Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 163 sonuç

Konu: Rekorunuz, kaç yılına kadar geldiniz?

Hybrid View

2022 deyim real madridle arkadaşlar...

bursaspor 2021 bitmek üzere...

3. Default

kayıtlı dosyalarınızı paylaşsanız çok iyi olur

chelsea 2014

ben 2011 yılına kadar geldim hala devam ediyorum inşallah devam ederim

fm 2006 oynarke galatasayla 2048 yılına kadar gelmıstım.. bayagı ıyı sonuclar aldım..

2011'i hiç geçmedim ama bi yerden sonra takım alıp başini gidiyor basitleşiyor yani bu oyun zor olunca zevkli

GaLatasaray iLe 2014 yıLının sezonunu bitirdim.. 2015 in sezonuna girmek uzereyim.
    Biz Alistik Avrupada Kupa Gormeye, Sira Sende Fenerbahce. Bulgaristanda Yayla Kupasi Varmis, Haydi Fenere De Bir Alkis!!! :D ANTİfenerbahce!!!

zeytinburnu spor ile 2032 deyim ve hala zevk alıyorum çünkü şampiyonlar ligi felen süper sarıyo...

heracles ile 2017 fm 2006 da roma ile 2048 yapmıştım hedefim onu geçmek

ben 2020 deyim

Nesil
    2006
    Yer
    ist.

2016'da FB ile biraktm dem etmemeyi dusunuormm
    Bir üyemize özel mesaj yolu ile hakaret & küfür ettiği gerekçesiyle süresiz uzaklaştırılmıştır

2015 e kadar geldim arkadaslar.ama oyuncular bitiyor.ve yenileri gelmesi daha güzel.ayrica buı konu fm 2007 ile ilgili 2005 veya 2006 olanlari yazmayin

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Henuz 2017 yilina gelmis bulunuyorum... Bu sure zarfinda 4 milli takim 7 de klup takimi calistirarak oldukca zevk aldim.. Sahsen tek bir takimla 20-30 yil insanlar nasil oynuyor anlamiyorum.. Bir de oyunu nasil bir hizla oynuyorsunuz onu merak ediyorum cunku 2017 deyim ve kayitli oyunum 12 gune ulasti..Sizler acaba kalkmiyomusunuz pc basindan?

2012 yılındayım bayagı gittemeyi düşünüyorum.

benım bayaa zevklı gıdıo gs de 2 sezon sampıyon ettım uefada fınal oynadım ama yenıldım ve ısvıcre ve lıverpool dan teklıf geldı lıverpoool a gıttım

17. Default

2022'e kadar geldim ama bi süre sonra insan başa donmek istiyor yaw

fm 2005 de 2015 e gelmiştim
    fm 2006 da 2014 e gelmiştim
    fm 2007 de daha 2012 yi geçemedim sıkılıp yeni oyun açıyorum hemde çok başarılı olamam rağmen

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

2007 ehehe

FM 06' ile 2011..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Fm 06 ile 2014 yilina kadar gelmistim galatasaray ile.

Tabi sonra oyunda kasmalar falan olunca mecburen oyunu kapatmistim.

bu oyunu çok uuzn oynamakta sabır işi...dediginiz gibi bi süre sonra kimse karşınızda duramıyor...en fazla 5 yıl oynanır...gerisini kaldırmz...

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

benim çok ilerleyince çok canım sıkılıyo hayatımda ilk defa bi oyn bu kadar sardı arsenalle 2011 e kadar geldim normalde 4-5 sezodan sonra deiştiriyorum

23. Default

fm2007 oyunu ile 2009 sezonu bitmek üzere 2010 diyelim

cm 05 de 2012 ye gelmiştim takım tamamı ile 18-19 yaşındaydı ve avrupa büyüklerine kök söktürüylardı sezunu 1 beraberlik 1 yenilgi ile bitiridim(beşiktaş)şimdi 07 yi yükledim.

hemde hatay sporla hilesiz kendi bütcesi ile bedava oyuncu ile

yanlız ben oyuncu araştırması eklemek istiyorum bedava olan bi çok güzel oyuncular var türk bunları burada nasıl değerlendirebiliriz içimde ukte kaldı ya.

3, 4 senede bir Türk takımıyla yenilmez takım kuranlara hayret ediyorum. El elden üstündür ama ben ne kadar denediysem olmuyor. Hadi Tr liginde sürekli şampiyonluğa oynarsın, ama nasıl Avrupada o kadar kısa sürede bir numara olursun! rakiplerin senden neredeyse 5 kat daha değerli ve de matematik olarak 3 sezonda onlara yetişmen imkansız

ancak eğer bu arkadaşlar;
    ...>editoru kullanıyorsa
    ...>kaybettikleri maçları kazanana kadar tekrar oynuyorsa
    ...>transfere fesat karıştırmak için fason TDler yaratıp diğer takımların başına geçiyorsa
    ...>forumdan veya başka bir yerden öğrenip her mevki için çok genç, ucuz ve iyi oynayan adamlar alıyorsa. Normal seatch ve scout kullanarak iyi adam bulunuyor ama senede bir bilemdin iki tane oda şanslıysan ve scoutlara yeteri kadar para ve zaman ayırınca.
    ...> sadece Tr ligini açsanız diğer liglerin takımları yeterince iyi yenilenmediği için zamanla zayıflarlar ama bu bile 3 seneden fazla zaman alır.

bu durumlarda olur aksi halde normal oynayarak mesela gençlerbirliği 4 sene sonunda Şampiyonlar ligini çok rahat kazanıyorsa ben gerçekten kötü oynuyorum bu oyunu demektir.

benim rekorum cm97 ile 2014e gelmekti, diğer versiyonların 2 tanesi hariç hepsini oynamama rağmen zamansızlıktan 5, 6 sezondan fazla oynamadım. Oyunu ilk alınca önce bir ısınma kariyeri oynarım, 7, 8 maç sonunda mütevazi bir takımla sıfırdan başlayıp oyunun yeni versiyonu çıkana kadar o kariyere devam ederim. Avrupada son kazandığım kupa yanılmıyorsam cm2002deydi

ya ben anlamıyorum bu oyun isimleri nasıl barındırıyor 2100 yılına gelsem oyun hala devam edecekmi bi türlü anlamadım amma isim varmış oyunda insanlar bitmiyo bi türlü

Quote Originally Posted by erdi.22@ View Post
    ya ben anlamıyorum bu oyun isimleri nasıl barındırıyor 2100 yılına gelsem oyun hala devam edecekmi bi türlü anlamadım amma isim varmış oyunda insanlar bitmiyo bi türlü
    o isimler gerçek değil, oyunda her ırk için isim ve soyisim listesi var, Oradan rastgele bir isim bir soyisim seçim yeni adam çıkarıyorlar. Bu nedenle isimsiz kalmak sözkonusu değil. Futbolu bırakanlarda muhtemelen oyun açıldığında bir daha yüklenmiyor, ama yinede zamanla oyunda saklanan bilgi giderek artıyor, lig verileri,vs . Zaten bunuda oyunun ileriyen yıllarda biraz yavaşlamısandan anlayabilirsiniz.

27. Default

2009 dayım baya ilerlicem sıkılana kadar

şuan 2014 teyim

hollanda dan heracles ile 2022 deyim
    gidebildiğim kadar gideceğim

benim rekor Galatasaray ile 2014 simdi issizim bir takim calistirmiyorum teklifleri degerlendiriyorum 2013 teyim cnm sikilirsa bastan baslarim

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri