Herkese yeniden merhabalar..
Oyun aldı başını gitti inanılmaz maçlar inanılmaz olaylar oldu. Bunların hepsini yavaş yavaş sindire sindire sizlere aktaracağım. Ama öncelikle hepinize değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Elimden geldiği kadar en iyisini, en güzelini olabildiğince yapmaya çalışıyorum. Gelelim hikayenin devamına... 
Türkiye Süper Kupası'nı bu kadroyla kazanmak gerçekten büyük başarıydı. Artık yavaş yavaş herkes takıma adapte oluyor ve uyum sorunu çekmiyordu. Gözlemcilerimi de çeşitli ülkelere yolladım. Böylece bütün herşeyi elimin altında tutabiliyordum. Yani otoriteyi de sağlamıştım. Bence bir teknik direkötür için en önemli şey takımda ilk olarak otoriteyi korumaktır. Otoriteli olduğunuz takdirde bir sorun çıkmaz. Ama otoriteyi kaybettiğiniz zaman yavaş yavaş çöküşe hazırlanmanız gerekiyor demektir. Artık Türkiye Ligi ve Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Maçları'na endeksleniyordum.
Türkiye Ligi'nde ilk hafta Konyaspor ile deplasmanda oynayacaktım. Konya deplasmanının ne kadar zor olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Ben de ona göre önlemler aldım. Her ne kadar biraz fazla ofansif oynamaya başlasam da atak yaptığım zamanlarda mutlaka golü buluyordum artık. Gol atamama sorununu ortadan kaldırmıştım. Bu da benim için artı bir sonuç olmuştu. Bunu da cebimize koymuştuk. Gelelim maça :
0-3
Goller : Junichi Inamoto, Hakan Şükür ( 2 )
Maçın Adamı :
Maç Yorumu : Mükemmel bir maçtı. Lige çok iyi başlamıştım gerçekten. Konyaspor gibi açıkçası korktuğum bir deplasmandan hem de 3 gol atarak 3 puanı almak benim için gerçekten de başarıydı. Takım daha tam hazır değildi çünkü bana göre. Ama onlar sanıyorum ki yavaş yavaş inanmaya başladılar. Maçtan hemen sonra uçakta Adnan Polat'la yanyana otururken :
A.P. : Eeee Çağrı tebrikler! Zor bir deplasmanı 3 golle geçtik. Ben bu kadar iyi oynayacağımızı düşünmüyodum açıkçası. Ne yedirdin olum bu takıma ???
T.Ç.Z :
Valla bişey yedirmedim Adnan Abi. Ben sadece Galatasaray adına yakışır bir şekilde yani Galatasaraylı gibi oynamaları gerektiğini söyledim. Onlar da öyle oynadılar.
A.P. : İyi hadi bakalım öyle olsun. Haa bu arada unutma yarın İsviçre'ye uçuyoruz.
T.Ç.Z. : Tamam abi unutmam.
Evet... Yarın Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu Kuraları için İsviçre'ye uçacaktık. Orada bizi Sayın Şenes Erzik karşılayacaktı. Çok heyecanlıydım. Umarım dişimize göre bir rakip çıkar da gruplar sağ salim kalıp maddi açıdan biraz olsun rahatlarız...