tevfik kose yi al derim
genc deil ama taner demirbas da olabilir super oynuyo oda
tevfik kose yi al derim
genc deil ama taner demirbas da olabilir super oynuyo oda
tevfik Köse denenmek üzere kulübümüze davet edilmiş ve gelmiştir.Bilginize.........BUDA İŞTE GAZİANTEP DEPLASMANIM
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
&
ile ekranlarınızda
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
UEfa DA tur Son MAçta LEns E karŞI oyNanaCAk MAça KAldı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
CSka NIn Umutları Tükenmişti MAç bitmek ÜZereydi ve bir korner KUllanACAklardı ARTIK kalecileride GOL arıYORDu ki TOP UZaklaŞtırILdı VE gÖKhana GEldi DAha ORta saHA yoktu AMa kaLE BOştu O da VURDU sonra Bİ daha VURDu oldu...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Son dakkada kıl payı Özgürcan la yırttık.Ama zor maçtı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
şok şok şok !Kontratı 6 ay sonra sona erecek olan ve yeni kontrat imzalamak istemediğini daha önce bildiren Bilal KIsa Kayserispor Maçının devre arasında Kayseri menajeri ALi Garan ve Wederson İle Konuşurken Görüntülendi.Kayserinin Bu futbolcuyu almak istediğini daha Önce de fotomaç FArkıyla sizlere duyurmuştuk::::
![]()
İyi gidiyorsun.Avrupa'da bir Anadolu kulübüyle başarı tattır bizeeee..
İNşallah.Bu sene olmazsa seneye...Birazdan FEnerbahçe maçı........
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Az Sonra FenerbahÇe MaÇi Sonrasi Teknİn DİrektÖr Alİ Garan Ntv'de %100 Futbol A Konuk Olacak
ne yalan söyleyeyim;fenerbahçeye yenilmen iyi olmuş...
tebrikler.......
Ş.B: BİR MARATON PROGRAMINA DAHA HOŞ GELDİNİZ SEVGİLİ SEYİRCİLER BİLDİĞİNİZ GİBİ BU AKŞAM AMAN NE AKŞAMI GECE ALİ GARAN KONUĞUMUZ OLUYORR.EVVET SAYIN HOCA HOŞGELDİN PROGRAMA
A.G: HOŞBULDUK SAYIN AĞBİM.
Ş.B: EEE NASI KAYSERİDE VAZİYETLER GECE HAYATI PEK YOKMUŞ ORDA İSTANBULA NİYE GELMEDİN.NE GÜZEL ALEMLERE AKARDIK KARILAR KIZLAR...
A.G: ?????
E.T: YETİŞTİM ŞANSAL
Ş.B: HİÇ GELMESEYDİN BE HOCA
E.T: YAHU BENİ BİLİYOSUN, BEN ORDA MAÇ İZLİYORUM,TRAFİK VAR GELEMİYORUM,HALEN BAN LAF YAPIYOSUN...IHIIHI
A.G: HOCAM MAÇA GELSEK ...!
Ş.B: DUR GELİRİZ ŞİMDİ ACELESİMİ VAR
A.G: !!!
Ş.B: UĞUR KOY OĞLUM VİDYOYU SARMASIN.,
.............
Ş.B: EVVET SAYIN HOCA NE DİYOSUN BU MAÇA
E.T: VALLA BEN MAÇI İZLEMEDİM AMA FENERBAHÇEYLEYDİ GALİBA YENMİŞSE YENMİŞTİR.
A.G: AMA HOCAM Bİ GOL OF.....
Ş.B: EVET SAYIN HOCAM AKŞAMA NERDEYİZ?
E.T: VALLA SEVGİLİ ŞANSAL DÜN SENİN EVDEYDİK O DENEMEK İÇİN GETİRTTİĞİMİZ RUS FUTBOLCULAR HİÇ İYİ ÇIKMADI.BİLİYOSUN.SAĞLIK PROBLEMLERİMİ VARMIŞ NEYMİŞŞŞŞŞ!! EEEE.SEVGİLİ ALİ SENDE VARDIR DENEMEYE ALDIĞIN FUTBOLCU HAI?
A.G: !!!!!!!!!
UĞUR: HOCAM VAKTİMİZ BİTİYOR AZ KALDI.
Ş.B: EVET SEVGİLİ SEYİRCİLER BİR MARRATON PROGRAMININ DAHA SONUNA GELDİK.HAFTAYA TEKRAR KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM ETMEK ÜZERE HOŞÇAKALIN....![]()
adamlar seni konuşturmadı be![]()
DİNDANE Mİ?????
GÖKHAN ÜNAL MI?????
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
D SMART FARKI İLE AZ SONRA UEFA DA YA TAMAM YA DEVAM MAÇI:
&
![]()
başarılar..iNŞALLAH yenersin...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
YİNE OLMAMIŞTI AMA DİĞER MAÇLARIN SONUÇLARI SAYESİNDE TUR ATLAMIŞTIK.KAYSERİ SOKAKLARI KARNAVAL ALANIYDI SANKİ.UEFADA TUR ATLAMIŞTIK............![]()
Olsun sen yınede ıyısın.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
UEFADA KURA ÇEKİMİ YAPILDI
İSTE KAYSERİSPORUN RAKİBİ :
KURA SONRASI YAPILAN BASIN TOPLANTISINDA RECEP MAMUR KAYSERİSPORUN BU SENEKİ KUPA MACERASININ SONUNA GELDİĞİNİ AÇIKLADI.........
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
KAYSERİSPOR TARAFTARININ BASKISI İLE DAHA ÖNCE GİRİŞİMLERDE BULUNDUĞU BİLAL KISA İLE ANLAŞMAYA VARDI.RESMİ İMZA 1.7.2007 TARİHİNDE GERÇEKLEŞECEKKEN DİĞER FUTBOLCULAR(GÖKHAN GÜLEÇ,COLİN KAZIM,TEVFİK KÖSE,BURAK YILMAZ,MEHMET BATDAL) İÇİNSE GİRİŞİMLER SÜRÜYOR
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
buda bu akşamki son maçtı ama hakkaten canımız çıktı...........
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
save im bozulduğu için yeni kariyer açmak zorunda kaldım bu kariyer de başlamadan bitti