puhahha fistiğin içindekine bak![]()
puhahha fistiğin içindekine bak![]()
Parma Maçı
Maç çok zevkli gitti.Forvette Lucarelli-Mengheri ikilisiyle başladım.7.dk da Fiore sakatlandı.Bir adam daha gitti dedim.Etkili oynuyorduk ve oyunumuzun sonucunu da 19.dk da aldık.Geçen maçın adamı Mengheri golünü atıyordu 1-0.İlk yarı buu sonuçla bitti.İkinci yarıda da 59 ve 78. dk larda Lucarelli'nin golleriyle 3-0 kazanmasını bildik.
Maçın Adamı Lucarelli
Lazio Maçı
Maç kendi evimdeydi ve Lazio 4. idi.Benim arkamdan Udinese ile birlikte geliyordu.Bu maçı yenmem lazımdı.Maça yine forvette Lucarelli-Mengheri ikilisiyle çıktım.Etkili oynuyordum ve etkili oyunum 26.dk da meyvesini verdi.Lucarelli nin golüyle öne geçtik.Hemen ardından penaltı oldu ve eşitliği sağladılar 1-1.İlk yarı böyle bitti.İkinci yarıda da etkili oynuyordum.Ama gol yoktu.Sonra yorulan ve iyi oynamayan Mengheri yi alıp,yerine Mapelli'yi soktum.Mapelli 74.dk da golünü atıyor ve maçın sonucunu belirliyordu 2-1.Bu maçı da 2 bir yeniyordum.
Maçtan Sonra Stadın önünde Fanatik Taraftar
Otobüste eve giderken direğe asılan bir pano dikkatimi çekti.
ve çok sevindim.
PuaN Durumu!!!
Not:Arkadaşlar Pilot Kulüp olarak İspanya'nın Gimnastica kulübü ile anlaştım.Hayırlı olsun!!![]()
Sen hep yeniosun çok iyyi gidiyor ama İnter de hep yeniyor.Farkı bi kapatamadın...![]()
![]()
the imam: Valla sağol elimden geldiğince komikleştirmeye çalışıyorum.
oytun123:Sende hep ben kariyerimi yazdıktan hemen sonra yazıosun mesajını.Nasıl yapıon bunu anlamadımYinede yorum için sağol.Evet İnter bi yenilmedi yaw
![]()
Tebrikler. İyi maçlar çıkarmışsın.
Bu arada birşey dikkatimi çekti: Zeki Oytun Vural ve oytun123(anladın sen onu.)
valla eline sağlık çok kariyer okudum hepsi güzeldi ama diyalogları seninki kadar güzel olanı görmedim. karikatür okuyomuş gibi hissediyorum.
güzel gidioosun arkadaşım
sagol samich1903. Akşama yazcam 4 maç![]()
bekliooorus
akşam dedik demiAz daha bekle 4-5 maç birlikte yazacam.Çok değişik şeyler oldu.Siz daha merak edin.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Milan Maçı
San Siro da çok zorlu mücadele vercektik.Maçtan yenilgiyle ayrılacağımızı bekliyordum.Ama bunu oyuncularıma yansıtmadım.Maç başladı.Ter içnide seyrettiğim maç kalecim Amelia sayesinde 0-0 bitti.Bu 1 puan sanki bir Mucizeydi.
Maçın Adamı Marco Amelia
Amelia nın müthiş oyunundan sonra ona sürpriz yaptım ve karikatürünü çizdirdim.Sonrada Amelia'ya verdim.
Braga Maçı
Deplesmanda oynayacaktım ama kendimden bayağı umutluydum.En az 1 puan alırım diyordum.Ancak antrenmandaki hesap maça uymadı48 de Nuno,74 de Filipe durumu 2-0 yapmıştı.Sonra hücum oynadım ve golü buldum.80.dk da Lucarelli nin attığı golle farkı 1'e indirdimSonra daha çok gol için Mapelli'yi oyuna aldım ama oyuna alır almaz Mapelli sakatlandı..Ancak sonra gol olmayınca maç 2-1 bitti
![]()
Mapelli 1 hafta sakat![]()
UEFA da Son Puan Durumu!!!
Bizm taraftarların misafirperliği![]()
![]()
![]()
Sampdoria Maçı
Maç bol gollü geçcekti bunu tahmin ediyordum.Maç başladı ve 10.dk da Kevin Doyle durumu 1-0 yaptı.1 dakika sonra Fiore durumu 2-0 yptı.Ancak 2 dk sonra gol yedik ve durum 2-1 oldu.3 dk sonra durumu 3-1 yaptık Kevin Doyle un golüyle.Yani toplamda 6 dk da 4 gol oldu.İlk yarı böyle bitti derken Fiore sakatlandı ve yerine Fİlippini yi aldım.İlk yarı böyle bitti.İkinci yarının 52.dk sında sonradan giren Filippini durumu 4-1 yaptı.10 dk sonra gollleri geldi ve sonuç 4-2 oldu.Ardından kötü oynayan Lucarelli nin yerine Mengheri yi aldım.Mengheri bni mahcup etmedi ve 79.dk da 5-2 yaptı.Ancak 84 te onlar yine gol attılar 5-3 oldu.90 da ise yine Mengheri çıktı ve golünü attı maç 6-3 bitti
![]()
La Gazetta Della Sport
Livorno Başarıya yelken açtı..
Bugünlük bu kdar devamı yarınb veya gece![]()
puan drumu ne acaba
guzel gidior Karikatur guzel olmusDevam ettt hde yazz
Tebrikler,güzel kariyer olmuş
karikatür hoşuma gitti![]()
sagolun arkadaslar akşama 4 maç ile karşınızda olcaz![]()
merakla bekliıoruzz
İnşallah...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Salernitana Maçı
İlk maç 0-0 bitmişti.Üst tura geçmek için benim bu maçı mutlak kazanmam lazımdı.Oyuncularıma cesaret verdim ve 21.dk da sakatlıktan yeni çıkan Kevin Doyle golünü attı.10 dk sonra savunma hatasıyla gol yedik.1-1 oldu.Tam ilk yarı bitti derken dk 45 te Filippini sahneye çıktı ve skoru 2-1 yaptı.İlk yarı böyle bitti.2. yarıda savunma ağırlıklı oynadım.Bergvold-Coppola,Lucarelli-Vito,Kevin Doyle-Mengheri değişikliklerini yaptım.Son dakika da karambolde kendi kalelerine gol attılar.Maçı 3-1 kazandım.Üst tura çıktım.![]()
Maçın Adamı Tedesco
Siena Maçı
Maçı kazanacağımdan emindim.Siena ahım şahım bir takım değildi.Ancak maç başladığında Siena Barcelona gibi oynamaya başladı.Zaten baskılı oyunlarının ilk meyvesini 27.dk da Zajc ın attığı golle aldılar.1-0
Zajc
42 dk da Codrea golünü attı ve ilk yarıyı 2-0 mağlup bitirdim.
Codrea
İkinci yarıya hücum oynayarak başladım.Filippini-Pfertzel,Morrone-Mapelli,Diarra Mengheri değişikliklerini yaptım yani tam olarak hücum oynadım.Çok baskılıydık 2.yarıda.Ama gol gelmedi.89 da Pfertzel in kafası ağlara gitti.
Pfertzel(SAĞDAKİ)
2-1.Umutlanmamıştım çünkü dakika 89 tu.Zaten maçta 2-1 bitti.
Leverkusen Maçı
UEFA gruplardan 2.olarak çıkmak için bu maçı kazanmalıydım.Zaten Braga ve leverkusen çıkmayı garantilemişti.Yenersem 2. olarak çıkacaktım.Yenemezsem 3. olarak![]()
Maçtan önce stadın girişinde şu tabela asılıydı.
''Tehlike!İçerde Livorno Var!'' yazan bu tabela bana rekabetin kokusunu tattırdı.
Maç başladı.Çok tehlikel geldik.ilk 10 dk da 2 net pozisyonumuz vardı.Doyle un şutu direkten dönmüştü.Lucarelli ninki ise çizgiden çıkarılmıştı.Tam bu maçı kazancaz derken gol yedik.18 dk da Sergej Barbarez in golüyle 1-0 ynik duruma düştük.
Sergej Barbarez
UEFA EŞLEŞMESİ
Bu Kadar yETER!dEVAMI gEcE
Çok da fena değil. UEFA rakibini rahat geçersin gibime geliyor. Onlar grup birincisi bitirmiş ama tur atlarsın.
Hertha Berlin ile oynucam.Zor olcak.Ama atlarım tur (inşallah)
atlarsın bence hertha kolay takım..
hertha zor valla inşallah kazanırsın
çok gsl gidiyor