fotoğrafı internete upload edeceksin. Tottinin önerdiği site çok iyi http://www.picturetrail.com/Originally Posted by sardokar
fotoğrafı internete upload edeceksin. Tottinin önerdiği site çok iyi http://www.picturetrail.com/Originally Posted by sardokar
Kendi Pc'inden resim koyamazsın,imkansız bu.Ancak inquisitor'un dediği gibi internete upload ederek koyabilirsin..Originally Posted by sardokar
![]()
anlaşıldı merkez bütün resimler için mi
internette upload edilmiş resimler konulabilir..Ama mesela Mynet'ten alınan resimler [img] olarak konulduğunda çıkmıyor.Mynet gibi siteler dışında nette olan resimleri koyabiliriz.Pc'deki resimleri ise direkt olarak değil,internete upload ederek koyabiliriz.
ben de geocities den koyduğumda gözükmüyordu. picturetrail i kullan.
ii de picture trail e abone oldum resimlerimide upload ettim ama resimimin burda nasıl gözükeceğini anlamadım![]()
picture traildeki resmin adresini buraya yapıştır ondan sonra adresi başta aşağı seç (mavi yap mousla) ve img ye bas. okadarOriginally Posted by sardokar
kimse eklemiyorsa yarin kapatacam konuyu
bekle sardokar ben yaparım
member ismin ne Sardokar picture trail de ?
nie gözükmedi?
yanlış linki koyuyorsun çünkü. sen resmin linkini koy sayfanın değil. resme sağ tıkla özelliklerde yazan linki yaz buraya
way be başardık sonunda![]()
helal![]()
zaman mekan tanımaz benkoyacamda şuan fotoğrafım yok zaten olsada ne olucak
kundakta bir c,bebek diyeceksiniz derrrrrmişim eheheheeeeeeeeeee
bu resim biraz kötü dandik bir digtal kamerayla çekmiştim.şimdi saçlar o kadar uzun diil.birazda eski IBM de çalışırken çektirmiştim ama idare edin işte
e_mali ve diğerleri nie foto koymuyosunuz ?
ne tanışmak için gelirsiniz ne foto koyarsınız![]()
çekinmeyin ya benim resmimden daha kötü resminiz yoktur heralde![]()
e_mali fotosuyla geziyo zaten. avatarı foto onun
iyide kuru kafamı e_mali
hem sadece e_mali olarak algılama
yarısı işte yaOriginally Posted by sardokar
)))))))) sol tarafı e_mali
![]()
eski bir foto ama idare edin artık. ben burda bir yerlerdeyim.(ortalarda ayakta)
şortlu olanmı jean limi?
ayrıca nere bura?
şortlu olan değil bence yanındaki sarışın![]()
güzel resim inquisitor,![]()
Antalya - Örnekköy
deneme
dene![]()
saol karınca !Originally Posted by karınca
![]()