murat kardesim harika gitmişsin bu sene bende ilk sene 3. olmuştum 2.sene cl yi almıştım youth coach arıorsan milan dan franco baresi almalısın birde co adriansse tkımını unuttum ama scout istersen eusebio ama kendi scotların yeterli zaten bu sene eline iyi para gececek nokta transferler yapmalısın .....
3.lük zor değil umarım ligi bitirebileceğin en iyi yerde bitirirsin![]()
Lig Kupası Finalinde bu sezon hiç kaybetmediğimiz Lyon'a karşı tartışmalı bir golle 1-0 kazanarak kupayı kaldırıyoruz..Gerçekten buda benim ilk kupam oluyor
Ligde deplasmanda küme düşme mücadelesi veren Auxerre ile yenişemiyoruz.
Evimizde Lille karşısında zorlansakta Elmander'in klasikleşen 90.dk golüyle galip geliyoruz.
Fransa Kupası yarı finalinde Rakip kuşkusuz ligin en iyi ekibi olan Lyon ve sonuç.. Seriye devam
Kupadan Sonra Lige Troyes gibi kolay bi deplasmala dönüyoruz..Fakat sonuç pek istediğimiz gibi bitmiyor
Evimizde St.Etienne karşısında zorlanmıyoruz
Zorlu Rennes deplasmanından bir puan çıkarabiliyoruz
Ve Fransa Kupası Finali...Tarafsız sahada oynanan mücadeleyi harika vur-kaç taktiğimizle kazanıyoruz
35.haftada Marseille ile maçım var ve bu maçla beraber fikstür ve puan tablosunuda koyacagım....
Yorumlarınızı Esirgemeyin Lütfen...
Puan tabolsuna bekliyoruz.Sonuçlar güzel
Lig dışında kupalarda da yoluna devam ediyorsun![]()
Marseille Deplasmanı;
Puan Durumu;
Kalan 3 Maç;
![]()
gerçekten çok iyi bir lig çıkartıyorsun.......
Arkadaşlar Yorumlarınız için sagolun varolun...şimdi son 3 maç ve puan durumunu koyuyorum...
Ligin Bitmesinin ardından Murat Genel yaptıgı açıklamada ''Bu seneyi iyi bir yerde bitirmiş olabiliriz fakat gelecegede yatırım yapmamız gerekir bu yüzden geçmişi geride bırakalım ve gelecege bakalım'' dedi.
Gazetici:Bu sene transferi düşünecekmisiniz??
Tabikii bu sene bildiğiniz gibi defansımızın ortası biraz açık verdi.Maddiyat yetersizliginden o bölgeyi kapatamadık bu yüzden önceliğimiz defans oalcaktır.Turnuvada elde ettiğimiz konum ve kazandıgımız 2 kupa bizi maddi anlamda rahatlattı ve transfer için umut verdi.Ayrıca taraftarlarımızada bi duyuru yapmak istiyorum transferler hakkındaki görüşlerini sürekli takip ediyorum o yüzden taraftar sitelerinde konuşulan bir isim transfer edilirse hiç şaşılmasın diyerek sözlerini tamamadı...
evet arkadaşlar defans için tavsiyelerinizi bekliyorum...
şampiyonlar Liginde BAşarılar......
Harıkasın valla basarılar cl dede bassarılar
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
İyi bir sezon geçirmişsin başarılar.Şu adama bir bak derim "Luizao".
7,5 gayet iyi bir bütçe bazı gereksiz oyuncularını satıp daha fazla kar edebilirsin defans oyuncusu olarakta sana önerebileceğim jose gonçalves portekizli alessandro tuia gelecekte italya milli takımının değişmez stoperi olacak,cesar arzo ya bir bakmanı öneririm,arsenalden johan djorou,paran yetmeyebilir ama atletico madridten pablo vede angelo palombo..........aklıma geldikçe yazarım
Tuia Reddetti
Toulouse Peşinde oldugu genç Defans oyuncusu Tuia'dan olumsuz yanıt aldı.Lazio klübüyle her türlü anlaşmaya varlımasına ragmen Tuia fransız ekibine gelmeyi kabul etmedi...
Toulouse'un arayışları sürüyor..Jose Gonçalves için de girişimde bulunan Toulouse yönetimi futbolcunun 2009'a kadar Hearts'a kiralık verildiğini ögrendi ve geri adım attı.
Yönetimin kimi transfer edecegi ise merak konusu...
Hugo Viana Sessizce İmzaladı...
Toulouse yönetimi Hugo Viana ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.Transferde defansa yönelecegi düşünülen Toulouse'un orta sahaya yaptıgı bu transfer tartışılıyor.Teknik Direktör Murat ise yaptıgı açıklamada önceliklerinin defans oldugunu ve bu transferden sonra defans alınmayacak söylentilerinin gerçegi yansıtmadıgını belirtti.Ayrıca Hugo Viana gibi kaliteli bir futbolcunun bu kadar cüzzi bir fiyata klübe katılmasının sevindirici oldugunu vurguladı.Hugo Viana'nın transfer ücreti borsaya 2.2M€ olarak geçti ve yıllık alacagı ücret ise 850.000€ açıklandı.
Defanstaki Bilmece Garay İle Çözüldü...
Haftalardır defansın ortasına futbolcu arayan Toulouse yönetimi sonunda çareyi İspanya'da buldu.La Liga ekiplerinden Racing'in Arjantinli genç defans oyuncusu Garay ile 6.75M€ karşılıgında anlaşıldı...Ödemelerin 5M€ peşin olmak üzere 1.75M€'da 18 aya bölünerek yapılacagı bildirildi.Bazı kesimlerce transferin pahalı oldugu vugulanırken Murat''Gelecegi olan bir futbolcu aldık, eminimki Garay bu takımdan ayrılırsa 7M€'dan aşşagıya bi yere gitmez çünkü onun degeri en az bu olacak dedi''
Garay ise transferle ilgili iddialı bir klübe geldim.Gelmemdeki en önemli etmen ise tabiki Şampiyonlar Ligi...Gerek Fransa Liginde gerekse Şampiyonlar Liginde iyi bir performans sergileyip kariyerime başarılar katmak istiyorum dedi.
Ayrıca gazetecilerden ''Transfer için bütçenizin 7.5m€ oldugunu açıklamıştınız fakat bu iki futbolcunun maliyeti 8.5€ ediyor kaynagı nasıl sagladınız?''sorusuna cevabı ise ''Biliyorsunuz ligdeki konumumuz dolayısıyla 13.75€ para aldık.Bunun yanında TV gelirleri ve kazandıgımız iki kupanın gelirleri de var.Bunalrı topladıgımız zaman bütçe yaklaşık olarak 26-27M€ ediyor.Yönetim sene başı transfer bütçesini 7.5m€ olarak açıklamıştı fakat daha sonra yaptıgımız görüşmelerde hedeflerimin büyük oldugunu ve transfer bütçesinin arttırılması gerektigini söyledim,sağolsun başkanım beni kırmadı ve bütçeyi 12.5M€ çıkardı.Bizde bu transferleri yaptık.Geriye 4.9M€ para kaldı.Bu parayıda kullanıp kullanmayacıgımı önümüzdeki günlerde görecegiz'' cevabını verdi.
Arkadaşlar transferler bunlar yorumlarsanız sevinirim...
Viana ve Garay iyi transferler.Zate Garay her oyunun transfer gözdesi.İkinci sezon için lig şampiyonluğu neden olmasın..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Güzel transferler yapmışsın.Artık Lyon egemenliğine son verirsin umarım![]()
viana ve garay guzel transferler tebrikler
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
çok güzel tebrikler sana önerim adam gibi bir forvet transfer etmen tabi senin taktiğin elmanderin üzerine olabilir o zaman gerek yok garay çok iyi basarılar........
Murat kaleci olarak Ochoa'yı 500bine alırsın.Forvete ise oyuncu platformundan bulursun ucuz bi tane..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Paulo Cesar İle Yollar Ayrıldı...
Toulouse klübünden yapılan açıklamada sol bek oyuncusu Cesar ile yolların ayrıldıgı bildirildi.Cesar'ın bedelsiz olarak Rennes klübüne satıldıgı belirtildi...
Cesar Gitti Fer Geldi
Toulouse takımı ekipten ayrılan Cesar'ın yerine Feyenoord'un genç Hollandalısı Leroy Fer ile anlaştı.17 yaşındaki genç futbolcunun peşinde Avrupa'nın önde gelen klüpleride bulunuyordu.
Nunez'le Transfere Son...
Toulouse transferi Nunez ile kapattı.Nunez çok ucuz bir fiyata Argentinos takımından Fransız ekibi Toulouse'a katıldı.Ayrıca Toulouse klübü yaptıgı açıklamada Cesar'ın AB uyrugu olmadıgı için satıldıgını ve onun satılmasının Nunez transferine büyük katkısının oldugu vurgulandı.Toulouse takımında şu anda tam sınır olan 4AB dışı oyuncu bulunuyor.Bunlar;Millan,Garay,Fabinho ve son transfer Nunez....
Vıana ve Garay cok ıyı
VE LİG BAŞLADI...
ŞAMPİYONLAR LİGİNDE DE HEYECAN BAŞLADI
Ligi 3. Bitirdiğimiz için tek ön eleme oynuyoruz.Rakip Basel
Şampiyonlar Liginde Bu Gruba Düştük
YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN!!!
güzel grup transferler iyi fakat cl yi almak zor gözüküyor bu sene basarılar
Evet Cl Grubun Zor Ama Basarilar
Lig Macreası Devam Ediyor...
10 MAÇ SONUNDAKİ TABLO ŞU ŞEKİLDE
ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GRUP HEYEVANI BAŞLADI
ŞAMPİYONLAR LİGİNDE PUAN TABLOSU
Hedef grubu 3. bitirip UEFA'da yola devam etmek...
Lıgde ıyısın ama Cl ıcın aynısını soyleyemem Inter galıbıyetı muthıs olmus