Bir başka kariyer hikayesiyle daha karşınızdayım.Akçaabat Sebatspor kariyerim ile bu kariyeri beraber sürdüreceğim.Bu sefer Trabzonspor kariyerimi burada anlatacağım.Bakalım uyuyan efsaneyi tekrar uyandırabilecek miyim?

Trabzonspor 06/07 sezonuna da her zaman olduğu gibi yine şampiyonluk parolasıyla giriyordu,23 senedir olduğu gibi.Yönetim bu işin Ziya Doğan'la devam etmeyeceğini anlayınca yeni arayışlar içine girmişti.Ve ilk aday olarakta ben göze çarpıyordum.Nitekim öyle oldu ve Trabzonspor ile 1 yıllık sözleşme imzaladım.
Yönetim takımı şampiyon yapacağıma inanıyodu ama taraftarlar yönetim kadar iyimser değildi...
Hazırlık Kampı ve Transfer Çalışmaları

Sezon öncesi iyi bir hazırlık kampı gerekliydi.Ayrıca kadroda bazı eksiklikler vardı ve bunlar giderilmeliydi.Kulüp transfere 6 milyon dolarlık bir bütçe ayırmıştı.Bu bütçeyle istediğim transferlerin çoğunu gerçekleştirebilirdim.Hemen işe koyuldum.Takıma uygun bir anrenman programı seçtimve uygulamaya başladık.Günler geçiyordu ve hazırlık maçlarıda başlamıştı.

Hazırlık maçlarını kısaca özetleyip geçelim:

Evet görüldüğü gibi hazırlık maçlarında istediğim sonuçları alamamıştım ama sonuçta bunlar hazırlık maçlarıydı.Defansta ve forvette eksiklerim vardı.Buralara takviye şarttı.İlk olarak Antalyaspor'un başarılı defansı Volkan Yaman ile anlaştım.Daha sonra Kayserispor'la Gökhan Ünal için uzun süre pazarlık ettik.Gelmeyeceğini ümit ediyordum ama haberlerde Gökhan'ın teklifi kabul ettiği yazıyordu.İşte o anda çok mutlu oldumBu transferlerden sonra para da bitmişti.Yıl sonuna kadar böyle idare edecektik.

Turkcell Süper Lig Başlıyor...

Yaz kampından sonra lig gelip çatmıştı.Artık lige hazırdık.Ve bir hasreti sona erdirmek için elimizden geleni yapacaktık.İlk maçımız Glatasaray'dı.Gerçekten çok zorlu bir maç olacaktı.

Turkcell Süper Lig 1.Hafta
Galatasaray maçına ev sahibi takıma daha iyi başladı ve gol pozisyonları yakaladı.Biz de kontrataklarla rakibimizi vurmayı hedefliyorduk.İlk yarıda bu düşüncemiz tuttu ve 43. dakikada Gökhan Ünal ile 1-0 öne geçtik.İlk yarı böyle tamamlandı.Devre arasına takıma performanslarını düşürmemelerini söylemiştim ve tekrar sahaya çıktık.İkinci yarı atak oynayan taraf ise bizdik.75'te Yattara ve 77'de Musampa ile farkı 3'e çıkardık ve Galatasaray'ı net bir skorla sahaya gömdük.

UEFA Kupası 2. Ön Eleme Turu
Bu maçtan sonra önümüzde UEFA 2.ön eleme turu maçı vardı.Rakip ise Vardar.Bu turu rahat geçeceğimizi biliyorduk ve öyle oldu.Vardar'ı 2-0 ve 1-0'lık skorlarla kupa dışına ittik.

Turkcell Süper Lig 2.Hafta
Şimdi tekrar lige dönüyoruz.2.haftadaki rakibimiz Sivasspor.Ligde evimizdeki ilk maçımıza çıkıyorduk ve maçı mutlaka kazanmalıydık.

Maça hızlı başladık ve 9.dakikada Gökhan Ünal ile golü bulduk.Oyunun kontrolünüde elimizden bırakmıyorduk.İlk yarı bu skorla bitti.İkinci yarı yine maçta etkili olan taraftık ve 90. dakikada Stepanov'un golüyle farkı 2'ye çıkardık ve maçı 2-0 kazandık.

Turcell Süper Lig 3.Hafta
Sıradaki rakibimiz Ankara'nın köklü takımlarından Ankaragücü idi.Maçın zor geçeceğini düşünürken tam tersi oldu.Ankaragücü atak bile yapamıyordu karşımızda.Ataklarımız sonuç getirdi ve 26.dakikada Gökhan,42.dakikada Umut ile 2-0 öne geçtik.İkinci yarı ise oyuna Ersen'i aldım ve Ersen 61.dakikada farkı 3'e çıkardı ve maç bu sonuçla tamamlandı.

UEFA Kupası 3.tur ön elemesinde Trabzonspor'un rakibi kim oldu?
Kayseri Erciyes ve Antalyaspor maçlarının sonuçları ve maçların perde arkası görüntüleri AZ SONRA