Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 78 arası toplam 78 sonuç

Konu: [TKL]Mehmet Yellowmoustache (ms1907)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by elhadji View Post
    Kuijt' in attığı goller ortada. Klose aynı şekilde. Klose ' ye Avrupanun en iyi santraforu diyorsun doğru düzgün hiç bir başarısı yok. Dünya Kupasında Suudilere attığı gollerden başka. Milli takım ayrı bir durum zaten. Klüplerde oynadığı takımlar belli Avrupanın top hiç bir takımında oynamadı. Bu sene yeni Bayerne transfer oldu. Ona kalana kadar ne santraforlar var. Drogba, Toni, I**uinta ve Lucarelli gibi adamların hiç birinden fazlası yok.
    Burak, iyi bir gözlemci olduğunu bilmesem cevabım daha sert olurdu ama Klose'nin geçen sene Werder Bremen'deki performansını seyrettin mi? 26 gol attı yanlış hatırlamıyorsam. Adam golü kokluyor. Ben Werder'in maçlarını takip ettiğimden biliyorum, Klose hakikaten özellikle anticipation özelliği çok yüksek olan bir oyuncu, ortalama boyuna rağmen hava toplarında inanılmaz etkili bir oyuncu. Ve sürekliliği olan bir oyuncu. O dünya kupası 5 yıl önceydi zaten, o 5 yıl içindeki Klose inanılmaz bir Klose. Bir de Avrupa'nın önemli takımı demişsin, Werder yıllardır Avrupa'nın en iddialı ekiplerinden biri olmuştur.

Kuyt zaten oyunda olması gerektiği gibi olmuş. Güçlü ve dayanıklı bir oyuncu, rakibin üzerine gittiğinde korku verekn bir oyuncu. Biraz TV8 lütfen!!!
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kuyt'ın şansı yok. Adam çok çalışkan ama çok zor gol atıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

26.Hafta:

27.Hafta:

28.Hafta:Everton dan rövanşı aldım.

29.Hafta: Manu da benden rövanşı aldı. BU arada uzun bir süredir sakat olan Rochemback bu maçla sahalara döndü...

30.Hafta: Chelsea den acı bir intikam alındı...

30.HAFTA PUAN DURUMU:

Artık bir klasik oldu nerdeyse iç sahada kazaıyorum ama dış sahada kaybediyorum hep

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Burak, iyi bir gözlemci olduğunu bilmesem cevabım daha sert olurdu ama Klose'nin geçen sene Werder Bremen'deki performansını seyrettin mi? 26 gol attı yanlış hatırlamıyorsam. Adam golü kokluyor. Ben Werder'in maçlarını takip ettiğimden biliyorum, Klose hakikaten özellikle anticipation özelliği çok yüksek olan bir oyuncu, ortalama boyuna rağmen hava toplarında inanılmaz etkili bir oyuncu. Ve sürekliliği olan bir oyuncu. O dünya kupası 5 yıl önceydi zaten, o 5 yıl içindeki Klose inanılmaz bir Klose. Bir de Avrupa'nın önemli takımı demişsin, Werder yıllardır Avrupa'nın en iddialı ekiplerinden biri olmuştur.

Kuyt zaten oyunda olması gerektiği gibi olmuş. Güçlü ve dayanıklı bir oyuncu, rakibin üzerine gittiğinde korku verekn bir oyuncu. Biraz TV8 lütfen!!!

Hangi sertlikten bahsediyorsn istediğin kadar sert olabilirsin. Bak sen x hoca ol ben y hoca. Sen t takımında ben z takımında Sen Klose' yi beğenirsin forvetine koyarsın ben Toni' yi beeğenirim Toni' yi koyarım bu kadar basit uzatılacak bişey yok. Onun haricinde Werder Bremen' e iddalı bir takım ama en üst düzey takım değil. Klose' ye gelene kadar çok daha iyiler var.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by elhadji View Post
    Hangi sertlikten bahsediyorsn istediğin kadar sert olabilirsin. Bak sen x hoca ol ben y hoca. Sen t takımında ben z takımında Sen Klose' yi beğenirsin forvetine koyarsın ben Toni' yi beeğenirim Toni' yi koyarım bu kadar basit uzatılacak bişey yok. Onun haricinde Werder Bremen' e iddalı bir takım ama en üst düzey takım değil. Klose' ye gelene kadar çok daha iyiler var.
    Sen kendi hazırladığın update'in ekibimiz için çok önemli olduğunu biliyorsun. Biri Alman biri Hollandalı araştırmacılar tarafından özellikleri belirlenen Klose'nin nitelikleri düşmemeli kanımca. Fikrim sadece o. Tabi ki oynatırsın veya oynatmazsın,o genel bir durum.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hadi Mehmet az kalmış...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Hadi Mehmet az kalmış, dayan..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yarın son gün galiba.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Ligi orta sıralarda bitirmek üzeresin.Galibiyetlerde iyi bir istikrar oluşturamamışsın.Keşke ligin başında Downing'i satmasaydın.Skora hitab edebilecek bir oyuncuydu.

Bu arada Chelsea'yi iyi dağıtmışsın..

Bende mboroyu seçtim iyi takım sende iyi sayılırsın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

31.HAFTA: Deplasman galibiyeti

32.HAFTA:

33.HAFTA:

34.HAFTA:Uzun bir süre sonra beraberlik...

35.HAFTA:

35.HAFTA PUAN DURUMU:

Durumum kritik.8. ide olabilirim 12. ide hadi hayırlısı...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

7. olursun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    7. olursun
    keşke ama 9. oldum...

36.HAFTA: 5 dk da 3-0 yenik duruma düştüm.Sonra 3-2 yaptım ama yetmedi. Bide 85. dkda yıkıldım adeta...

İşte Maçın en kritik anı.Morrison ceza sahasına giriyor vuruyor veeee...Bu pozisyon bence sezonun özetiydi ..

37.HAFTA: Liverpoolda Riverside gazisi oluyor...

38.HAFTA: 2-0 öne geçiyoruz ama koruyamıyoruz.2-2

2006-2007 SEZONU PUAN DURUMU:

Ligi 55 puanla 9.lukla bitirdim.Şampiyon olan abilerimi görünce başarısız olduğumu düşünüyorum . Ligin başında kendime koyduğum Avrupa Kupalarına katılma amacını başaramadım...

Buda Takım:

Böyle güzel bir organizyona seçildiğim için teşekkür ederim. Çok zevk aldım. Umarım 2.senede de olurum ve daha başarılı olurum...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Güzel bitirmişsin yine de Mehmet...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Güzel bitirmişsin yine de Mehmet...
    saol Murat Abi

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Tebrikler Mehmet fena sonuç değil

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Tebrikler Mehmet fena sonuç değil
    saol ....

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sorunsuz aktarım için teşekkürler, Boro için sezon başında normalde medyanın öngörüsü olan 10.'luktan daha üst bir seviyede ligi bitirmişsin. Kariyer bittiğine göre konu da kapanır.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri