Arkadaslar iyice bir arama yapın feed kanalı herkezde var ayrıca her kanalın feed kanalıda var nizim suanda izledigimiz dsporun feeddi Pazar günü 17:45 de yine mac var sonra fenerin macı var galiba onlarıda izleriz![]()
Arkadaslar iyice bir arama yapın feed kanalı herkezde var ayrıca her kanalın feed kanalıda var nizim suanda izledigimiz dsporun feeddi Pazar günü 17:45 de yine mac var sonra fenerin macı var galiba onlarıda izleriz![]()
Allah razı olsun.Allah ne Murad'ın varsa versin.Allah tutuğunu altın etsin.Allah mekanını cennet eylesin..![]()
İlaç gibi oldu valla pazar fbnin maçı var inş. onuda gösterir
çok saol emurafu kardeş senin sayende izleyebiliyoruz.1-0 oldu ilk yarı bitti gol barış özbek süper bi yetenek ayrıca serkan çalık ve anıl adlı oyuncuyu da çok beğendim servet i niye sağ beke çekti onu anlamadım herkese ii seyirler
DHA FEED diye bir kanal var uyduda fakat onda da haberler falan var. Bu FEED nerde yahu, bulamadım.
Yeni TV arkadaşlar. Bu kanalın yerinde Yeni TV vardı. Bulamayan arkadaşlar ona baksınlar.
"YÜCE ATATÜRK"
ATV Avrupanın Frekansları ile aynı ...
Egemen kardes konunun basında acıklama var onlara bır bak ıstersen ısıne yarar neyse macı ızlemeye gidiyom
Yahu iyi de şimdi bende lig tv flan var ama şampiyonlar ligi ön elemeleri izleyemeyecekmiyimBide kahveye gidip para mı vereceğim?
FM Gazetesi
Frekansları yazıp arattım, FEED'i buldum ve açtım, GS-YB maçı oynanıyor şu an gerçekten, sağolasınFenerbahçe'nin maçlarını da izleriz artık FEED'den, GS gol yedi bu arada, onu da görmüş olduk
![]()
Bir ben bulamadım çok ilginç yav, frekans giriyorum ama yeni tv ve atv avrupa çıkıyor.. Onlarda kapalı.. Feed falan yok, şansa bak..
Yahu beyler Digiturk de yokmu bu olay?
FM Gazetesi
digiturk'de yok.
TURKSAT uydusunda var sadece, Eutelsat'ta yok. D-Smart almamışım, keyfime bakmışım![]()
maÇI İzledim..İyi oldu böyle.......
Neyse arkadaslar herkez hayırlı olsun yeni sistem sakın herkez yaymayın
Feed kanalını bulamayanlar pazar günkü Köln macını bu sitededen izleyebilir burası canlı verecek
http://www.center.tv/online/lib/index.php
paralı mı???
Hayır dostum bedava herkeeze duyulur köln hazırlık maclarını verıyor bu sıte
Köln için kota doldurmaya değmez![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Çok saol Emurafu denicem![]()
evet arkadaslar bu feed kanalını turksportal üyeleri haricinde kimse öğrenmemeli öğrenirlerse kesin bi yöntem bulup izlememizi engellerler !!!!
Ya emrah ben google'dan baktım ligtv'nin de feedi var yalnız frekansları girdim kanal çıkmadı sen de dene bakalım http://www.flysat.com/f-turksat1c2a.php kanal bulunur lig maçları çıkarsa alırız daha kaliteli bir alıcı.Bir sorum daha olacak bütün bir maçı izlemek kaç mb kota yapar?![]()
yaw bu feed frekansını bi ben bulamadım bunun frekansıyla beraber audio pid ve video pidini bilen var mı?
Bugünkü Beşiktaş maçını feed verir mi?Ayrıca Feedin frekansı sabit mi Galatasaray maçını verdiği frekensta mı yayn yapar tekrar?
FEED kanali bende var ama bir sey gostermiyo nasil olucak acaba
LÜTFEN bılen bırı cvp versın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
emurafu lutfen yardım et![]()
Arkadaslar suanda bizim izledigimiz feed kanalı dsporun feedi besıktas macınıda verir Galatasaray macınıda verir hatta fenerbahce macınıda verir ayrıca uefa kupasınıda dert etmeyin hepsini izleyebiliriz zamanı gelince hallederiz
Ayrıca lig tv nin feedi şifreli onlar cakal yani
Arkadasım Suan sende feed kanalı varsa bekle feed kanalı her zaman yayında olmaz sanırım sende suan ekran sıyah dsporda mac oncesı programı baslasın o zaman feed yayına girer ok
ya emrah abi şimdi maç var kanal var ama yina görüntü yok zift gibi ekran başka sorun olabilir mi lütfen cvb yz