Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Güzel Gidiyorsun Devamını sabırsızlıkla bekliyorum..
2.hazırlık maçında rakip ORDUSPOR'du.
Ömer Rıza'nın golüyle 1-0 kazandık.Çokda önemli bir maç değildi.Kamp iyi geçiyor ve oyuncuların form düzeyleri gitgide artıyordu.Buda beni sevindiriyordu.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ömer rıza çok iyi gidiyor heralde..
Performans'ının Doruğuna Ulaşmış..![]()
Valla bi ara gitmeye kalktı ama gaza getirdim onu ve kulüpte kalıp daha çok başarıya ulaşacağını açıkladı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Son hazırlık maçımda artık oynatacağım oyuncuları takıma dizdim ve ciddi bir rakiple SAMSUNSPOR'la karşılaşıyordum
Ömer Rıza'nın harika oyunuyla kazandık 1 gol 1 asist.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Son hazırlık maçında rakip BURSASPOR...
Maça hızlı başladık ve Cem Karaca 6.dakikada topu tam 90'a gönderdi.73.dakikada Serhat Göçen 30 metreden harika çaktı.2-0.Yine 87.dakikada Serhat kendisinin 2. takımının 3.golünü kaydetti.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İhtiyaç duyulan mevkiilere transfer çalışmaları sürerken Ahmet Dursun'la sözleşme imzaladık...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kariyerin devamına sonra devam edeceğim....
Murat kardes gercekten Ahmet Dursun transferi cok iyi olmus tebrikler. Bu arada DC mevkiine kimi alacagini cok merak ediyorum. LIG A ve TSL icin genc bir oyuncu mu yoksa yasli bir kurt mu alacaksin? DC onemlıdır bılırsın![]()
Aslında orası transfer için acil bölge deil.DC oynayabilecek 4-5 oyuncum var ve bende DC mevkiini bu sezon için gereksiz buldum.DR bulduk bi tane DL içinde önceden Adem Dursun la anlaşmıştım.Sorun kalmadı bence.Tek transfer şu an için KALECİ arayışındayım o kadar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Transfer çalışmaları bir yandan devam ederken lig de başlıyordu.Klüp maddi krizdeydi.O yüzden galibiyetlerle gelecek parayı artırmak ve mali krizden çıkmamız gerekiyordu.
-----
İlk rakip Eskişehirspor'du.
Sahaya
Bu 11'lerle çıktık.
Maçın ilk yarısında pek fazla pozisyon yoktu ancak 25.dakika Murat Hacıoğlu'nun bireysel yetenekleriyle attığı 1 golle Eskişehirspor 1-0 öne geçmişti.İlk yarı sona erdi ve devre arasında taktiksel değişiklikler yapmıştım.Ancak oyuncular fazla istekli değildi.76.dakikada Eskişehirspor kontra atakla 2. golü buldu.Kalan dakikalarda Ömer Rıza ile golü bulduk ancak yan hakem golü iptal etti ofsayt gerekcesiyle.Maçta sona erdi...
Maçın adamı;
Eskişehirspor'dan Volkan Arslan
Lig A maratonuna mağlubiyetle başlamış olduk.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2.Maçta rakip Adana Demirspor'du.A.Demirspor'da ilk maçından mağlubiyetle ayrılmıştı...
-----
Kadrolarda belli olmuştu..
Maç başlamıştı ve karşılıklı ataklar vardı.Ardından 18.dakikada Ömer Rıza 25metreden topu ağlara gönderdi ve 1-0.İlk yarı sona ermişti.2.yarıda Rakip daha istekliydi ve 49.dakikada Ömer Rıza'nın yaptığı penaltıyı Ahmet Çağıran gole çevirdi ve 1-1.Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç 1-1 sona erdi.
Maçın adamı:
Ömer Rıza
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Lig devam ederken Türkiye Kupasındada rakip Adıyamanspor'du...
69.dakikada frikikden yediğimiz golle 1-0 mağlup duruma düşmüştük.Ancak 75.dakikada Ahmet Dursun'un penaltıdan attığı golle skoru 1-1'e taşıdık.88.dakikada Ömer Rıza'nın golü galibiyeti getirdi...
Maçın adamı;
Ahmet Dursun
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Türkiye Kupasında 2.tur kuraları çekilmişti ve rakip Süper Lig temsilcisi Sakaryaspor'du.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
3.Haftada rakip bu kez güçlü Bursaspor'du...
-----
İlk 11'ler şu şekilde...
Maça çok hızlı başladık ve Cem Karaca'nın 4.dakikada attığı golle 1-0 öne geçtik ancak 35.dakikada kaleci Serkan Boyer'in inanılmaz hatasını Hüzeyfe Doğan affetmedi ve 1-1.İlk yarı bu şekilde sona erdi.85.dakikada Burak Akdiş deplasmanda Bursaspor'u 2-1 öne geçirdi.
Maçın adamı;
Burak Akdiş
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu kez rakip Çaykur Rizespor...
-----
İlk 11'ler.
Maç için söylenecek pek bişey yok ilk yarıda yediğimiz 3 golü telafi edemedik.Ceyhun'un golü şeref golü oldu sadece.
Maçın adamı;
Rize kalecisi Volkan Ünlü
Murat son haftalar kötü geçmiş...
Lig A zor geldi Giresun'a...Lig A dan bu sene çıkman zor ama gelecek sene çıkacağına eminim![]()
------
Rakip Sivasspor
Maçın başında gördüğümüz kırmızı kart dağıttı bizi.Tsvetkov'un şov yaptığı maçta vasatı aşamadık.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Söylediğiniz gibi oyuncularım tecrübeli olmalarına rağmen LİG A ya ayak uyduramadık bir türlü nedense...Bu sene hedef düşmemek![]()
Geçmiş olsun Murat.Bu hikayenin benzerini sanki bir yerde okumuştum..
Sanıyorum Bolton kariyeri idi.![]()
yaparsın bişiler be abi
Arakdayıs sen hiç merak etme
Senin için o zaman bi maç yapayım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
-----------
Müthiş kupa maçı kadroları açıklanmıştı...
Maç çok hızlı başladı bizim açımızdan da güzel başladı.11.dakikada Ömer Rıza'nın golüyle 1-0 öne geçtik.Ardından Suat Usta'nın yaptığı penaltıyı Ahmet Dursun kullandı ve 2-0.36.dakikada Emmanuel Konê ile skoru 2-1'e getirdi Sakaraspor.Ancak Ahmet Dursun formdaydı ve sadece 1dakika sonra 30 metreden harika bir gol attı ve 3-1.İlk yarı sonucu.2.yarıda Ömer Rıza ile girdiğimiz pozisyonlardan sonuç alamayınca 3-1 kazandık
Maçın adamı;
müthiş oyunuyla AHMET DURSUN
Bu sonuçla 2.turuda geçmiştik ve Gruplara kalma hakkı elde etmiştik.Kuralar çekilde işte sonuçlar.En zor kurayı galiba biz çektik
işte bu hell olsun bi de burdan uefaya gittimi ihtimalin var işte
UEFA olması imkansız mı desem ne desem
Bu gruptan çıkmak bile mucize ancak bu grupta 3.lük hedefim.Beşiktaş ve Trabzon'un ardından...
bnim oynadığım oyunlarda hep Trabzon küme düşmemek için oynuyor(7.0.2 kullanıorum)Yenersin bnce Trabzon'uiNanıyoruz!!
Murat oyunla alakası olmayan bişey sorucam Giresun'un neresindensin ?
Aga sen çıkarsın be dert etme buraya kadar geldisen sakaryayı eleyip
Giresun çıkar burdan![]()
Murat çok zor bir grup. Tahminimce BJK'nin ardından 2. çıkarsın.
-----
Rakip deplasmanda Kasımpaşaspor...
İlk 11'ler.
Maça Giresunspor baskılı başladı ve 28.dakikada Baki'nin soldan verdiği pasla buluşan Ceyhun 25 metreden topu ağlara gönderdi.0-1.İlk yarıda başka önemli pozisyon olmadı.
Devre Arası;
Murat Özdemir: Beyler çok iyisiniz oyununuzdan çok memnunum aynen böyle devam edin.
Oyuncular: Tamam Hocam.
Murat Özdemir: Ahmet daha dikkatli oyna ilk yarıda sarı kart gördün.
Ahmet Dursun: Anladım hocam tamam.
Murat Özdemir: Ceyhun bravo çok güzel attın valla...
Ceyhun: Saol hocam.Baki'de çok iyi verdi pası onunda hakkını yemeyelim.
Baki: Estağfurullah...
Murat Özdemir: Dediğim gibi beyler hepiniz iyi oynuyorsunuz memnunum oyundan 2.yarıda düşürmeyin performansınızı.Hadi Bakalım !!!
2.Yarıda oyunda üstün olan taraf yine bizdik ancak bu kez golü bulamadık.Ve Lig A da ilk galibiyetimize Kasımpaşa deplasmanında uzandık...
Maçın adamı;
YUSUF TOKAÇ
murat kardes oyunun versiyonu kac su oyununu upload yapsana bende indirim bir bakim
bende kendi oyunum upload yapim sende bak
----
Rakip ALANAYASPOR...
İlk 11 ler şu şekilde.
Alanyaspor maça istekli başladı sağlı sollu kornerler kullanıyorlardı.28.dakikada yine kullanılan bir korner sonucu eski Giresunspor'lu Halim Kurtuluş Alanyaspor'u 1-0 öne geçirmişti.Ardından Ömer Rıza ile girdiğimiz pozisyonlardan sonuç alamayınca ilk yarı bu sonuçla sona erdi.2.Yarıya fırtına gibi başlayan taraf yine Alanyaspor'du ve 2.yarının hemen başında bulduğu gollerle maçı rahat kazandı...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
7.02. versiyonum...
LİG A dan bi çıksam da o zaman etsem upload![]()
oynunu upload yapsana
alanya bende superlige cikti