Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 104 sonuç

Konu: Fenerbahçe'ye tarihi ceza geliyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul Favori Personel: Edgar Davids Favori Menajer: Jose Mourinho

ayrıca fenerbahçeye öyle bi imaj verildiki 100 yıllık klüp 100 yıl boyunca hep mızmızlanmış hep maçlardan sonra açıklamalar yapmış vs...
    ama asıl konu haluk ulusoydur fenerbahçenin sorunu ulusoydur yoksa fenerbahçenin 100 yıllık tarihinde ve bıçakçı döneminde böyle hiç şikayetleri olmamıştır

Quote Originally Posted by Neron_FB View Post
    İnşallah cezalar düşmeden aynen gelir...
    Katılıyorum inşallah

Abartmaya gerek yok, ne tarihi cezası yahu? Alt tarafı küfür var taraftardan, o kadar. Aynısını İnönü'de Beşiktaş taraftarı da yaptı ama ceza gelmedi. Cezaya gerek yok, sadece oyuncular ve yöneticiler ceza alabilir. Yöneticilerin cezaları çok doğru olur zaten, Ali Koç ve Mahmut Uslu kesin hak mahrumiyeti cezası ile karşı karşıya kalacaklar.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    .Aynısını İnönü'de Beşiktaş taraftarı da yaptı ama ceza gelmedi.
    Hangi maç ilk maç mı?? biz ki 52 saniyeden ceza aldık sizinki 52 saniyeyi bayağı bir geçti
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Aurelio ne ceza alacak acaba.

Egemen yapma otoparkta bir adam Ricardinho'ya tekme atıyor 5 dakika sonra Aziz Yıldırım'ın yanında....

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ellerine büyük fırsat geçti,kaçırırlar mı hiç ...

Aurelio saha içinde bir şey yapmadı, kural ne bilmiyorum ama ceza almaması lazım. Sokaktaki adamı dövse Aurelio ceza mı alacak?

Beşiktaş taraftarı "Burası BJK, alayına gider, ..." diye küfürler etti İnönü'de, ceza almadı, biz de almamalıyız. Ettiğimiz tek küfür uzatmada "Hepiniz ..." idi, o kadar, başka bir şey yoktu küfür olarak, bir de "Satılmış Selçuk" diye tezahurat yapıldı, o da hakaret içeriyor. En fazla 1 maç 'tarafsız' sahada oynama cezası almalıyız, en makulu bu, bakalım 'tarafsız' PFDK ne ceza verecek?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Ellerine büyük fırsat geçti,kaçırırlar mı hiç ...
    Ne fırsatı hocam??

Nesil
    2007
    Yer

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Aurelio ne ceza alacak acaba.

Egemen yapma otoparkta bir adam Ricardinho'ya tekme atıyor 5 dakika sonra Aziz Yıldırım'ın yanında....

bu benimde dikkatimi çekti ve bir fb'li olarak çok yadırgadım acaba kadıköyde illegal işler dönüo mu die şüphelendim o adam sanki aziz yıldırırm birinci adamı gibi yanında başkası yok rahat rahat bişiler anlatıo ve 5dk. önce türkiyeye gelmiş en büyük yıldızlardan birini tekmeliyor bu çok yanlış

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bu ne ilk ne son olacak arkadaşlar.Aziz Yıldırım tamam iyi işler yapmış bir yönetici ama varlığı Türk futbolunu karanlığa sürüklüyor gibi...

Nesil
    2006

Bence ceza verilmesi gereksiz. Çünkü bizi tahrik ediyorlar sonuç doğal. Kendileri istedi böyle olmasını. Ama biz kendimize yakışanı yaparak küfür etmemek gerekiyordu. Ama hak ettiler.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Bence ceza verilmesi gereksiz. Çünkü bizi tahrik ediyorlar sonuç doğal. Kendileri istedi böyle olmasını. Ama biz kendimize yakışanı yaparak küfür etmemek gerekiyordu. Ama hak ettiler.
    Bunu yazdığına cidden inanmıyorum bir insan nasıl küfür edilmeyi hakeder yada darp edilmeyi anlatsana bunu bana Batuhan......

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Adam tutup Rico'yu dövmenin hesabını sene sonu vereceksin Aziz başkan
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    paranoya düşüncelere kapılmayalım ve abartmayalım yaw

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    adamin ricardinho'yla alip veremedigi ne.. koskoca aziz yildirim adam tutup ricoyumu dövdürecek? sence isi gücü birakip böyle isler pesinde kosarmi??

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Adam tutup değil ama Ricardinho'ya vuran adam 5 dakika sonra Aziz ;Yıldırım'ın yanında ne arıyor????

