artık,ben hırsızlık yapmadım...!!!

Quote Originally Posted by umutcanerkut
    eğer sorarsan volkan abiye vieri abiye e_maliye abiye hatta tolga abiye bu olay çıktıktan sonra izinlerini istedim inanmıyosan onlara sorabilirsin eğer 15dk sonra aynı lınke tıklarrsan onune başka site çıkacak bundan dolayı sakın ve sakın araştırmadan birisine hırsız damgası vurma
    ewet umarım bu sana yeter makaay bundan sonra araştırmadan bişey yapma çünkü her zmn olaya dıştan bakıon!!!

Sizin gibiler oldukca bu aleme emek veren adamlar yaptıkları işten soğuyorlar.İki sene sonra ortada calınacak hiçbirşey olmadıgı zaman türkçe yamasız,update siz kalırsanız anlarsınız neyi savundugunuzu...
    bu arada sen ne dmk istiyon ya bnm saygı sınırlarımı zorluyosun dzgn sözler kullan

makaay kardeşimiz onune gelene hırsız dior ve yargısız insaf dior naparsın işte herkesin kendi kişiliği yapsı

beyler daha sakin we daha saygılı oLaLım lütfen...

hikaye anlatma diyorum hikaye anlatma calıntı dosyayı yayınlaman için izin aldında izin mi verdiler sana?

buradaki bir kac velete laf anlatmayacagım daha fazla.böyle herşeyden bir haber,emek denilen olaylarla hiçbir ilgisi olmayan insanları gördükce senelerdir bunlar gibiler için verdiğim ugrasa acıyorum.Adam calıntı dosya yayınlıyor sitesinde sonra gelmiş burda konusmak için hak buluyor kendinde.Bu konuya attıgım son mesaj.Sizin gibiler oldukca bu aleme emek veren adamlar yaptıkları işten soğuyorlar.İki sene sonra ortada calınacak hiçbirşey olmadıgı zaman türkçe yamasız,update siz kalırsanız anlarsınız neyi savundugunuzu...
    1-)Akıl yaşta değil baştadır.Tecrübedir yaşı önemli kılan.Senin yaşına geldiğimde bende bu daha önceden edindiğim kötü tecrübeleri başarıya çevireceğim.

2-)Hak bulmuyorum sadece site adminlerinin adam adam yazsn diyerek verdiği hakkı ve beynimin bana lütfettiği tartışma hakkını kullanıyorum.

3-)Kendi yaptığım çeviriyi yayınlayamayınca sınıfa dağıttım dediğim gibi.Benim için büyük bir hayal kırıklığı oldu.Sonra üzerinde biraz daha çalıştım ama TSP ve de Volkan abi beni mat etti v2 ile.Bende bıraktım.Zaten boşa çalışıyordum.Kendim bile TSP'nin yamasıyla oynadım.En sonunda ise kendi yaptığım yama iptal oldu.Sildim yeryüzünden Tsp yi yenmem imkansızdı.

4-)Valla son mesajım demişsin ama saldırmassan son mesajını asla atamayacaksın...

Nesil
    2001
    Yer
    Bilkent University

Bak cocuk benim asabımı bozma.Sen kimsin bu alemi ne kadar tanıyorsunki bana ögretmeye calısıyorsun? Senin yasın kadar patch yapmısım ben bu aleme.Benim damarıma basmayın daha fazla yoksa cok daha agır laflar edecegim.Terbiyesizlikte bir yere kadar be.Yavuz hırsız ev sahibini bastırır derler ya sizinkide o hesap.Adamlar calıntı dosyayı yayınlıyorlar forumlarında sonra gelmiş laf ediyorlar bize niye hırsız diyorsun diye.Kendinize gelin haddinizi aşmayın.Benim en az 5 tane update im bu şerefsiz site tarafından calındı neyi kime ögretiyorsun sen? Ortamı bilmez,olayları bilmez aklının yettigince ki yetmedigi ortada amacsızca,şuursuzca birşeyleri savunur burada.İlk önce yararlı birşeyler yapın ya da olayları görmesini ögrenip adam statüsüne gecin de öyle konusun!

GOOGLE SANA ETMEDİĞİM LAFI SEN NİYE ÜSTÜNE ALINIYORSUNKİ NEDİR BU EZİKLİK PSİKOLOJİSİ?

Adam statüsünden sesleniyorum:

Peki.Fakat suçlamaların bir yandan da bana hitab edecek biçimde.yaralı olduğuum bölgeden gocunduruyorsun...

Makaay kardeş,lütfen mesajında kimlere hitap ettiğinide belirt,valla ben hiç bişey anlamadım...Bana mı diyosun,yoksa diğer tartıştıklarına mı ? Bunların cevabını verirsen sevineceğim...

Bak cocuk benim asabımı bozma.Sen kimsin bu alemi ne kadar tanıyorsunki bana ögretmeye calısıyorsun? Senin yasın kadar patch yapmısım ben bu aleme.Benim damarıma basmayın daha fazla yoksa cok daha agır laflar edecegim.Terbiyesizlikte bir yere kadar be.Yavuz hırsız ev sahibini bastırır derler ya sizinkide o hesap.Adamlar calıntı dosyayı yayınlıyorlar forumlarında sonra gelmiş laf ediyorlar bize niye hırsız diyorsun diye.Kendinize gelin haddinizi aşmayın.Benim en az 5 tane update im bu şerefsiz site tarafından calındı neyi kime ögretiyorsun sen? Ortamı bilmez,olayları bilmez aklının yettigince ki yetmedigi ortada amacsızca,şuursuzca birşeyleri savunur burada.İlk önce yararlı birşeyler yapın ya da olayları görmesini ögrenip adam statüsüne gecin de öyle konusun!

GOOGLE SANA ETMEDİĞİM LAFI SEN NİYE ÜSTÜNE ALINIYORSUNKİ NEDİR BU EZİKLİK PSİKOLOJİSİ?
    nabıyım benmi yayınladım sitede ayrıca ben o zmn dedim başımıza bi iş gelir ben sorumluluk almıom die sorabiliirsin tamammı asıl sen doru konuş yaş hakkındada senin büyüklük kompleksin var heralde

abicim bu uptage ler neden yayınlanığo he paylaşmak için dimi ben daha yeniyim ve izni aldım olay ortaya çıkıncada abilerime aynı şu mesajı attım yalanım varsa biri mudahale etsin ben sizin sitenizde olan paketleri yamaları nasıl kullana bilirim daha doğrusu kullana bilirmiyim kullanırsam ne şekilde kullana bilirim die

Nesil
    2001
    Yer
    Bilkent University

THE_THE SANA DA DEMİYORUM GOOGLE A DA mesajın altına hemen mesajımı yazmak istiyorum ama araya girince siz size söylenmiş gibi oluyor ben sizin için diyeceklerimi dedim.Bundan sonra yapacaklarınız öncekileri temizleyecektir bir nevi dedim daha ne diyim size.

Quote Originally Posted by umutcanerkut

abicim bu uptage ler neden yayınlanığo he paylaşmak için dimi ben daha yeniyim ve izni aldım olay ortaya çıkıncada abilerime aynı şu mesajı attım yalanım varsa biri mudahale etsin ben sizin sitenizde olan paketleri yamaları nasıl kullana bilirim daha doğrusu kullana bilirmiyim kullanırsam ne şekilde kullana bilirim die
    sana aynen katılıom

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Konu çok uzadı. Ve umutcanerkut ve akrepveumut lütfen konuyu farklı yönlenere çekmeyin. Bakın FM Türkçe 2006 hakkındaki yazılarımız sitenin ana sayfasında var.

Tartışma olacak çünkü emeği çalınan insanların hislerini anlamak çok zor ve bu tepkileri normal karşılıyorum. Ama lütfen sahşi tartışmaları forum özel mesaj servisini kullanarak yapın.

Bizim iznimiz olmadan çalışmalarımızı yayınlamak yasaktır. Türkçe FM2005 bizim eserimizdir Soccercenter.net ile bu çalışmada ortak çalıştık ve FM2005 den FM2006 ya uyarlanan dosyamızda bizim tarafımızdan yapıldı. Başka sitelerin bunları kendi adları üzerinden ellerine geçirip büyük iştahla yayınlamalarıda haliyle suç teşkil eder.

Türkçe FM 2006 şu anda Turksportal tarafından çıkmadı ve yayınlanmıyor haliyle piyasada dolaşan dosya bizden çalınan bir çalışma ve iznimiz dışında yayınlanamaz. O dosyayı yayınlayan ve yayınlamayı ısrar eden sitelerle uğraştığımızı görüyorsunuz zaten.

O sitenin sahibi sizleri kullanmış arkadaşım sizde hiç sesinizi çıkartmamışsınız. Oyun ismini ve başkalarının çalışmalarını kullanarak birileri kazanç sağladı ve diğerleri buna seyirci oldu. Biraz geçte olsa hatanızı görüp özür dilemeniz güzel. Şimdi bundan sonra böyle şeylerden uzak durun, keyif aldığınız oyun ve futbol için yazışın, paylaşın, herşeyi zamana bırakın sizi daha iyi tanıyalım.

Kimse dışlanmıyoruz ama olanlar kabul edilir gibi değil emekleri çalınanlar açısından. Sizlerde olaylarla bağınız olmadığını iddia etseniz bile ister istemez o sitede görev aldığınız için dolaylı yoldan olayların içinde kalıyorsunuz.

Konuyu kitliyorum çünkü artık olay iyice saçmalamaya doğru ilerliyor. Forumlarımız yenileniyor, bilgi paylaşımı, futbolun ve FM için daha fazla severek zaman harcayacağımız yeni forumlarımızda ön plana çıkıp bu adamların harbiden böyle bir işle alakası yoktu diyebileceğimiz şekilde davranmanız dileğiyle.

Herkes kendi sorumluluğunu bilsin hepimiz aklı başında insanlarız, kimseyi rencide edici konuşmayalım, forum kurallarına uyalım, illegallikten uzak duralım.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri