Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 90 arası toplam 90 sonuç

Konu: FM' de yaşadığınız komik ve garip olaylar

benim başıma en ilginç olay fm 2005 te geldi man.city takımını yönetiyodum karşıdaki takımı hatırlamıyorum kendi sahamda 4-0 öndeyim ve o sıralar kötü gidiyodum oyumcum ilk yarı biterken kırmızı kart gördü yanımda fm oynayan arkadaşa birinci golu yedikten sonra bu maç 5-4 yenilirim ben diyip kahkahayı bastık bilmem ne 90 dk bittiğinde 5-4 yenilmiştimbi de geçende fm 2006 da önce 3-0 öndeyken 3-3 sonra 2-0 öndeyken 2-2 art arda maçlarda berabere kaldım hemde deplasman da

fm 2005te altaysporu aldım ilk sene 2. olarak 1. lige çıktık süper transferlerle ilk sene ve 2. sene şampiyon oldum 3. sene şampiyonluga giderken fb ile çekişiyodum 31. haftada liderken fb ye yenildiğimden dolayı kovuldum bu arada uefa da yarı finale çıkmıştım

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ronaldinho_33
    rakibim 10 kişi kalmıstı bi penaltı kazandım baktım bi kırmızı kart çıktı tam seviniyodum dokuz kişi kaldılar diye bide baktım benim adam görmüş kartı...
    hakketen çok ilginç bi olaymış yawww
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by =)ErDeM(=
    siz oynarken hic kavga etmedimi oyuncular? bana iki kere oldu
    arkadaş fazla kaptırmış kendini olmayan şeyleride mi görüyo ne?ya arada bi özellikle yenilen takımın agresif bi oyuncusu bizim oyuncumuza dirsek veya tekme atabiliyo ama arkadaş kavga ettiler diyo.resmen bildiğin kavga

kaanunlu Misafir

Default Nobre Kayıp!

Çok İlginç....................
    Arkadaşlar bir gün Valencia ile başladığım bir sezonda yoluma devam ederken bir yandan ise Türkiye ligini merak ederek talip ediyordum tabi en çok merak ettiğim Galatasaray , Fenerbahçe ve Beşiktaşın hangi futbolcuları tranfer ediceğiydi. Valencia ile 2 sezonumu yaşarken tekrar Türkiye ligine baktığımda Fenerbahçe kadrosunda Nobre'yi göremedim ve doğal olarak Nobre'nin Transferine baktığımda Nobre adlı oyuncunu olmadığını farkettim evet Nobre kaybolmuştu......O günden bu güne nobre hala yok gören varsa bana haber versin....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kaanunlu
    Arkadaşlar bir gün Valencia ile başladığım bir sezonda yoluma devam ederken bir yandan ise Türkiye ligini merak ederek talip ediyordum tabi en çok merak ettiğim Galatasaray , Fenerbahçe ve Beşiktaşın hangi futbolcuları tranfer ediceğiydi. Valencia ile 2 sezonumu yaşarken tekrar Türkiye ligine baktığımda Fenerbahçe kadrosunda Nobre'yi göremedim ve doğal olarak Nobre'nin Transferine baktığımda Nobre adlı oyuncunu olmadığını farkettim evet Nobre kaybolmuştu......O günden bu güne nobre hala yok gören varsa bana haber versin....
    ölmüş olmasınn

ya hakketten böle bişe yok dimi oyunda.yani bi futbolcu bişekilde ölemezmii.

kaanunlu Misafir

Ölmüş olsa Brezilyalılar cenazeye giderdi..... (Alex ve Arkadaşları)

Benim düşüncem Fenerbahçe yabancı kontenjanı açmak için Nobre'yi aradan çıkardı.....
    Yazık oldu adama

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

Belki SI Games bi kod filan koymuştur, milyonda bir oyunda oyuncu ölüyodur

Nesil
    2006

Talking

Bendede Ronaldo öldü.Nerde Ronaldo nerde Nobre...
    96 dan beri oynuyorum.10 yıl oldu dile kolay...

Exclamation

Eğer Oyuna Girerken Database ini huge yapmazsan, Uzak diyarlardaki oyuncular gorunmez.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Avalanche_70
    Eğer Oyuna Girerken Database ini huge yapmazsan, Uzak diyarlardaki oyuncular gorunmez.
    Adam öldü diyo sen ne diyon.

Quote Originally Posted by fatihaz1980
    Adam öldü diyo sen ne diyon.
    Yaw heralde nobre öldü Allah rahmet eylesin diye yazmıyodur dimi???

Lütfen biraz gercekci olalım !!

Nesil
    2006

Bende daha ilginç bişey oldu.Francesco Totti 2009 da doğurdu.
    Hemde ronaldinho dan.Çocuk acaip tipsiz oldu..

Nesil
    2006

Yaw heralde nobre öldü Allah rahmet eylesin diye yazmıyodur dimi???

Lütfen biraz gercekci olalım !!
    Nobre is dead now.So you can transfer one more non EU player.Yazmış...Taraftarlar bayram etmiş

kaanunlu Misafir

Oyun ilk açıldığında Nobre vardı Adam öldü diyom sen Data Mata bassediyon... oooooooooo Fatih beyler 10 yıl oldu dimi yaşlandık bu yollarda beraber (Fatih benim Kankadır savulun geliyoz.....Şampiyon Zonguldak )

Nesil
    2006

Oyun ilk açıldığında Nobre vardı Adam Öldü diyom sen Data Mata bassediyon... oooooooooo fatih beyler 10 yol oldu dimi yaşlandık bu yollarda beraber (Fatih benim fm yolundaki kankadır savulun geliyoz.....)
    MARTTA 11 OLUYO...

Nesil
    2006

Çocuğun adını TOTTİNHO koyduk bu arada.Kaleci oldu hayret...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yorumsuzz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

koptum yaa harbi koptumm

bugün burası çoşmuş yaa eğlenceyi kaçırmışız tüh

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by koray_capello
    koptum yaa harbi koptumm

bugün burası çoşmuş yaa eğlenceyi kaçırmışız tüh
    Daha bu neki bundan sonra hep böle...

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Daha bu neki bundan sonra hep böle...
    Eğlencenin fazlası da kalbe zararlı dikkat et derim ben...

Konuya gelince bugün Fm'de çok ilginç ve komik birşey oldu...Yeni aldığım 18 yaşındaki genç ve yetenekli kalecim geleceğin Ronaldo'su olarak lanse ediliyordu...Kaleci ve Ronaldo...Ben pek bir bağlantı kuramadım...Gülmekten alamadım kendimi bunu görünce...

eheahe kendi aramızda küçükken derdik Micheal Jackson gibi futbolcusun diye falan ama bunu görmmemiştim
    -

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vallahi iki tane var bende ikisi de aynı oyunda oldu Galatasaray'ın başındayken. Birincisi At. Madrid'le hazırlık maçı yapıyorum, Ibagaza yaklaşık 40 metreden kaleye şut çekti, top dümdüz dışarıya doğru gidiyor yön olarak hem de açık farkla. Birden yaklaşık 60 derece dönüp kaleye doğru gelmeye başladı, tabi Mondragon top dışarı gidiyor diye sadece o tarafa doğru yönelmiş durumda ve uyanamadı olaya. Tahmin edebileceğiniz gibi gol oldu ve benim tepkim sadece yuhaa demekle sınırlı kaldı.
    İkincisi Sivas'la deplasmanda oynuyorum. Maç sonucu 2 - 2. Ben 52 şut çekmişim ve 41'i kaleyi tutmuş, 2'si gol olmuş. Sivas 2 şut çekmiş maç boyunca toplamda. Gerisini yazmama gerek bile yok sanırım. Petkovic maçın adamı tabi doğal olarak.

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Wink

Quote Originally Posted by NiC 3 9
    Milan ı yönetiyodum.2.senedm di.Başkan kalite oyuncu al diye msj gönderdi bn genç yetenekleri alıyordum.2 ay sonra bi baktım Petr Cech e 59$ teklif yapmış.engelliyemiyodum da.Ve Cech başkan Berlisconi tarafından alındı.Kontratıda kendi önerdi!!!
    aynı olay banada oldu bana barcelona başkanı maxwell i getrmişti ama güzel oluyo yaa

Nesil
    2005
    Yer
    Stamford Bridge

benim oyunda iran dünya kupasını aldı. hem de finalde arjantini yenerek... (1-2)
    şaştım kaldım, afalladım...

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

benim oyunda schalke arsenal i deplasmanda beş sıfır yendi.şoke oldum.

28. Default

fifa2005 28 agustos perşembe
    Kelly adli futbolcu meydan okuyor:

John Paul Kelly, yeni transfer elilen Kim kallström adli futbolcuya meydan okudu ve Liverpool takiminin onemli bir oyuncusu olarak ilk 11deki yeri koruyacagini soyledi

oyuncu hakkinda cikan spekulatif haberler arasinda ise, Reds takimindaki John Paul yeni transfer edilen futpolcu tarafindan olumle tehtid edildigi soyleniyor...

azuhhahahahahahahah

29. Default

Quote Originally Posted by drciwan
    benim oyunda iran dünya kupasını aldı. hem de finalde arjantini yenerek... (1-2)
    şaştım kaldım, afalladım...
    lier ..... olamas bole bisi...

Nesil
    2005
    Yer
    Stamford Bridge

http://rapidshare.de/files/14473044/iran.jpg.html

sanırım şimdi inanırsın...

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri