emre toraman nasil kirmizi gormedi hayretler icindeyim cift sari gormesi lazimdi
emre toraman nasil kirmizi gormedi hayretler icindeyim cift sari gormesi lazimdi
Gerets & Özhan Canaydin Istifa!!!
Bu takimda Cihan´in,Ergün´ün,Inamoto´nun isi yok.Hakan Sükür´e lafim yok.Onu tek forvet oynatan gerets utansin.Yanina bir adam bile vermiyor adam tek basina bu yasinda erciyes savunmasiyla bogusuyor.Ama oda artik kötü oynadiginin farkina varmali,ya kendine ceki düzen versin yada biraksin futbolu.Rekor kiracam diye herkesin diline düstü...
Takim seneye genclerle oynasin,transfer falan istemiyoruz.Bu sahislar gitsinler,biz genclerle oynayalim 2 sene sampiyonluk yarisinin icinde olmasak bile raziyiz buna.
Benim gibi bir Kayseri'li için güzel bir haber inşallah Erciyes ligde kalır.İşin kötü tarafı iddaam yattı![]()
Galatasaray'ın Belçikalı teknik direktörü Erik Gerets, Ali Sami Yen'de alınan Kayseri Erciyesspor mağlubiyeti sonrasında hedeflerinden uzaklaştığını söyledi.
Gerets: "Bu yenilgiyle şampiyonluk hedefinden çok uzaklaştık. Maçtaki düşüncemiz şuydu; Hakan ileride tek forvet Necati ve Hasan Kabze'de kanatlardan girerek üç forvete dönecektik. Necati bugün iyi oynadı ama 10 kişi kalınca tüm planlarımız bozuldu. Ancak 10 kişiyle de maçı kazanacak pozisyonlar bulduk, Hakan'ın Emre'nin Ümit'in vuruşları kale çizgisinden çıkartıldı."
Gerets, kırmızı kart gören İliç'le ilgili olarak "Maçın tekrarını ve özellikle İliç'in atıldığı pozisyonu izleyeceğim. Eğer İliç hatalıysa Adnan Polat'la görüşüp ceza almasını sağlayacağım. Bu arada seyircimizin eksikliğini çok hissettik umarım sahaya bıçak atan o şahıs bize ne kadar zarar verdiğini farketmiştir"
Korkmaz: "Duyguluyum"
Turkcell Süper Lig'in 27. Hafta açılış mücadelesinde, deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 yenen K.Erciyesspor'da teknik direktör Bülent Korkmaz, alınan galibiyetten dolayı mutlu olduğunu ama çok duygulu olduğunu belirtti.
Maçın ardından konuşan eski Galatasaray kaptanı, Galatasaray Kulübü'nün Bülent Korkmaz'ı, Bülent Korkmaz, yaptığını ifade eden Erciyesspor teknik direktörü, aldıkları 3 puanın üstten kopmamak için iyi olduğunu söyledi.
K.Erciyesspor'un ilk yarıyı 11 puanla kapattığı, ikinci yarıda ise 17 puan topladıklarının altını çizerken, kurallar ve prensipleriyle takımın başına geçtiğini, bunu da oyuncularına da yansıtmaya çalıştığını ifade etti.
Transferlerde başarılı olduklarını da söyleyen Korkmaz, yaptıkları 5 transferin, 1'inin sakat olduğunu, 4'ünün de oynadığını belirtti.
06.04.2007
Kaynak : Sporx.com
Erciyes ligde kalmak için çok büyük bir adım attı... Tebrikler Erciyes... Tebrikler Bülent Korkmaz...
gerets'le olcak iş değil bu. seneye inşallah gönderirler.k.erciyes'de çok önemli bi galibiyet aldı.artık 2. olma şansımızda azaldı.hayırlısı...
Efsane Kaptanımızı ve takımını can-ı gönülden tebrik ederim.
Özhan Canaydın ve Gerets ;Go Away
Helal olsun erciyes aslanlarina bu takim bu ligde kalacak oyle yada boyle mac kazaniyoruz zaten maci kazanma hirsi bizi bir adim one cikariyor ins yarin kayserisporumuz febeyi yenecek ve uefa hedeflerimiz kaldigi yerden devam edecek
orkun super kaleci yaw. cenk de muthis oynadi acayip nokta paslar atti zidane dan beter![]()
Orkun G.Saray'ın alt yapısından yetişti galibiyetin mimarı oldu.
Bülent Korkmaz G.Saray'a yıllarını verdi Gerets'e büyük bir ders verdi.
Acaba bunlar tesadüf mü yoksa G.Saray benim kıymetimi bilmedi mi? Demek istiyorlar. Ama şu bir gerçek bu Erciyes seneye çok iyi olacak.
orkun gerçekten süper kaleciymis
Galatasaray'ın puan kaybetmesi bizi rahatlattı ama inşallah ligden kopmazlar en azından Fenerbahçe maçına kadar
So what?
Saike
Gerets kendi sonunu hazırladı .. Birisi de Özhan Canaydın'ın sonun hazırlasa çok iyi olacak .. Yeni yüzler görmek istiyorum artık, kendimi bildim bile aynı oyuncular .. Ayrıca Song'un bu takımda mutlaka oynaması lazım, aptalca bir sebep yüzünden onu kaybetmemeliyiz ..