Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 124 sonuç

Konu: Basketbol Ligi (Haberler)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ernak: "Oyuncularımı kutluyorum"

Beko Basketbol Ligi takımlarından Bandırma Banvitspor'un antrenörü Selçuk Ernak, OPEL Türkiye Kupası'nda çeyrek finale kaldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.
    Ernak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, grup maçlarında genelde olumlu oyun sergilediklerini, ancak Chirss Hillbel, Caner ve İnanç'ın sakatlıklarına üzüldüklerini ifade etti. Takımının lige hazır olduğunu belirten Ernak, ''Geçen yılın kupa finalisti olarak yine çeyrek finale kaldığımız için mutluyum. Oyuncularımı gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum'' dedi.

08.10.2007
    Kaynak : AA

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

"Barcelona'ya bile gitmem"

Beşiktaş Cola Turka Basketbol Takımı Antrenörü Ergin Ataman kendisi ve takımında yer alan yabancı oyuncular hakkında çıkan söylentilere cevap verdi. Tecrübeli teknik adam son bir aydır, Beşiktaş'ın bu sezon iyi bir kadro kurmasından rahatsız olan bazı çevrelerin kasıtlı olarak kendilerini yıpratmaya çalıştığını dile getirirken, takım içinde maddi olarak büyük sorunların yaşanmadığını ifade ederek şöyle konuştu:

"Bu sezon Beşiktaş'ın güçlü bir kadro kurmasından ve şampiyonluğa soyunmasından rahatsız olan bir çevre olduğunu düşünüyorum. Benim görevi bırakacığım şeklindeki söylentiler bir ay öncesinden başladı. Çıkan dedikodulara göre Türkiye Kupası'nda oynadığmıız Galatasaray maçı sonrası benim rest çektmişim ve gideceğimi dile getirmişim. Son olarakta geçen hafta oynadığmız Karşıyaka maçında aldığımız mağlubiyetin ardından yabancı oyuncular para alamadığı ve bu sebebten dolayı yenildiğimiz yönünde haberler çıktı. Ama biz o maçı kötü oynadığmız için kaybettik. Benim istifa edeceğim şeklindeki komik haberleri de artık gülerek okuyorum. Biz bu sene çok iyi bir takım kurduk ve şampiyon olmak istiyoruz. Her kulüpte yaşanan bir iki haftalık ödeme geçikmeleri bizde de yaşanıyor. Ama bu olayı büyütüp benim istifama kadar getirmelirine anlam veremiyorum. Biz yönetimle uyum içinde çalışıyoruz. Bunun en güzel kanıtı da bir hafta önce Kaya Peker'i transfer etmemizdir. Beşiktaş'ın bir gücü var, bir büyüklüğü var. Bu kulüp bu gücünü yıllar sonra basketbola da aktardı. Burada beni bir tek üzen konu taraftarımızın basketbol takımına yeteri kadar sahip çıkmaması. Biz yönetimle uyum içinde çalışırken, şampiyonluğu kazanmak isterken 200 kombine satıldı. Nerde Beşiktaş taraftarı. Onlar da destek olsalar yönetimde rahatlayacak. Ama tekrar söylemek gerekirse ne benim ne de oyuncularımın takımdan ayrılma gibi bir düşüncesi yok. Bu söylentiler nereden çıktı bilmiyorum. Beşiktaş'ta beni sevmeyen birileri var mı bilmiyorum. Ben buraya Beşiktaş'ı Avrupa takımı yapmaya geldim. Bütün çabam bu takımı zirveye çıkartmak içindir. Sonuçta sportif bir olay bu başarılı olup olmayacağımızı zaman gösterecek. Ama benim buraya gelmem ve camia içinde takımın başarısından rahatsızlık duyacak birileri varsa bu yönetimsel bir sorundur ve beni ilgilendirmez. Ben bu takımın antrenörüm. Beni böyle çekişmelerden uzak tutsunlar. Basketbol camiasında da bana karşı olyanlar olabilir. Ben kendi doğrularını söyleyen bir insanım. Bu durumdan rahatsız olanlar olabilir. Hakemlerin de bazı hatalı kararları oldu ama bunlarıda kasti olarak değerlendirmiyorum".

