Olabiliriz tabi ki ama, biraz geç farkına vardık bazı şeylerin bence .. Tren kaçtı gibi geliyor, umarım yanılan ben olurum da şampiyon oluruz ..
Sen şampiyonluğun en büyük adayı Gs dersen sana gülerler Baran'cım![]()
So what?
Saike
O zaman bana da gül Şemsi...
ya Allah aşkına bırakın bu ayakları sizin 4 maçınız garanti gibi konuşuyorsunuz geçmeniz gereken 2 rakip var ve hala siz biz en büyük aday biziz diyorsunuz
![]()
So what?
Saike
En büyük adayı değil ama Galatasarayında BJK ve FB kadar şansı var.
Yahu Allah´imdan tek istegim sezon sonunda hepinizin forumda olmasi.Tek istegim bu!
Siz neye güveniyorsunuz geçen seneye peki geçen sene nasıl şampiyon oldunuz kenetlenerek aynı kenetlenmeyi şimdi görmüyorum ben![]()
So what?
Saike
Bazı Gs'li arkadaşlar küçük olan şanslarını anca kendilerini teselli etmek için böyle büyük gösteriyorlar akıl var mantık var 3. takım biz en büyük adayız diyor yaa
So what?
Saike
Bjk bugün berabere kalirsa aramizdaki puan farki 2´ye iniyor Can
Sonra bursa,ankaraspor,kayseri maclariniz varBursa-bjk macini söylememe gerek yok herhalde.Ankara´yi yenersiniz.Kayseri maci deplasmanda ve Kayseri macindan en fazla 1 puan alirsiniz.Yani sizi rahat geceriz
![]()
Ne kadar anlarsın Baran bilmiyorum ama hiç bir maç oynanmadan kazanılmaz![]()
So what?
Saike
Siz sampiyon olacagiz diyorsunuz ama maclari oynamadan
Ben de siz sampiyonlugun en büyük adayiysaniz biz kesin sampiyonuz diyorum![]()
bizim şansımız war çünkü fikstür awantajı bizde(gs de yani)
Galatasaray - Antalyaspor: Antalya'nın küme düşmemesi için bu maçı alması şart. En azından beraberlik. Puan kayıplarına tahammülleri yok.
Sivasspor - Galatasaray: Sivasspor bu sezon UEFA'ya gitme çabaları içerisinde. Seyircilerinin desteği ile maçı alırlar.
Galatasaray - Fenerbahçe: 100. yıllarında şampiyon olmak isteyen Fenerbahçe'nin bu maçı kaybetmesi çok zor.
Bursaspor - Galatasaray: Bu maçı söylememe gerek yok herhalde..
Baran senin yaptığın da böyle bir şey olsa gerek..
Biz neyin tartışmasını yapıyoruz
Şampiyonluk yarışında 3 Büyük takımda var Adı üstünde 3 Büyük bence herkes´in şans´ı var ama Bir Adım önde olan tabiki´de Fenerbahçe,Beşiktaş Bugün oynanılacak maç bence herşey´in açıklığa kavuşmasını sağlayacak.
Puhaha diyorum sana Can
Antalyaspor maci tek zor gecer.Öbürlerini tereyagindan kil ceker gibi kolayca yenecegiz
Sivasspor´un UEFA sansi mi var dedin?Sana diyecegim tek laf budur:
Gs-fb macini bizim oyuncular öyle konstanstre olmuslarki belki son sezonlarin en iyi macini oynayacagiz.Bu kadar net!
Bursa zaten son hafta küme düsmemeyi garantilerBiz onlari rahat geceriz
![]()
Tamam.33.hafta da hersey belli olacak![]()
Oynamadan kimin kazandığına bakacaksan birazda istatisliklere bak istersen mesela son 8 haftanın en çok puan toplayan takımı falan![]()
So what?
Saike
Fenerbahçe Bjk yi yenerse bu dediklerinizin hiçbiri gerçekleşmeyecek.Bunu da unutmayın.![]()
Evet,fb bjkyi yenerse zaten kesin sampiyon olur.Bjk 3.olur en fazla...
Fener BJK yi yenemez.
Bu akşam bize beraberlik yeter diye düşünüyorum. Beşiktaşta herhangi bir puan kaybından sonra kaos yaşanır ve o karışıklıkla Galatasaray öne geçer diye düşünüyorum. Beşiktaş veya Galatasaray hangisi Şampiyonlar Ligine gidemezse gelecek sezon çok büyük ekonomik kriz yaşar.
Herkes uçuyor uçuyor uçuyor..
Fenerbahçe Beşiktaş´ı yenecek ve Ordan Şampiyonluğu verecek 3 hafta kalmış galatasaray´la puan farkı kaç güldürmeyin bu kadar beni yaa..![]()
Kimse burda gs ve bjk şampiyon olacak diye polemiğe girmesin.. Şampiyon da bu akşam ki maçın galibi de belli(Fenerbahçe). 2. kim polemiği olursa o daha mantıklı olur![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.