Arkadaşlar bu oyunumu kayıt etmiştim.
Geçen gün canım sıkıldı bakayım bir oyuna dedim...
Oyuna girdim ve süresiz tatile çıktım sadece bana teklif gelene kadar.Çünkü kendim başvurmak istemedim bir takıma.En son 2009 yılında Manchester City'den teklif geldi ve kabul ettim.Takım 16.sıradaydı ve 20.hafta falandı beni sıcak Man.City koltuğuna getirmişlerdi basın öyle diyordu yani.
Şimdi bu kariyerimi burada paylaşıp paylaşmayacağıma karar veremedim
Siz ne dersiniz.Giresunspor kariyerimde devam edecek merak etmeyin![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kabul edip,paylaşırsan iyi olur.
heyy birakma bu kariyeri bizimler paylas okurken cok eglendimtesekkurler.
paylaş valla
Paylaş abe
Arkadaşlar eskisi gibi paylaşamayacağım ama sadece maçların ss'i ni eklerim...
Kusra bakmayın şimdi biraz oynayam hemen ekliycem
Arkadaşlar Manchester City'i 16.sırada iken aldım ve takımın başına geçtiğim günden beri mağlup olmadım Chelsea'yi de son dakikada kaçırdım elimden.Buyrun geldikten sonraki maçlarım...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
iyisin abi inşallah kümede kalırsın
Görüldüğü gibi son maçlardan sadece Reading'i yenebildim ve ligde kaldım.Man.City yönetimi yeni bir sözleşme önerdi ancak kabul etmedim.Çünkü burada başarılı olmamıştım ve ayrılmak en doğru karardı.
bidaha bulamassın böyle takım bence![]()
Takım takım dolaşmak daha güzel olsa gerek bana göre.
ama böyle iyi bir takım bolamaz...
Bence de kabul etme Murat abi
Etmedim zaten ayrıldım
Boşta devam ettim biraz teklif gelmedi henüz.Zaten bende başvurmuyorum.Oyuna yine devam edeceğim ama![]()
ok sen bilirsin![]()
17.Hafta gelmiştiki tatilden geri döndüm çünkü teklif gelmişti.
TOTTENHAM'ın başındayım...
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Göreve geldim ve ilk maçımda 2.sırada bulunan West Ham'a konuk olduk.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kendi evimizdeki Charlton Hüsranı![]()
hayırlı olsunda 4-1 çoooook kötü![]()
Takıma daha ayak uyduramadım ilk haftalar zor gerçektende...![]()
onlar sana ayak uydursun sen onlara ne ayak uydurcakmışıncharlton maçı kötü olmuş gerçektende
I'm back...
Daha iyi kulüp bulamassın diyenlerede kapak olsun![]()
Sadece İngiltere Ligimi açık? Hep oradan teklif geliyor.
banamı dedin şşşt![]()
Evet sadece Premier Lig açık...
Ersin artık kime dediysem![]()
yani yine banaboşver abi başarılar...
Ben de bu konuya neden mesaj yazılıyor diyordum. Hayırlı olsun ama Charton'a öyle yenilmen çok kötü olmuş.
Kümeye kümeye haydi Tottenham kümeye![]()
Arkadaşlar yukardaki maçları oynadıktan oyunu save'leyip çıkmıştım ama bizim kuzen silmiş o oyunu
Bende en son kayıtımdan devam ettim ama yine Tottenham'dan teklif geldi kabul ettim.
Anlayacağınız yine Tottenham'ın başındayım
Bu arada Transfer çalışmalarımada başladım ve ilk isim EMRE
Emre transferi inşallah yararlı olur. Save olayına üzüldüm =/
Aslında iyi olmuş
Zaten 2-3 maç yapmıştım.
2.Transferim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
FA CUP maçı rakip kek bir takım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
FA CUP 4.Raund Maçı
Murat ilk önce takımın hayırlı olsun umarım bu takımda başarıyı yakalarsın kardeşim.