Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 81 arası toplam 81 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Maçları

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

BoL boL goL atara stresten uzakLaşırız bu maçLarda artık Şeker gibi takımLar..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın ikisini de zorlanmadan geçmesi gerekli..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

3. tur kesin, ama sonrası muamma..
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by WebMaster91 View Post
    Beşiktaş'ın ikisini de zorlanmadan geçmesi gerekli..
    aynen bencede
    I'm back...

Kolay kura rahtaça geçeriz... Bakalım 3.turda ne olur...

Beşiktaş rahatça 3.tura çıkar.İnşallah 2.turda bol gollü zevkli maçlar izleriz

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

3.Turu da geçeceğiz allahın izniyle...Bu sene Ş.L için iddalıyım ben

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006

hayırlısı olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Rakipleri tanıyalım

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turundaki muhtemel rakiplerinden olan Sheriff Tiraspol Moldova'nın Transnistria bölgesinin başkenti olan Tiraspol şehrinde 1997 yılında kurulan bir ekip. Sheriff firması tarafından kurulan takımın stadyumu da kurucularının ismini taşımakta.
    2000 yılından beri Moldova Ligi'nde yer alan takım 2001 yılından beri şampiyonluğu kimseye kaptırmayarak dikkatlerini üzerine çekti. 4 kez Moldova Kupasını müzesine götüren takım 2001-2002 yılından beri Şampiyonlar Ligi'nde gruplara yükselmek için mücadele etmesine rağmen herhangi bir başarısı bulunmamakta. Takım geçtiğimiz sezon ligi yenilgisiz şampiyon bitirirken, 70 gol atıp kalesinde 7 hol görmüştü.
    Moldova ekibi aslında Türk futboluna pek de yabancı değil. FIFA kokartlı hakemimiz Kuddusi Müftüoğlu, 5 Mayıs'ta Moldova'nın Tiraspol kentinde oynanan Sheriff Tiraspol-Zimbru Chisinau maçını yönetmişti. Maç 2-0 Sheriff'in üstünlüğüyle noktalanmıştı. Moldova Federasyonu'nun talebi sonucu MHK tarafından atanan Müftüoğlu'nun yardımcılıklarını Selçuk Kaya ve İsmail Köse yapmıştı. Sheriff Maçlarını 14 bin 300 kişilik Sheriff Stadyumu'nda oynamakta.
    FC Rangers ise 1981 yılında kurulan bir ekip. 16 yılda iki kere şampiyonluğa ulaşan ekip bu yıl 8 takımlı Andorra ligini lider tamamlayarak dikkatleri üzerine çekti. Play-offlarda liderliğini devam ettiren takım özellikle iç saha performansıyla tanınıyor. Kadrosunda 20 yabancı oyuncu bulunan Rangers Avrupa Kupaları'nda hiç maç kazanamazken sadece 1 gol atabildi.

29.06.2007
    Kaynak : Sporx.com

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sheriff'i hep fm'de görürdüm sempatim var biraz hep izlemek istemişimdir fırsat bulursak izleriz yani gol yemelerini Beşiktaş'tan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rahat kalırız gruplara kimsenin suphesi olmasın.Kadromuzda var seklimizde bu sene Avrupada iddalıyız.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Valla ben rahat rahat geçeriz turu diyemiyorum zira mazi buna izin vermiyor. Rahat rahat çıkacağımız yerlerde Beşiktaş neler yaptı herkes hatırlıyor sanırım.

İnşallah geçeceğiz turu...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bundan sonrakı turu cantada keklik sanmayın öenmli olan diger tur

Bu turu rahat geçer Beşiktaş.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Valla ben rahat rahat geçeriz turu diyemiyorum zira mazi buna izin vermiyor. Rahat rahat çıkacağımız yerlerde Beşiktaş neler yaptı herkes hatırlıyor sanırım.

İnşallah geçeceğiz turu...
    Maribor ve M.Haifa faciaLarımız mı vardı emre daha önce ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Insallah Fenerimde gecer de uzun sure sonra iki takimla temsil ediliriz Besiktas %90 kalirda Fenere gine UEFA yolu gozukuyo. Liverpool Arsenal Valencia Celtic Milan yani anladiniz siz onu

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beşiktaş çok rahat gruplara kalacak, Fenerbahçenin şansını daha düşük görüyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Besiktas rahat gecer bu turu.Fenerin isi zor.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

beşitaş 2.turu rahat geçer

iyi rakipler gelmiş
    çok iyi bence daha ne istenirki

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bence 2.turu geçme şansımız %95.Eğer 3. tura kalırsak kendimize denk takımlar gelcek orda görcez ak ile karayı.Gruplara kalırsak 3. torbadan gircez bu da çok güzel bir olay.Bu sene Beşiktaşın son şansı 2003teki çeyrek finalin zamanı doluyor bu sene.Beşiktaş avrupada birşeyler yapamassa ilerki yıllarda seri başı olamama tehlikesi var.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri