bizede beklemek düşer![]()
bizede beklemek düşer![]()
Sabır arkadaşlar şu anda oynuyoruz.
İkimizde transerleri tamamladık.
Fenerbahce alınan oyuncular
15 milyon pound a Yıldıray Baştürk
Diger tranfer ise 2 m pounda Hakan Yakın oldu.
Galatasaray'ın transferleri ise
[IMG][/IMG]
Giden Oyuncu ise bedava Tomas
İlic'ayrılma durumuna karsı Galatasaray'ın ilgilendiği müthiş 10 numara kim Az sonra.
Hakan Yakın transferi iyi mi oldu kötümü çözemedim
Biraz cömert transferler ama umarım değerini bulur...![]()
Kısa zamanda tüm soruların cevabı gelecek.Yakin'i yedek olarak aldım.
Benim kondisyonlar çok eksikti.Taktiğede alışamadık bir türlü yine 2-2 bitti.
Az sonra lig başlıcak inşallah.
Galatasaray bombayı patlatarak 7 m pound karsılıgında Cska Moscow un yıldızı Daniel Carvalho yu takıma kattı.
![]()
Şampiyonlar ligi 2. tur ön eleme macı
Fenerbahce-Apollon
Mac Fenerbahcenin vurusuyla basladı
Maca hızlı baslayan Fenerbahce 4 dkda Kezmanın güzel stu aglarla bulustu
Fenerbahce 1-0 Apollon
Bu golden sonra Fenerbahce baskısını iyice arttırdı ve dk 22 de Appiahın mukemmel golü geldi.
İlk yarı 2-0 lık skorla bitti
İkinci yarıyada hızlı baslayan Fenerbahce girdigi pozisyonlardan yaarlanamadı v macı 2-0 lık sonucla kazandı.
[IMG][/IMG]
Şampiyonlar ligi kura cekımınde temsılcılerımızın rakıplerı kımler oldu?.Az sonra
Güzel maç oldu takımdan çok gol bekliyodum ama olmadı.Benim rafip çok zorlu çıktı arkadaşlar söyliyim.
2. maç ve Süper kupa maçı az sonra.
Daniel Carvalho transferi inanılmaz güzel valla tebrikler
Şampiyonlar lıgı kura cekımı ıcın İsvicre'nin Nyon kentıne gıden Thy'nin tarıfelı ucagına bıletımı almıstım.Fakat mactan 1 saat öce Thy görevlisi biletimin önemli bir müşteriye satıldıgını ve bana yarınkı ucagı ayarlayacaklarını sölediler fakat kura cekımı bu gün oldugu icin böle bir teklıfı kabul etmedım.O sırada yanıma Gelen Fb teknık direktörü yakın arkadasım Oguzhan bana kendısyle beraber gelebileceğimi kendısıne Azız baskanın özel ucak ayarlattıgını soledı.Bende bu teklıfı biraz utanarak kabul ettım.Nyon'a inmiştik kura cekımıne yaklasık 5 dk vardı hemen bır taksıye atlayp salona gittik ve kura cekımı baslamıstı Oguzhanın bacakları kolları tıtrıyordu nede olsa bu ılk deneyımıydı ve rakıbı zor bır takım olcaktı ben ıse cok rahat bir şekılde rakıbımı beklıyordum ve ikimizinde rakibi belli oldu.Bana Valeranga-Ekranas eşleşesinin galibi,Fenerbahceye ise Hamburg gelmısti.
[IMG][/IMG]
Hamburg çıkmış UEFA yolları gözüktü![]()
Süper kupa Beşiktaş'ın helal olsun Beşiktaş'ıma.
Hemde 10 kişi...![]()
Benim acımda şansız bir mactı takım tam toparlanmısken Muslu kendı kalesıne gol atarak ümitleri yıktı ve kupayı Bjk aldı.
Hamburg bu Oğuzhan.![]()
Umudumuz var yine.Takım gaza gelirse coşarız Emre abi.İnşallah çıkarım.
Gerçi ben Arsenal'i yendim deplasmanda Oğuzhan ama
Çok zor işin...
Evet senin kadron süperdi ama.Eddie Johnson falan![]()
Süper mi?? Yok ya ne süperi.![]()
Güzel kadron güzel..
Şampiyonlar ligi ön eleme turu 2.tur rövans macları
Apollon-Fenerbahce
Maca fırtına gibi baslayan Fenerbahce 1. dk da Kezmanla golü bldu.
İlk yarıda cok etkılı olmsına ragmen girdigi diğer pozisyonları degerlendirmeyen Fenerbahce ilk yarıyı 1-0 önde kapadı
2.yarıyada cok hızlı baslayn Fenerbahce Tuncay'la 66.dk da golü buldu ve iyice rahatladı.
Bu dakıkadan sonra gidigi pozısyonları cömertce harcayan Fenerbahce mactan 2-0 lık sonuclar galıp ayrıldı.Ve Hamburg un rakıbı oldu.
[IMG][/IMG]
Bu arada Galatasarayın rakibide Valeranga oldu.
Galatasaray Valerenga'yı rahat eler.Hamburg Fenerbahçe'yi eler.Mertcan CL'de Oğuzhan UEFA'da.
hayırlı olsun lig inşallah fener güveniyoruz...
Lig Beşiktaş'ın bu sene.![]()