Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 83 arası toplam 83 sonuç

Konu: TSL 27.Hafta Galatasaray - K.Erciyesspor

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

emre toraman nasil kirmizi gormedi hayretler icindeyim cift sari gormesi lazimdi

Gerets & Özhan Canaydin Istifa!!!

Bu takimda Cihan´in,Ergün´ün,Inamoto´nun isi yok.Hakan Sükür´e lafim yok.Onu tek forvet oynatan gerets utansin.Yanina bir adam bile vermiyor adam tek basina bu yasinda erciyes savunmasiyla bogusuyor.Ama oda artik kötü oynadiginin farkina varmali,ya kendine ceki düzen versin yada biraksin futbolu.Rekor kiracam diye herkesin diline düstü...

Takim seneye genclerle oynasin,transfer falan istemiyoruz.Bu sahislar gitsinler,biz genclerle oynayalim 2 sene sampiyonluk yarisinin icinde olmasak bile raziyiz buna.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    iliçe öyle bir ceza verilmeliki bir daha böyle saçma sapan işlere kalkışmasın. Erciyesi tebrik etmicem çünkü bütün maç biz oynadık bala atılan bir gol inanılmaz şansa top kurtarmalar ve maçı aldırlar. Ayrıca bu emre toraman denen adımı bir gün sahada biri döver
    yenseydi o zaman geçen haftada erciyes iyi oynadı ama trabzon adlı ayrıca gs o kadarda iyi oynamadı

Benim gibi bir Kayseri'li için güzel bir haber inşallah Erciyes ligde kalır.İşin kötü tarafı iddaam yattı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Galatasaray'ın Belçikalı teknik direktörü Erik Gerets, Ali Sami Yen'de alınan Kayseri Erciyesspor mağlubiyeti sonrasında hedeflerinden uzaklaştığını söyledi.

Gerets: "Bu yenilgiyle şampiyonluk hedefinden çok uzaklaştık. Maçtaki düşüncemiz şuydu; Hakan ileride tek forvet Necati ve Hasan Kabze'de kanatlardan girerek üç forvete dönecektik. Necati bugün iyi oynadı ama 10 kişi kalınca tüm planlarımız bozuldu. Ancak 10 kişiyle de maçı kazanacak pozisyonlar bulduk, Hakan'ın Emre'nin Ümit'in vuruşları kale çizgisinden çıkartıldı."

Gerets, kırmızı kart gören İliç'le ilgili olarak "Maçın tekrarını ve özellikle İliç'in atıldığı pozisyonu izleyeceğim. Eğer İliç hatalıysa Adnan Polat'la görüşüp ceza almasını sağlayacağım. Bu arada seyircimizin eksikliğini çok hissettik umarım sahaya bıçak atan o şahıs bize ne kadar zarar verdiğini farketmiştir"

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Korkmaz: "Duyguluyum"
    Turkcell Süper Lig'in 27. Hafta açılış mücadelesinde, deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 yenen K.Erciyesspor'da teknik direktör Bülent Korkmaz, alınan galibiyetten dolayı mutlu olduğunu ama çok duygulu olduğunu belirtti.

Maçın ardından konuşan eski Galatasaray kaptanı, Galatasaray Kulübü'nün Bülent Korkmaz'ı, Bülent Korkmaz, yaptığını ifade eden Erciyesspor teknik direktörü, aldıkları 3 puanın üstten kopmamak için iyi olduğunu söyledi.

K.Erciyesspor'un ilk yarıyı 11 puanla kapattığı, ikinci yarıda ise 17 puan topladıklarının altını çizerken, kurallar ve prensipleriyle takımın başına geçtiğini, bunu da oyuncularına da yansıtmaya çalıştığını ifade etti.

Transferlerde başarılı olduklarını da söyleyen Korkmaz, yaptıkları 5 transferin, 1'inin sakat olduğunu, 4'ünün de oynadığını belirtti.
    06.04.2007

Kaynak : Sporx.com

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    yenseydi o zaman geçen haftada erciyes iyi oynadı ama trabzon adlı ayrıca gs o kadarda iyi oynamadı
    ya olay yenseydi değil futbol bazenden şans oyunudur yenseydi ozamanmış varmıdır böyle bir mantık allah allah

Erciyes ligde kalmak için çok büyük bir adım attı... Tebrikler Erciyes... Tebrikler Bülent Korkmaz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

gerets'le olcak iş değil bu. seneye inşallah gönderirler.k.erciyes'de çok önemli bi galibiyet aldı.artık 2. olma şansımızda azaldı.hayırlısı...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    ya olay yenseydi değil futbol bazenden şans oyunudur yenseydi ozamanmış varmıdır böyle bir mantık allah allah
    yani benim dediğim iyi oynadı diyosun topla oynayan gs diyon ben o kadar iyi oynamadıı diyom

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Efsane Kaptanımızı ve takımını can-ı gönülden tebrik ederim.

Özhan Canaydın ve Gerets ;Go Away

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    yani benim dediğim iyi oynadı diyosun topla oynayan gs diyon ben o kadar iyi oynamadıı diyom
    iyi oynadı demedim erciyes galibiyeti hak etmedi dedim yani biz çok gol kaçırdık takım iyi oynamadı ama gol kaçırdık dedim

Nesil
    2005
    Yer
    kayseri

Helal olsun erciyes aslanlarina bu takim bu ligde kalacak oyle yada boyle mac kazaniyoruz zaten maci kazanma hirsi bizi bir adim one cikariyor ins yarin kayserisporumuz febeyi yenecek ve uefa hedeflerimiz kaldigi yerden devam edecek

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

orkun super kaleci yaw. cenk de muthis oynadi acayip nokta paslar atti zidane dan beter

Nesil
    2006

Orkun G.Saray'ın alt yapısından yetişti galibiyetin mimarı oldu.

Bülent Korkmaz G.Saray'a yıllarını verdi Gerets'e büyük bir ders verdi.

Acaba bunlar tesadüf mü yoksa G.Saray benim kıymetimi bilmedi mi? Demek istiyorlar. Ama şu bir gerçek bu Erciyes seneye çok iyi olacak.

orkun gerçekten süper kaleciymis

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Galatasaray'ın puan kaybetmesi bizi rahatlattı ama inşallah ligden kopmazlar en azından Fenerbahçe maçına kadar
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gerets kendi sonunu hazırladı .. Birisi de Özhan Canaydın'ın sonun hazırlasa çok iyi olacak .. Yeni yüzler görmek istiyorum artık, kendimi bildim bile aynı oyuncular .. Ayrıca Song'un bu takımda mutlaka oynaması lazım, aptalca bir sebep yüzünden onu kaybetmemeliyiz ..

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Galatasaray'ın puan kaybetmesi bizi rahatlattı ama inşallah ligden kopmazlar en azından Fenerbahçe maçına kadar
    Yahu biz ligden kopsak bile fbyi %100 yenecez.Puan bile alamayacaklar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Emin olma yine bir facia yasatmayalım size.
    Her sene yenıcez dıyorsunuz ama görüyoruz kimin yendigini.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

yok ya ... gecen sene asydeki maci hatirlatirim sana .. tabi isinize gelmeyince hatirlamazsiniz.

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    yok ya ... gecen sene asydeki maci hatirlatirim sana .. tabi isinize gelmeyince hatirlamazsiniz.
    Son alisamiyendeki maci 3-2 almistik

Yahu tamam görüsecez 33.hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Son alisamiyendeki maci 3-2 almistik
    isine gelmeyince hatirlamiyosun iste

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri