Tarık coşmuş resmen. Özellikle Veron ve Nakamura süper yıldızlar.
Tarık coşmuş resmen. Özellikle Veron ve Nakamura süper yıldızlar.
10672196, 1502005, Ayg.22, Ghonedre, Hugo, tottiyilmaz, uAburak89, UnKnOwN_07, YusufT
oy veren arkadaşlara teşekkürler.. en azından ben diğerleri gibi kendime oy verip, oyumu yükseltmiyorum.. hahay
bu arada çok flaş transferler yaptım.. hepsi yakında..
Aralarında en çok Serkan'ı severim... Yok yok Tarık... Mmm yok yok Eray... Ya kardıştırdım işte, hepinizi severim. O zaman size önereyim bir kaç futbolcu:
Luka Modric (AMRLC): Orta sahanın her bölgesinde görev alır, tam bir joker, uzun maratonda size faydası dokunur. Dinamo takımından.
Eduardo (AMLC, FC): Forvette, AML ve AMC pozisyonlarında görev alabilir. Ben forvette oynattım ve gayet başarılıydı. Yine Dinamo'dan.
Vedran Corluka (DRC): Gerçekten çok sağlam bir DC. En yüksek önerebileceğiniz maaşı önerin, size gelir. Yine Dinamo'dan.
Steffen Iversen (AM/FC): Harika bir pivot santrafor. Karşı defansta hasar oluşturur. Tipik bir Hakan şükür modeli.
Bu 4 adam her oyun açılışında favorimdir benim. Bir de Felipe var tabi Al-Sadd'tan. O da sol kanatta harika oynuyor. Paranız varsa Arouca da çok sağlam bir oyuncu.
Başarılar...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Tam bir menajerler savaşı oldu burası. Favorim Tarık abi.![]()
monaco favorim....transfer yapmasa bile çok iyi bi kadroya sahip
Eray, kendine oy vermedin mi, veremedin mi?
Bana güvenen arkadaşlar hiç merak etmeyin, rahat olun. Eray bazı transferlerimizi baltalasa da bizim kadromuz şu an için yeterli.
Arouca'yı aldım İlhan. İversen de bendeydi aslında ama Eray araya girip, adama 2 katı maaş verince ona gitti.Neyse, sağlık olsun...
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan'ım herşeye rağmen siler süpürür tüm kupaları
Digerleri sezon sonunu göremez...
Hepinize başarılar.
Lucasi alin gremio dan 14 milyon dolara geliyo cok klas bir adam
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
başarılar ..!!
Başarılar Dilerim.
Serkan abi favorimsin![]()
Serkan abi yi kelinden öpsünler..
<baŞarilar..........
Arkadaşlar devam etmiyormusunuz gozlerimiz yollarda kaldı yavs
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Eray Dengiz..![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Oy vermiyorum, çünkü veremiyorum.
Coupe de Champions Thropy karşılaşması:
Lyon:1 PSG:0
Ligue1 1.Hafta
Nancy:2 Monaco:1
Marseille:1 PSG:3
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Tarık yine konuşturuyor klasını.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Tarık abi çoşmuş valla![]()
Maç sonrası Basın toplantısı:
Ligdeki ilk maçımda Serkan'la karşı karşıya geldim maçın başında Higuain güzel bi gol attı ardındanda kırmızı kart görerek takımı 10 kişi bıraktı. Bir kişi eksik oynamama rağmen oyuncularım gayet iyi mücadele ettiler ve 3-1 gibi net bir skorla ezeli rakibim edebi dostum Serkan'ı bir kez daha yendim.
Herkes tarafından çok iyi biliniyor ki benim asıl rakibim eray denen teknik drektörlük vasıflarının hiç olmadığını düşündüğüm, bana rakip olmaya çalışan şahsiyet. Onunla oynacağım ilk maçı iple çekiyorum.
eray bozma moralini iversen kimdeyse sampiyon o olur.
Allez Monaco..
Eray sen monaconun ikinci louis den sonra gordugu en buyuk sahsiyet olacaksin demedi demeyin.
Bu arda iversen i tek forvet oynat :-)
Gelenek bozulmadı, Tarık yine yendi.
Rakip 10 kişi kalınca çok bastırdık, 2. yarı defansı 3leyip forvete takviye yaptım. Ama geride açıklar vermeye başladık, 2. golü yedik. Bir de 3 oyuncu değişikliği hakkımızı kullandığımız için, sakatlanan oyuncumuzun yerine yenisini alamadık ve karşılaşmayı 10 kişi tamamladık.
Henüz ilk maç o kadar önemli değil, Monaco ile oynayacağız bu hafta. Sezon başında transferde bana oyun eden Monaco'yu yenip, gerçek gücümüzü göstereceğiz.
"YÜCE ATATÜRK"
Maçın 8.dakikasında kalecim kırmızı kart görmeseydi yenebilirdik fakat olmadı. İlk maç şanssızdım ama moralimi bozmuyorum...
Tarık abiyi tebrik ederim yine gösterdi hünerlerini.
marseille ya kotu olmus be.
Ben oyumu Sekopej'den yana kullandım 1. olacağına inanıyorum.
Tebrikler Tarık Abi..
Başarılar Dilerim hepinize.