gercekten super insallah benim de kendi adima stad yaparlar
gercekten super insallah benim de kendi adima stad yaparlar
ne kadar şanslısınız bende her türlü başarı var ama bırakın stada isim vermeyi büyütmüyolar bile![]()
vay be o kadar yukselmissin ben en fazla 2010a kadar gidebiliyorm
harbı manyak bı sey haaa
tebrıkLer waLLa
2031'e kdr oynamak bıLe buyuk basarı
Ben birşey sorcam FM 2007 çıkalı kaç sene oldu
Bu arada helal olsun
şöyle birşey dikkatimi çekti kulübün favorilerinde adın alper abidin yegin diye gözüküyor ama stadın ismi alper abidin nasıl oluyor anlamış değilim bir acıklarsan
Tebrik ederim..
2031 yılına kadarda valla fanatizmin doruklarımda olmam lazım o seneye gitmem için.Demekki sen fanatizmin doruğunuda geçmişsin..
Bravo, başarılar..
.
2006'nın sonunda çıktı galiba..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Evet bence burda hıcbır hıle yok tebrik ederım helal olsun
Wallahi ben 29 degil 229 kupada alsam adIma stad yapilmaz,cunku PHiLiPS izin vermiyoTakImImIn adI bile Philips SV
Ama arkadasI Tebrik Ediyorum...
tebrikler.bilmiodum valla stad yapıldıgını iyi oldu ögrendigim.kasayım bakalım kaç senede yapacaklar.
gerçekten de tebrikler boşver sen daha nası kanıtlıycan başarısız olup da bunları yapamayan lar kıskanırlar hep böyle
hll olsun abijim süper bişe. Darısı bizim başımıza![]()
Ben 2045 e kadar geldim ama olmadı walla.Hemde hep aynı takımda kalmama rağmen.
FM Gazetesi
böyle bişey olmaz.. editörden istedigin şeyi yapabiliyorsun...
Önceki sayfaları bir okuma zahmetine katlanıp ss'şere bakarsan Hile olmadığını anlarsın.! İnsanları zan altında bırakmaya çalışma bir gün senin de başına fm de ilginç birşey gelir yazarsın burada başkalarıda sana "Hile bu" diye ithamlarda bulunursa senin de hiç hoşuna gitmez..!
axa bişey sorcam ss deki bu formaların yamasını hangi siteden indirdin bi söle nolur yha yada bu yamaları b ende sadece logo war bide türkçe
yalana bak.
Helal olsun arkadasim,büyük bir seref senin icin![]()
Süper başarı helal olsun....
valla biz de o gunleri bekliyoruz tebrikler ama az kaldi GALATASARAY la senin yoluna yakiniz