SON GÜNCELLEME 06.08.2007
saat:21:35
SON GÜNCELLEME 06.08.2007
saat:21:35
Abicim kartaldan gidenleri eklememekte ısrar ediyon yahu![]()
Kartalspor Kulübü başkanı Hüseyin KURT bugün yaptığı açıklamada Geçen sezon süperlig'te
KARTALSPOR CEM YANIK'I RENKLERİNE BAĞLADISakaryaspor forması ile mücadele eden Cem YANIK ile anlaştıklarını belirtti.Kartalspor,Maltepespor,Elazığspor,Diyarbakırspor,A nkaraspor ve en son Sakaryaspor formasıgiyen Cem YANIK yeni sezonda Kartalspor forması giyecekGeçtiğimiz sezonun ikinci devresi Sakaryaspor'a geçen ve burada 14 maç'ta 728 dakikaoyunda kalıp 2 sarı kartla oynayan Beykoz 18-02-1977 doğumlu Forvet ouncusu Cem YANIKKartalspor'umuza hayırlı olsun.
Altay Erman Güraçar'ı aldı Denizlispor'dan
Ertugrul yazmadıgım kim var baska yazda yazim..........
SON GÜNCELLEME 09.08.2007
11:20
Gidenleri diyom Emrahcığım giden..
Out Out![]()
Tamamda kimler gitti yaz........
Yazmıştım.. Yime veriyorum:
Mümin Hayırsever
Ayhan Öztürk
Ahmet
Ünal Odabaş
Halil
Tugay Sakar
Rahmi Şen
Kubilay
Kerem Menekşe
Fatih
Güvenç
Osman
Ertugrul oooooooo ben bunları yazalı haftalar oluyor. hiç bakmıyonmu..Ezbere konusuyon..
Fenerbahçe'nin 21 yaşındaki oyuncusu Mithat Yaşar ile 1 yıllık kiralık olarak anlaşıldı. [ Giresunspor ]
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ertugrul kartala yazacagımıa boluya yazmısım........
Hee
Ben de diyom ne diyor bu![]()
Paso transfer oluyor yaw.....
abi sakaryadan daha çok oyuncular gitti.
Kardes bildiklerimiz yazıyoruz...........
Cafercan bu yil parlayacak. Ordusporun transferleri güzel
Beşiktaş'tan Kocaelispor'a
Beşiktaşlı 20 yaşındaki futbolcusu Can Erdem, Kocaelisporla 1 yıllık kiralık olarak sözleşme imzaladı. Can Erdem, Kocaelispor'a geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.
Kocaelispor Tesisleri'ne menejeri Ahmet Bulut ile gelen Can Erdem, Paf liginde 27 maçta 19 gol attı. 2006-2007 sezonunun devre arasında Beşiktaş'ın Antalya kampına da getirilen Can Erdem Kocaelispor'da olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Şampiyon olmak ümidiyle Kocaelispor'a geldiğini söyleyen Can Erdem, "Burada fazla konuşmayacağım. Asıl sahada konuşacağım. Buraya geldiğim için öncelikle mutluyum. Kocaelispor Teknik Direktörü Fuat Hoca beni çok istedi. İstendiğim yerde olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu sene işallah şampiyon olacağız. O ümitle buraya geldim. Takım arkadaşlarımla iyi bir şekilde motive olacağım" dedi.
10.08.2007
Kaynak : DHA
Kasımpaşasporlu forvet FERİT ALPER SALGIN ve Gs Orta saha Oyuncusu AYDIN YILMAZ ile büyük ölçüde anlaşma sağlandığı son dk bir gelişmesi eğer olmaz ise bu yıl Ordusporumuzdalar..
Kaynak: MORBEYAZ1967
Aydın takımda kalsa takıma yararı olur çok kaliteli, bence Arda'dan daha iyi Ordu'ya giderse orda kendini kanıtlayacaktır. Ordu'ya başarılar.
Takımımız süpertakım kurdu.........
Bu sene 2.ligden takımım Ordubizim gençler hep orda ayrıca Suat Kaya da var
![]()
Ordu'yu Kartal'da seyretmek zevkli olacak..![]()
Kartalda cok ordulu var![]()
Orduya başarılar.. Hadi Kaf-Kaf'ım bastır!!Gel şu TSL'e...
Volkan Glatt, Katalspor'da!...
Rakiplerimizin peşinde olduğu Volkan GLATT bugün Kartalsporile antlaşma sağladı.03.03.1982 Heidelberg (Almanya) doğumlu olan Volkan GLATT98'de Karlsruher SC'de profesyonel oldu.Karlsruhe, MannheimeDuisburg,Galatasaray, İ.B.B Akçabatspor' Formalarını taşıdı.63 kez genç Milli olan Volkan GLATT Forvet,Ortasaha (ikili arkası)oynuyor. Başkanımız Hüseyin KURT "Başarı için tüm fedakarlıklarıyapıyoruz Volkan GLATT ile transferi bitirdik, Camiamıza hayırlıolsun"dedi.
Son Güncelleme:=)
Volkan Glatt, Giresunspor'Un da listesindeydi ama KARTAL'a hayırlı olsun.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Rakiplerimizin de listesinde falan diye yazmışlardı zaten. Bence de çoğu takımın listesinde olması gereken futbolcu.
Lig A'ya çıkınca almıştım ben de![]()
Volkna Glatt vasat bir oyuncu.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]