dani alves beleşe gitmiş aga
dani alves beleşe gitmiş aga
BOMBA BUDUR!...Rodrigo PALACİO Valencia'da
Valencia uzun süredir takip ettiği ve devlerin transferi için adeta birbiriyle yarıştığı Rodrigo PALACİO'yu renklerine bağladı.Süpergenç yaptığı açıklamada Valencia ile her konuda anlaşma sağladıklarını ve tercihinin bu yüzden Valencia'dan yana kullandığını açıkladı.
Palacio iyi olmuş gol makinesi..
[SIGPIC][/SIGPIC]
3.maçında sakatlanacak![]()
Palacio süper![]()
Palacio istikrarsız bir oyuncu.İnşallah faydalanırsın..(:
Basarılar Palacıo ıyı bır oyuncu
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Rodrigol he![]()
Palaacio cok iyi. Ben david villa yi oynatma diye degilde davilla yi ikili forvet oynatsan daha iyi olur diye dedim. Ama sen daha iyi bilirsin villa oyle de gol atar boyle de. bi de senin orta sahanin bitiriciligi de cok iyi hepsi gol atiyo adamlarin.
Su an da valencia daha iyi gibi geliyo bana ama sampiyon olabilir mi ondan emin degildim. Kariyer cok zevkli olacak.
Hadi mac yapmiyonuz mu daha
Maç yapmaz olurmuyuz yapıyoruz yahu.Sevilla ile ilgili ufak bir haber benden.Malesef lige iyi başlamadık ilk haftalarda.Maçlar geliyor birazdan.
Beklıyoruz
palacio tranferi harika olmus kesinlikle müthiş bi yetenek benim oynadıgım takımların olmassa olmazıdır 20 golden asagı atarsa gel bana hesap sor(ama bunun olması için adama yeterli derecede forma vermek lazım yoksa cabuk küsüyo)
Lavezzi, Zarate, Fabiano, Konoute, Kerzhakov<Villa, Palacio.Deniz bir adım daha önde.
![]()
Valla Palacio şu an bende 33 maç 34 gol...
Arkadaşlar maçları bugün ekleyeceğiz dün ben hastalandım ve oyunu biraz erken bıraktık bugün ekleriz(:
Gecmis Olsun Deniz Devamini Bekliyoruz Ama Mutlaka
Şampiyonlar Ligi 3.Tur 1.Karşılaşma | Valencia 1 - 0 Spartak Moscow
Maç bizim açımızdan rahat geçti ancak biraz gol bulmakta sıkıntı çektim ama maçı aldık(:
Şampiyonlar Ligi 3.Tur 2.Karşılaşma | Spartak Moscow 0 - 2 Valencia
Rovanş maçında daha etkili olduk biraz daha yedek kadroyla çıktık ama kazanıp turu geçmeyi başardık(:
UEFA Süper Kupa | Barcelona 3 - 1 Sevilla
Müthiş geçen karşılaşmada iki takımda çok iyi olmasına karşın Barcelona kazanmasını bildi):
--------------------
Valencia'nın Şampiyonlar Ligi Grubu Birazdan!...
Geçmiş olsun Dnz...
İyi gidiyorsun 2 maçınıda kazanmışsın...
İlerleyen haftalarda ne olacak bakalım? Güzel gidiyor kariyer. Palacio'ya sonuna kadar güveniyorumGol kralı bile olur İspanya'da
Hastalık bile Deniz'i durduramamış.Sekocan Barca'ya kaptırmışsın Süper Kupa'yı ama artık seneye.
![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Deniz senden büyük başarılar bekliyorum![]()
walla kariyer gusel gidiyo iki takima da basarilar
Süper Kupa maçında iyi oynamamız rağmen yenildik.Malesef Barca'da Ronaldinho faktörünü durduramadık.2 gol,1 asistle kupayı kazandırdı takımına
Deniz reklam yapıyor msn de yorum yazalım bariBravo Deniz CL ye kalmışsın
![]()
Eee Ronaldinho Dunyanin En Iyi Oyuncularindan Biri
Tuh beee Mert valla son dk golu cok kotu olmus ama toparlanırsın daha lıgın ılk macı Denız sen super baslamıssın basarılar