"YABANCI OYUNCULARIN PARA ALAMADIKLARI İÇİN MAÇA ÇIKMAK İSTEMEDİĞİ HABERLERİ TAMAMEN YALANDIR"

Ataman yabancı oyuncuların sıkıntalırının çok büyük boyutlarda olmadığnı ve hiç birinin takımdan ayrılmak gibi bir düşüncesinin olmadığını söyledi.

"Yabancı oyuncular hiç bir zaman maçı çıkmayacağız demediler. Ama bu yabancı oyuncular sıradan oyuncular değil. Avrupa'nın gözde oyuncuları. Sezon başı bu transferler için büyük bir çaba sarfettik ve onlar buraya büyük bir camiaya geldiler. Tabi böyle bir durumda ufak tefek ödeme aksaklıkları yaşanınca sıkıntılarını dile getirdiler. Ama bu sorunlarda çok kısa sürede çözüldü. Şuanda her hangi bir problem yok. Bugüne kadar hiç bir yabancı oyuncu bana gelip gitmek istediğini söylemedi. Sadece paralarının geçikmesiyle alakalı sıkıntılarını dile getirdiler. Ama bu durum hiç bir zaman kriz boyutuna çıkmadı"

"BARCELONA'DAN BİLE TEKLİF ALSAM GİTMEM"

Tecrübeli antrenör son olarak Beşiktaş'ın bu sezonki kadrosunun kuruluşunda büyük emek harcadığını ve başarılı olmak için Beşiktaş'a geldiğini söylerken, Barcelona'dan bile teklif alsa gitmeyeceğini vurguladı.

" Ben takımımın başındayım. Ama tabiki sportif bir olay yapıyoruz. Başarısızlık olur gitmemiz gerekir gideriz. Ancak parasal konular yüzünden görevimi bırakmım. Takımın bu sezonki kuruluşunda çok büyük emek sarfettim. Herşeyi bir tarafa bırıkıp gidemem. Bana Barcelona takımı bugün gelip teklif yapse. kendi ellerimle kurduğum bu takımı bırakıp gitmem. Ama Beşiktaş taraftarı takımına sahip çıksın ve desteğini her şekildi göstersin"

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Penn Cibona'ya yetişebilir

Beko Basketbol Ligi'nde TTnet Beykoz'u 91-75 yenen Efes Pilsen, sergilenen mücadeleden memnun. Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun, TTNet Beykoz'un geçen sezona oranla çok daha güçlü bir kadroya sahip olduğunu ve maç boyunca mücadeleyi bırakmadığını belirterek, ''Galip geldik ama TTNet Beykoz oyun disiplininden hiç kopmadı. Fark olmasına rağmen mücadelenin içindeydiler. Böyle olunca biz de iyi oyunumuzu devam ettirdik. İyi bir galibiyet aldığımıza inanıyorum'' dedi.
    Rashad Wright'ın sakatlığı nedeniyle bir süre takımdan uzak kalacağını belirten Özerhun, oyun kurucu olarak Scoonie Penn'le 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını ifade ederken, ''Yeni oyuncumuzu Cibona Zagreb maçına yetiştirmeye çalışıyoruz. Takımla dün antrenmanlara başladı ve bize formsuz gözükmedi'' diye konuştu.
    Ayrıca, Avrupa Ligi'nde bu sezonun ilk maçında Cibona Zagreb ile deplasmanda karşılaşacaklarını anlatan Özerhun, rakiplerinin güçlü bir kadroya sahip olduğunu kaydederek, ''Çok ciddi bir lig olan Adriyatik Ligi'nde 6 maç yaptılar. Bize oranla daha hazır durumda olduklarını söyleyebilirim. Ama biz de Avrupa Ligi'ne hedeflediğimiz gibi iddialı başlamak için yenmek istiyoruz. Son derece zor bir maç olacak'' ifadelerini kullandı.

22.10.2007

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

"Almamız gereken çok yol var"

Beko Basketbol Ligi'nde haftayı 91-75'lik Efes Pilsen mağlubiyetiyle kapatan TTNet Beykoz'un antrenörü Çetin Yılmaz, oyuncularına inancının yüksek olduğunu söyledi. Efes Pilsen karşısında ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını, ancak bunun yeterli olmadığını anlatan Yılmaz, ''Oyun olarak almamız gereken daha çok yol var diye düşünüyorum. Benim oyuncularıma olan inancım, oyuncularımın kendilerine olan güvenlerinden daha fazla'' dedi.
    Sahada bazı şeyleri yapamadıklarını söyleyen Yılmaz, ''Teknik olarak eksiklerimiz oldu, boş atışları kaçırdık, savunmada hatalarımız oldu, ama maçın son saniyesine kadar takımın hiçbir üyesi mücadeleyi bırakmadık. Bu mücadeleyi yaptığımız sürece seçtiğimiz sistemli ve organize basketbolu sahaya yansıtacağız. Sonuç olarak basketboldan tatmin olmuş değilim, ama sahaya yansıtılan mücadeleden ve disiplinden memnunum. İlerleyen günlerde çok daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum'' şeklinde konuştu.
    Takım kaptanı Alper Yılmaz ise Efes Pilsen karşılaşmasıyla ilgili olarak, iyi mücadele etmelerine karşın basit hatalar yaptıklarını dile getirerek, ''Tabii ki Efes Pilsen gibi iyi bir takıma karşı böyle hatalar yapınca kazanmanız çok zor. Artık önümüzde Banvit maçı var. Bu deplasmandan galibiyetle dönmek istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız'' ifadelerini kullandı.

22.10.2007

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

G.Saray Cafe Crown zirvede

Beko Basketbol Ligi'nde 3. hafta geride kalırken, Alpella'yı 79-64 mağlup eden Galatasaray Cafe Crown liderlik koltuğuna oturdu.

Beko Basketbol Ligi'nde 3. hafta mücadelesi 20 Ekim Cumartesi günü oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Ligin genç ekiplerinden Alpella'yı 79-64 yenen Galatasaray Cafe Crown liderlik koltuğuna otururken, Pınar Karşıyaka ikinci ve Türk Telekom da 3. sırada yer aldı.

Ligde geride kalan 3 hafta sonunda averajla liderlik koltuğunda oturan Galatasaray Cafe Crown, 2. sıradaki Pınar Karşıyaka ve 3. sıradaki Türk Telekom henüz mağlubiyet almadılar.

Beko Basketbol Ligi'nde 3. hafta mücadelesinde evinde Banvit'i konuk eden Fenerbahçe Ülker, rakibinin özellikle son periyottaki etkili oyununa karşılık vermekte zorlanınca beklemediği bir yenilgi alarak ligdeki ilk mağlubiyetini aldı.

Lige iyi bir başlangıç yapan ve 2. hafta sonunda liderlik koltuğunda oturan İzmir temsilcisi Pınar Karşıyaka deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediye ile karşılaştı. Her iki takımın da başa baş bir mücadele sergilediği maç boyunca skor her iki tarafın da lehine sürekli değişirken, başa baş giden maçta gülen taraf 78-80'lik skorla Pınar Karşıyaka oldu.

Sezona güçlü bir kadro ve şampiyonluk parolası ile başlayan, ancak ilk iki hafta boyunca galibiyet alamayan Beşiktaş Cola Turka ise deplasmanda karşılaştığı Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi karşısında haftanın en farklı galibiyetini 55-105'lik skorla alarak, hem ligdeki ilk galibiyetine ulaştı, hem de moral buldu.