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Aurelio gibi bir milli oyuncunun böyle hareketler yapması doğru değil.Fener'e ne ceza verilirse doğrudur.Umarım düşürülmez.

Adam tutup değil ama Ricardinho'ya vuran adam 5 dakika sonra Aziz ;Yıldırım'ın yanında ne arıyor????
    2-3 gün sonra açıklama yapılır; tanımıyoruz, 2-3 çapulcunun işidir..

fazla soruşturmaya gerek yok, bu konuyu fazla gündemde tutamazlar..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

keşke ali koç ve mahmut uslu maçtan hemen sonra konuşmasalardı.çok sinirliyken kamera karşısısna geçtiler.söylediklerine aynen katılıyorum hatta az bile ama kamera karşısında olmamalıydı.aurelio'ya gelince aurelio 5 senedşr türkiye'de adamı ben ilk kez böyle görüyorum rico paşa bence çok kötü bişeler söledi özellikle fb'li futbolculardan ben herşeyi beklerdim çünkü ben sahada olsam o kararlardan sonra delirirdim

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by fıratcan_bjk View Post
    Yapma ya Bayern München ilk 3 e giremiyo... Fenerbahçe nasıl giricek... İlk 10desen neysede...

ben iddiamın arkasandayım. Bu Fenerbahçe'nin bütün zorlukara[başta federasyon olmak üzere] rağmen gösterdiği performans...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post

Aynen böyle olacak çünkü tecrübe ile sabit bakınız Rüştü'nün darp edilmesi olayı.

Nesil
    2007
    Yer

fenerbahçe çok ii kadrosu var ama bende inanmıyorum bundesliga ilk 3'e girmesine hem nerden geldik bu konuya

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by TheCure View Post
    fenerbahçe çok ii kadrosu var ama bende inanmıyorum bundesliga ilk 3'e girmesine hem nerden geldik bu konuya
    Fenerbahçe nin Türkiye'deki federasyon tarafından harcandığından geldik.Ayrıca Fenerbahçe'nin şampiynlar liginde kadıköy de Schalke ile yaptığı maı hatırlatmak isterim.Schalke şu anda Bundesliga 1.si...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Fenerbahçe nin Türkiye'deki federasyon tarafından harcandığından geldik..
    Hocam yapmayın Allah aşkına ya buna çocuklar güler....

Nesil
    2006

Bunu yazdığına cidden inanmıyorum bir insan nasıl küfür edilmeyi hakeder yada darp edilmeyi anlatsana bunu bana Batuhan......
    İnsanlar hak edildiği gibi davranır. Herhalde 25-30 milyon Fenerbahçe'li bir hakeme küfür ediyorsa hak etmiştir. Benim babam hayatta küfür etmez. Özellikle annemin ve benim yanımda ilk kez sesli hakeme küfür etti. Artık gersini sen düşün. Bu hakeme edilmeyecekte kime edielcek? Hadi yaptığımız yanlış tamam ceza verilmesine razıyım. Ama Runje'de ceza görmesi gerekiyor. Meşale yakmak ceza gerektirmez mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post

ya arkadaşlar gerçekten bazı şeyleri görmemezlikten geliyorsunuz...

[örneğin tuncay'ın baki tarafından saha içinde çim gibi biçilmesi ve hakemin bu olay karşısında kayıtsız ve kartsız kalması...]

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Kimse küfür edilmeyi haketmez Batuhan.Hem bir insana küfür ediyorsan o insanın hakettiğinden değil edenin acizliğindendir...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    [örneğin tuncay'ın baki tarafından saha içinde çim gibi biçilmesi ve hakemin bu olay karşısında kayıtsız ve kartsız kalması...]
    Bu çok ayrı birşey tamam bunu söyle ama başka birşeyden bahsediyoruz burada hakem hatası falan değil...

Quote Originally Posted by hsncnmtn View Post
    Fenerbahçe nin Türkiye'deki federasyon tarafından harcandığından geldik.Ayrıca Fenerbahçe'nin şampiynlar liginde kadıköy de Schalke ile yaptığı maı hatırlatmak isterim.Schalke şu anda Bundesliga 1.si...
    Bende sana FB nin Kadıköy de yaptıgı Frankfurt maçını hatırlatırım Farnkfurt 14.sırada...

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

batuhan gerçekten ''Amcamız Yok ki Kupamız Olsun. '' sözünü tuttum. Gerçekten duygularıma tercüman oluyor...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

o ricoya uçan tekme adam bence azizle anlaştı çünkü kavgadan sonra gidip azizle konuşuyodu.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri