çok güzel gidiyor devamını bekliyorum kardeş...
çok güzel gidiyor devamını bekliyorum kardeş...
Harika gidiyorsun EmreBöyle devam et.Bu sene ciktinmi bir üst lige artik büyük takimlarin genc yeteneklerini kiralayabilirsin
Italya,Fransa ve Arjantin liglerini iyice bir arastir
![]()
brezilyalı gençlere de bak istersen
yeni sezon ne zaman bekliyoruz
Seneye bir üst ligtesin yani.. (:
valla bravo abi playoff'larla çıkıyorsun hep senden şampiyonluk bekliyoruz artık.![]()
I'm back...
belli olmaz belki de çıkarsın![]()
abi mükemmelsin basarıların devamını bekleriz
devami gelmiomu
Uzun bir aradan sonra kariyerime devam ediyorum....
2 sene Two ligine çıkmak benim için büyük bir başarıydı.
Two liginde başarılı olabilmem için takıma 10 futbolcu transfer yaptım ve lige başladım. haftalar geçtıkce ligin ne kadar zor olduğunu anladım ve küme düşmemeye oynadım ligi 20 sırada tamamlayabıldım
![]()
Seneye League One'da görmek isteriz seni![]()
.Artık başarı bekliyoruz.Çıkarırsın sen bu takımı şüphem yok
.
Hadi ama Emre altlarda değil yukarılarda görmek istiyoruz seni![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
ya bi sey sorcm sen bu resimleri hangi programdan aciosun yani demek istediim bi kac kariyerde de ayni programla aciorlar sendede ilk o program acik merak ettim
bu ingiltere alt ligleri adami cok yoruyo yhaa....cambridge city ile save acmistim ikinci sezonda biktim....42 mac lig bi sezon boyu fa cup fa trophy derken form grafigini korumak ve her maca konsantre olabilmek cok zor......bence gercek menejerlik bu liglerden bi takimi premier lige cikarabilmek gercektende ama cok zor bilmiyorum bunu basarabilen kac kisi war
eski kariyerlerde var. cambridge city i aldım. 3. sene sonunda 1 üst lige çıkarttım. hemen ilk sezon division 2 ye çıkarttım. division 2 de orta sırada olmama rağmen. hala playoff şansım vardı. klüpten nedenini anlamadığım şekilde kovdular.. Bende Soğudum biraz. bıraktım o oyunu.. açıköğretim sınavları bitti. kafama eserse, start takımı yada haka takımını alarak avrupa macerama yeniden de başlayabilirim..
gelecek yil cikabilirsin