Tedbirli ve tedbirsizin farkı ne![]()
Tedbirli ve tedbirsizin farkı ne![]()
So what?
Saike
Serkan senin söylediklerini anlıyorum ama hiçbir neden yoktur ki bir insanı darp edesin...
ayrıca fenerbahçeye öyle bi imaj verildiki 100 yıllık klüp 100 yıl boyunca hep mızmızlanmış hep maçlardan sonra açıklamalar yapmış vs...
ama asıl konu haluk ulusoydur fenerbahçenin sorunu ulusoydur yoksa fenerbahçenin 100 yıllık tarihinde ve bıçakçı döneminde böyle hiç şikayetleri olmamıştır
Abartmaya gerek yok, ne tarihi cezası yahu? Alt tarafı küfür var taraftardan, o kadar. Aynısını İnönü'de Beşiktaş taraftarı da yaptı ama ceza gelmedi. Cezaya gerek yok, sadece oyuncular ve yöneticiler ceza alabilir. Yöneticilerin cezaları çok doğru olur zaten, Ali Koç ve Mahmut Uslu kesin hak mahrumiyeti cezası ile karşı karşıya kalacaklar.
Aurelio ne ceza alacak acaba.
Egemen yapma otoparkta bir adam Ricardinho'ya tekme atıyor 5 dakika sonra Aziz Yıldırım'ın yanında....
bu benimde dikkatimi çekti ve bir fb'li olarak çok yadırgadım acaba kadıköyde illegal işler dönüo mu die şüphelendim o adam sanki aziz yıldırırm birinci adamı gibi yanında başkası yok rahat rahat bişiler anlatıo ve 5dk. önce türkiyeye gelmiş en büyük yıldızlardan birini tekmeliyor bu çok yanlış
Ellerine büyük fırsat geçti,kaçırırlar mı hiç ...![]()
Aurelio saha içinde bir şey yapmadı, kural ne bilmiyorum ama ceza almaması lazım. Sokaktaki adamı dövse Aurelio ceza mı alacak?
Beşiktaş taraftarı "Burası BJK, alayına gider, ..." diye küfürler etti İnönü'de, ceza almadı, biz de almamalıyız. Ettiğimiz tek küfür uzatmada "Hepiniz ..." idi, o kadar, başka bir şey yoktu küfür olarak, bir de "Satılmış Selçuk" diye tezahurat yapıldı, o da hakaret içeriyor. En fazla 1 maç 'tarafsız' sahada oynama cezası almalıyız, en makulu bu, bakalım 'tarafsız' PFDK ne ceza verecek?
Bu ne ilk ne son olacak arkadaşlar.Aziz Yıldırım tamam iyi işler yapmış bir yönetici ama varlığı Türk futbolunu karanlığa sürüklüyor gibi...
Bence ceza verilmesi gereksiz. Çünkü bizi tahrik ediyorlar sonuç doğal. Kendileri istedi böyle olmasını. Ama biz kendimize yakışanı yaparak küfür etmemek gerekiyordu. Ama hak ettiler.
İnsanlar hak edildiği gibi davranır. Herhalde 25-30 milyon Fenerbahçe'li bir hakeme küfür ediyorsa hak etmiştir. Benim babam hayatta küfür etmez. Özellikle annemin ve benim yanımda ilk kez sesli hakeme küfür etti. Artık gersini sen düşün. Bu hakeme edilmeyecekte kime edielcek? Hadi yaptığımız yanlış tamam ceza verilmesine razıyım. Ama Runje'de ceza görmesi gerekiyor. Meşale yakmak ceza gerektirmez mi?
Adam tutup Rico'yu dövmenin hesabını sene sonu vereceksin Aziz başkan![]()
So what?
Saike
o ricoya uçan tekme adam bence azizle anlaştı çünkü kavgadan sonra gidip azizle konuşuyodu.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
keşke ali koç ve mahmut uslu maçtan hemen sonra konuşmasalardı.çok sinirliyken kamera karşısısna geçtiler.söylediklerine aynen katılıyorum hatta az bile ama kamera karşısında olmamalıydı.aurelio'ya gelince aurelio 5 senedşr türkiye'de adamı ben ilk kez böyle görüyorum rico paşa bence çok kötü bişeler söledi özellikle fb'li futbolculardan ben herşeyi beklerdim çünkü ben sahada olsam o kararlardan sonra delirirdim
Adam tutup değil ama Ricardinho'ya vuran adam 5 dakika sonra Aziz ;Yıldırım'ın yanında ne arıyor????
Aurelio gibi bir milli oyuncunun böyle hareketler yapması doğru değil.Fener'e ne ceza verilirse doğrudur.Umarım düşürülmez.
fenerbahçe çok ii kadrosu var ama bende inanmıyorum bundesliga ilk 3'e girmesine hem nerden geldik bu konuya![]()
Hocam yapmayın Allah aşkına ya buna çocuklar güler....Fenerbahçe nin Türkiye'deki federasyon tarafından harcandığından geldik..