ben de fellype gabrieli 5M $ a bjk ye getirdim ofansif anlamda cok iyi
Tabi kide Marclo, gelcegin Roberto Carlos'u.
ben fenerbahce ye SERGIO AGUERO yu getirdim ve super bir oyuncu
alex in anlasmasi bitiyo die misimovici aldim kesinlikle super bi oyuncu fakat alexte su anda anlasma imzaladi bakalim seneye 2side war napacaklar
marcelo
biseswar
yildiray
vallaha daniel carvalhoyu tek geçerim.adam her maçı cesar delgadoyla birlikte kurtarıo.ama bende herkes sakatlanıyo.bi sakatlananda iyileştikten sonra bi daha sakatlanıyo.serhat ant. programını kullanıyom.napacam bilmiyom.sakatlıklar yüzünden şampiyonlar ligi 3. turdan elendim.yedeğe koycak adam kalmadı.öneriler için şimdiden tşk
d.carvalho super 1 oyuncu set to amc. yapın 1 de oyun kurucu gorewi werin,arkanıza yaslanıp carvalho yu izlemeye başlayın..
portsmouth dan da manuel fernandes i tawsiye ederim 2. sezonda 17,5 milyon $a aldım. ortasahayı carvalho ile birlikte domine ediyolar.
ya bu editörü nasıl kullancaz bi yardım eder misiniz? bi de orjinal oyun şart mı editör için??
ilk sezonun sonunda ben figo yu beleşe aldım ve her macta frikikten goooool
biseswar turkiyeye gelen ii oyuncu demistim sozumu geri aldim yok bole bisi ya ii ki belese almistim simdi hemen satiyorum![]()
ya editör konusunda yardım etçek yok mu???
marcelo ve niko kranjar
fernando gago kameni aimar ve senderos su an hepsi takimimda(galatasaray)vede cok iiler
cardenas beyler ve tabi millan hem genc hemde ucuz
wason renteria soy ad yanlış olabilir fc mükemmel
arkadaslar bu oyuncular beyki sizde iyi ama baskasnda olmas sunlara bakin . . .
e.JOHNSEN-ugurUCAR-m.SEDEF-GIODA-javierRODRIGUEZ-kikinFONSECA--canerERKIN-adu-d'aleesandro-obiMIKEL-kerlon-cesarDELGADO-vucinic-cafercan-özgürcan-olcanADIN- HALUK TURKERI tek gecerm 2Meuro
.......ve daha cok var deneyin görün ...
Ben direk ilk aklima geleni soliycem Andres D'Alessandro
kaçıncı sezon aldın?
farfan javia garcia bunlar kolaylıkla gelebiliyor tabi birazda dünya çapında başarıların varsa daha güzel oyucular alabilirsin sorun olmuyor benim dikkat ettigim dünya çapında başarın oldugu zaman ve world class oldugun zaman bütün oyuncuları alabiliyorsun
Fazla söze gerek yok![]()
![]()
Cem Sultan, Emre Colak, Irfan Basaran, Ugur Ucar, Ferhat Ozturan bunlara ne oldu? Cem hepsinden daha iyi mesela
Ya Bana Cardenas Gelmiyor Siz Nasil Aldiniz
nasıl bir antreman programı uyguluyorsun?
Gelir Cardenas sunabilicegin en iyi teklifi sun ben onu cok dandik takimlardeyken bile almistim