Lanet olsun ya ...![]()
Lanet olsun ya ...![]()
bu takimdan bisey olmaz arkadaslar uff ya nasil olurr yyaaaaa
Yaklaşık 30 dakika var ama gol olacağını sanmıyorum .. Kahretsin ya ..
off ya şaş attı![]()
işteee buuuuuuuuuu 1-1
Denızlı golu buldu defansa cekıldı cok buyuk bır hata bu gs alır bu macı artık![]()
yawrumm kelllll hasannnnnnnnnnnnnn hasannnnnn şaşşşşş goll beklemedım bı adamdan geldı
Hasandan süper bir gol hadi 2 gelsin iyi dakikada golü bulduk Yusuf çıktı bu da iyi oldu
Galatasaray'ımız 62.dakikada Hasan Şaş'ın attığı golle durumu eşitledi. Haydi 2.![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Tesadüftür ki Denizli'deki maçtaki golleri de Yusufla Hasan Şaş atmıştı.
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Berabere bitmesin ya ..
1-1 demiştim ya ben öyle bitsin iddaa da yaptım![]()
direkten dondu Gs nın sutu her an gol olabilir
ıns kazanırız denizli beklemedigim kadar iyi futbol oyunuyo yusufun sayesinde ama oda çıktı
Yusuf da çıktı atmamız lazım ya .. Direkleri aşmamız lazım ..![]()
aa bu arada erciyes de atmış manisaya hadi iddaam tutuyo bitirin bu maçı böyle![]()
Gs cok gol kacırıyor Suleymanooo devlestı kalsende
ya suleymanuya bak yaaaaa trabzon dan 4 yer
Ümit Karan, Ahmet'le çarpıştı. Ahmet'in dudağı yarıldı ve kan içinde kaldı....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İnamoto oyundan çıkıyor ve Ayhan giriyor.
5 dakıka uzatma verdı hakem sahada bur gergeınlık var su anda
5 dakika uzatma verildi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Adriano çıktı Kroupe girdi
ohoooo böyle biter ya![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
artik mac bitti sayilir
Eğer Şampiyonluğu hedefliyorsak Anadolu takımlarını yenmek zorundayız öyle puan farkı 4 demekle olmuyor Adnan Başkan...
mac bitti tebrıkler Denızlı 4-5 atarız dıodunuz noldu![]()
Denizlispor son dakikalarda yaptığı oyuncu değişiklikleriyle oyunu soğutmaya çalışıyor. Ve karşılaşma sona eriyor. Galatasaray 1-1 Denizlispor....
Yine bize hüsran, bize yine hasret var .. Yine bize 3 puansız günler düştü .. Ağlamak istiyorum ya ..
işte bu hem iddaa tuttu hem foruma yazdığım skor tahmini tuttu bjk'yede yaradı daha ne isterimama tsi'li aslanlara yazık oldu
![]()
Güzel güzel böyle devam.