Şampiyonluğun güçlü adaylarından Türk Telekom, Oyak Renault'u Ankara'da 85-78 yenerken fazla zorlanmadı ve ligdeki yenilmezliğini sürdürdü. Şampiyonluğun bir diğer adayı Efes Pilsen de konuk olduğu TTNet Beykoz'u 75-91'lik farklı skorla yenerek ligdeki ikinci galibiyetine ulaştı.

Beko Basketbol Ligi'nde Antalya derbisinde ise ligin iki yeni takımı Kepez Belediye ve Antalya Büyükşehir Belediye karşı karşıya geldi. Güçleri denk iki takımın mücadelesi zevkli görüntülere sahne olurken, Antalya Büyükşehir Belediye rakibini 1 sayıyla da olsa 64-65 mağlup etmeyi başararak haftayı galibiyetle tamamladı.

Ligin bir diğer maçında ise Darüşşafaka evinde Casa TED Ankara Kolejliler'i konuk etti. 3. haftaya kadar galibiyet alamayan Darüşşafaka, seyirci desteğini de arkasına alarak iyi başladığı maçı 80-67 kazanarak ligdeki ilk galibiyetine ulaştı.

Beko Basketbol Ligi'nde 3. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar;

Fenerbahçe Ülker: 72 Banvit: 89

Türk Telekom: 85 Oyak Renault: 78

Galatasaray Cafe Crown: 79 Alpella: 64

Mersin BŞB.: 78 Pınar Karşıyaka: 80

Kepez Belediye: 64 Antalya BŞB.: 65

TTNet Beykoz: 75 Efes Pilsen: 91

Mutlu Akü Selçuk Üni.: 55 Beşiktaş Cola Turka: 105

Darüşşafaka: 80 Casa TED Ankara Kolejliler: 67
    22.10.2007
    Kaynak : DHA

Zirveden inmemek dilegiyle...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Lig Kurulu yarın toplanacak

Beko Basketbol Ligi Lig Kurulu, yarın İstanbul'da toplanacak. Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu odasında gerçekleştirilecek toplantıya, federasyon yetkilileri, Beko Basketbol Ligi'nde yer alan kulüplerin temsilcileri, yayıncı kuruluş ve federasyon sağlık kurulu yetkilileri katılacak.
    Saat 15.30'da başlayacak toplantıda, yabancı oyuncuların belirlenmesi ve naklen yayın konuları görüşülecek, ayrıca sağlık kurulu tarafından kulüp temsilcilerine çeşitli konularda bilgi verilecek.

23.10.2007

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Beko TBL'de 6. hafta görünümü
    Beko Basketbol Ligi'nde 6. hafta maçları tamamlanırken, deplasmanda Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne yenilen Türk Telekom ilk yenilgisini aldı.

Deplasmanda karşılaştığı Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne uzatma sonunda 63-53 yenilen başkent temsilcisi, ligdeki ilk yenilgisini alsa da 11 puan ve averajla liderliğini sürdürdü.

2. sırada girdiği 6. haftada deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşan Galatasaray Cafe Crown, rakibine 63-53'lük skorla yenildi. Böylece 2. yenilgisini alan sarı-kırmızılı takım, puan sıralamasında 6. sıraya geriledi.

Lige çok iyi bir başlangıç yapan Pınar Karşıyaka ise sahasında Kepez Belediyesi'ni 88-82 yenerek 6. maçında 5. galibiyetini aldı, 11 puan ve averajla 2. sıraya yükseldi.

Ligin 6. haftasında oynanan maçlar, puan durumu ve 7. haftanın programı şöyle:

Casa TED Ankara Kolejlier - Fenerbahçe Ülker: 74-97

Mersin Büyükşehir Belediye - Galatasaray Cafe Crown: 63-53

Antalya Büyükşehir Belediye - Türk Telekom: 99-98

Beşiktaş Cola Turka - Darüşşafaka: 73-58

Pınar Karşıyaka - Kepez Belediye: 88-82

Efes Pilsen - Oyak Renault: 88-61

Banvit - Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi: 72-76

Alpella - TTNet Beykoz: 77-72
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Gerek Yokmuş kanımca =)

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Default Basketbol Ligi (Haberler)

Arkadaşlar bu sezonun artık bitimine yaklaşılıyor.Bundan sonraki sezonda tüm haberleri bu konuda toplayacağız.Bu sezonu bundan önceki sezondaki takım performanslarını oyuncu performanslarını tüm değerlendirmeleri burada konuşabiliriz.

Bu konuda maçlar hariç her türlü konu konuşulabilir.Transferlerde hariç tabiyki onun içinde ayrıca bir sabit başlık olacak.

Ayrıca 2.ligden 1.lige çıkan takımları oyuncu değerlendirmeleri gibi 1.lig takımları ile ilgili her türlü gelişmeleride buraya yazabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yani 1 yıl bekleyeceğiz
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Yazın belki bişeyler olur o zaman yazarsın

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Yani 1 yıl bekleyeceğiz
    Daha erkeklerde sezon bitmedi. Çıkar yazacak bişeyler.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kepez Beko Basketbol Ligi'nde
    Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Kepez Belediyespor Zonguldak Erdemirspor'a son periyotta yenilmesine rağmen Beko Basketbol Ligi'ne yükseldi.

Ligde başarılı bir grafik sergileyen Kepezspor Belediyespor Final-four mücadelesinde Beko Basketbol Ligi'ne yükselme umudunu son maça bırakmıştı. Kepezspor Belediyespor, 3 periyotta üstün oyun sergilemesine rağmen son periyotta Erdemirspor'un baskılı oyununa boyun eğdi ve karşılaşmadan 73-72 yenik ayrıldı. Maçın 1. periyodu 15-16 Kepez Belediyespor lehine, 2. periyot 34-40 Kepez Belediyespor lehine, 3. periyot 46-62 Kepez Belediyespor lehine, son periyot sonunda ise maç 73-72 Erdemirspor'un galibiyetiyle sona erdi. Puan durumuna göre Büyükşehir Belediyesi'nin, Işıkspor'u yenmesinin ardından Kepezspor Belediyespor, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Beko Basketbol Ligi'ne çıktı.

16.05.2007

Kaynak : İHA

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bak Taylan 1 sene beklemeye gerek yokmuş demekki

Default Galatasaray’a Vestel müjdesi

Beko Basketbol Ligi’nde Cafe Crown’ın sponsor olmasıyla çıtayı yükselten ve Final-Four’a kalmayı başaran Galatasaray’a dev sponsor. Vestel’in önümüzdeki sezon Sarı-Kırmızılı kulüple anlaşma yapacağı ve takımın Galatasaray Vestel adıyla mücadele edeceği öğrenildi. Yapılacak olan sözleşmeye göre, Vestel sadece basketbol şubesinde kullanılmak üzere büyük bir para yardımı yapacak ve çok önemli yıldız transferleri gerçekleştirecek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

süper haber.tek istediğim iyi transferler..

Evet arkadaslar transfer bölümüne bakabilirsiniz Bizden Fitch,Tolga,Burak kesin olarak ayriliyorlar.Brown satilabilir.

Marcus Slaughter kesin olarak bizde

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Solomon Yılın Basketbolcusu Seçildi

Beko Basketbol Ligi`nin en değerli basketbolcusu yapılan oylama sonucunda Basketbol Takımımızın oyuncusu Willie Solomon oldu. Oyuncumuza ödülü Efes Pilsen - Fenerbahçe maçı öncesinde verildi.

Willie Solomon, basketbol severlerin, basın mensuplarının ve antrenörlerin oyları ile belirlenen 2006-07 sezonu "Yılın Oyuncusu" ödülüne layık görüldü. Solomon ödülünü Arçelik Genel Müdür Yardımcısı Şirzat Şubası`nın elinden aldı.

Bu sezon Beko Basketbol Ligi`nde 32 maçta forma giyen Willie Solomon 12.7 sayı, 3.1 ribaund, 4.8 asist, 1.7 top çalma istatistikleri ile mücadele etti. Takımımızın hem en skorer hem de en fazla asist yapan oyuncusu olan Willie Solomon, iki sayılık atışlarda % 51.6, üç sayılık atışlarda % 33, serbest atış çizgisinde ise % 83`lük isabet oranı ile mücadele etti.

Ödülünü aldıktan sonra ABD`li oyuncumuz sevincini önce Abdi İpekçi Spor Salonu`ndaki taraftarlarımız, ardından da takım arkadaşları ile kutladı.

Exclamation Ezeli rekabet potada da sürüyor!

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş kulüpleri arasındaki rekabet, basketbolda da sürüyor. Bu 3 ezeli rakipten Fenerbahçe ve Galatasaray, basketbol liglerinde bu sezon 40. yıllarını doldururken, Beşiktaş ligdeki 38. sezonunu tamamladı.

1967 yılında deplasmanlı olarak başlayan ligin ilk sezonundan itibaren yer almayı sürdüren bu 2 kulüpten Galatasaray, 4 kez şampiyonluk sevinci yaşarken, Fenerbahçe, bu sezon mutlu sona ulaşarak müzesindeki şampiyonluk kupası sayısını da 2'ye çıkardı.

Beşiktaş ise basketbol liginde geçirdiği 38 sezonla ezeli rekabette rakiplerini yalnız bırakmazken, ligdeki tek şampiyonluğunu 1975 yılında kazandı.

-16 DEĞİŞİK KENT, 58 DEĞİŞİK TAKIM-

Bu sezonun tamamlanmasıyla 40 yılını geride bırakan basketbol liglerinde, 58 değişik takım, kimi zaman değişik sponsorlarla ve değişik adlarla mücadele etme şansı yakaladı.

1967 yılında Altınordu'nun şampiyon olduğu sezonla başlayan lige, şu ana dek 16 değişik kent takımlarıyla katılım sağladı.

İstanbul, liglerde mücadele eden 20 takımıyla ilk sırada yer alırken, 12 takımla liglere katılan Ankara ikinciliği elde etti.

1967 sezonundan bu yana liglerde mücadele eden takımlar ve kentleri şöyle:

Adana: Adana Demirspor, Güney Sanayi

Ankara: MKE Ankaragücü, Büyük Kolej, DSİ Spor (Suspor), Yenişehir (Hortaş Yenişehir, Meysu Yenişehir, İstanbul Bankası Yenişehir), Jandarmagücü, Kara Kuvvetlerigücü (Silahlı Kuvvetlergücü, Karagücü, Muhafızgücü), Mülkiyespor, ODTÜ, Türk Telekomspor (PTT, PTT Türk Telekomspor), Şekerspor, TED Ankara Kolejliler (Tiffany&Tomato Kolejliler, Casa TED Ankara Kolejliler), Ziraat Fakültesi

Antalya: Antalyaspor (Büyükşehir Belediyesi Antalyaspor), Antbirlik, Antalya Muratpaşa Belediyesi

Aydın: (Kuşadası) Kuşadasıspor

Balıkesir: (Bandırma) Banvitspor

Bursa:
    OYAK Renault, TOFAŞ (TOFAŞ SAS)

Gaziantep: Beslenspor

İstanbul: Anadoluhisarı İdmanyurdu, Bakırköyspor, Beşiktaş (Beşiktaş Cola Turka), Beykoz (Sümerbank Beykoz), Darüşşafaka, Eczacıbaşı, Efes Pilsen (Efes Pilsen Kadıköyspor), Fenerbahçe (Fenerbahçe Ülker), Galatasaray (Galatasaray Cafe Crown), İTÜ (Raks İTÜ, Aras Kargo İTÜ), Kadıköyspor, Kurtuluş, Modaspor, NETAŞ Spor, Ortaköy (Mavi Jeans Ortaköy, Mis Süt Ortaköy), Şişecam Paşabahçe, Taçspor, Tekelspor, Ülkerspor, Yıldırımspor

İzmir: Altay (Altay Kartal Makarna), Altınordu, Göztepe, Hilalspor, Karşıyaka (Pınar Karşıyaka), Tuborg (Tuborg Pilsener, Troy Pilsner)

Kayseri: Meysuspor

Kocaeli: NASAŞ Spor

Konya: Konyaspor (Kombassan Konyaspor), Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi

Mersin: (Tarsus) Çukurovaspor (Çukurova Sanayi), Tarsus İdmanyurdu Erkutspor, Mersin Büyükşehir Belediyesi

Samsun: Samsunspor

Tekirdağ: Büyük Salatspor

Zonguldak:
    (Karadeniz Ereğli) Erdemirspor

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Samsun: Samsunspor

Ey gidi ey bu takımda bizde olacaktık ama kapattılar adiler Umarım bizim önümüzü kestikleri futbol takımı da hak ettiği 2.ligden bir daha çıkmasında bizim değerimizi anlasınlar

Galatasaray Uleb´e katildi.Seneye ULEBCUP´ta oynayacagiz.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Hakyemez'in isyanı
    Beko Basketbol Ligi'nin yeni takımı Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Genel Menajeri Doğan Hakyemez, oyuncu menajerlerine savaş açtı. Hakyemez, gelecek sezon iddialı bir takım kurmayı planladıklarını ancak, oyuncu menajerlerinin, özellikle Türk oyuncular için astronomik rakamlar talep ettiklerini belirterek, "Piyasayı art niyetli olarak yükseltiyorlar. Bu tuzağa düşmemek için her türlü tedbiri alacağız" dedi.

bizim uleb cupta oynamamız iyi haber.ayrıca bizim içn tüm transferlerden daha iyisi burakın bu takımdan ayrılması.galatasarayı 3 gölek üste tasır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

G.Saray ULEB Kupası'nda
    Beko Basketbol Ligi'ni 4. sırada tamamlayan Galatasaray Cafe Crown, ULEB Kupası'na davet edildi. Galatasaray Kulübü'nün internet sitesinde yapılan açıklamada, Galatasaray Cafe Crown'ın, ligde elde ettiği sonuçla, 2007-2008 sezonu için ULEB Kupası'na davet edildiği bildirildi.

ULEB (Avrupa Basketbol Ligleri Birliği) Üst Yöneticisi (CEO) Jordi Bertomeu'nun, kulüp başkanı Özhan Canaydın'a bugün bir mektup göndererek, 30 Haziran Cumartesi günü İtalya'nın Jesolo kentinde yapılacak kura çekimine davet ettiği kaydedildi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hayırlısı olsun.inşallah kadromuzu güçlendiririz.yoksa bu kadro ile eleniriz.

sonunda galatasaray basketbol takımını uzun bir aradan sonra bir avrupa kupasında izleyeceğiz

Default Potada Aday Kadro Açıklanıyor

A Milli Takım, 16 Temmuzda kampa girerek çalışmalarına başlayacak.

İspanya'da 3-16 Eylül tarihlerinde düzenlenecek Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Takım'ın aday kadrosu yarın (21.06.2007) açıklanacak.

A Milli Takım, 16 Temmuzda İstanbul'da kampa girerek hazırlık çalışmalarına başlayacak.

Milli takımda ABD Profesyonel Basketbol Ligi'nde forma giyen Mehmet Okur ve Hidayet Türkoğlu'nun yanı sıra Fenerbahçe Ülker'de geçen sezon ortaya koyduğu performansla büyük beğeni toplayan Ömer Onan'ın da olması bekleniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Açıklandıktan sonra konuşsak daha iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mehmet OKUR milli takımda oynuyacagını açıklamıştı.Hidayet'i bilmiyorum

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri