Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 75 arası toplam 75 sonuç

Konu: En Etkili ~Team Talk~

Hybrid View

cesaretlendirmek cok ise yarıyo

didaktik bu gercek hayat diil ki heheh nerden anlasın o none nun protesto oldunuuhehhe

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

v.manisa ile yeni oyuan başladım malum kucuk takım bir cok macta favori degil ... onun icin mac öncesi sonrasi ve devre arasında surekli ''Gaz'' nitelikle konusmaları sectim bayagı da etkili oldu denemek lazım.. .

pipitototott

o takım konusması coook ıse yarıyor hıc konusmadan maca ckın cogu zaman kotu oynuor takım

bencede taraftar için pynayın ara sıra değişik diyin etkili olur

ben hic konusma yapmam ciksin kazansin adamlar banane ama bazen sinir oluyorum bayaa firca atiyorum bide mactan sonra uyari verdinimiydi bak gor sen neler oluyo kirbaclicaksin adamlari biraz

Quote Originally Posted by burakcaliskan View Post
    ben hic konusma yapmam ciksin kazansin adamlar banane ama bazen sinir oluyorum bayaa firca atiyorum bide mactan sonra uyari verdinimiydi bak gor sen neler oluyo kirbaclicaksin adamlari biraz
    Abi valla öyle yapınca adamlarda moral diye bişey kalmıyor hatta ben Tuncay'a falan önemli Avrupa maçları öncesi bağırmıyorum ki adam üzülmesin diye bence takıma göre konuşma iyi oluyor dandik takımlara karşı Pressure off diyorum fakat Liverpool, R.Madrid geldi mi bazen Wish Luck bile diyorum yani nasıl olsa yenilecez diye. Takım kötü oynayıp yenildiğinde konuşma yapmadan çıkıyorum onun bir zararı olmuyor.

En etkili team talk :

Çıkın adam gibi oynayın. Yoksa hepinizi paf a yollarım. O giydiğiniz forma kutsaldır. Siz gidersiniz ama o forma kalır. Herkes aklını başına alsın. Formasını ıslatmayan, koşmayan kendini kapının önünde bulur.

Olurdu herhalde

Ben sürekli övüyorum. Kaybederlerse duygularını paylaş yapıyorum. Yoksa işler daha da kötüye gidiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

sizi bilmem ama ben

her seferinde BASARILAR DILIYORUM (succes)
    ve takir takir eziyorlar!!!

Arkadaşlar bu konuşmaları oyuncularınız soğukkanlılığına göre seçmeLisiniz.. çünkü soğuk kanlı olmayan oyuncular kazanmaktan başka çareniz yok gibi lafLardan sonra daha çok baskı altında kalıyorlar ve yuzune gözüne bulastırıyorlar.. Eğer cok saglam adamlarınız varsa ve tecrubeli iseler biraz daha sert konusmalar daha etkili olacaktır..

Nesil
    2006

Ben ne zaman bu seçeneği şeçtiysem takımım kaybetti. Bana göre etkisiz. İşin komik yanı ligde en fazla seyirci ortalamasıda bana ait. Ben inanmıyorum bu konuşmanın etkili olduğuna.

rakibiniz sizden iyiyse "bu maçı kazabilirsiniz" sözü çook işe yarıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

maça ve duruma göre yapmak en mantıklısı..

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Bence çok yetersiz team talklar en az 10 tane seçenek olmalı ki değişik değişik seçelim. Ve etkisini görelim mesela taraftar için oyna hiç başarı getirmyor zaten kimi takımların taradtarı bile yok

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri