Başarılar....![]()
Başarılar....![]()
aga editorden oynadin mi yoksa baslangic butcen 14 mu gercekten. 25 trilyona fransa sampiyonu yaparsin nantes i.
başarılar...
başarılar takipçin olcam fransa liginden hiç kariyer görmemiştim de....
Başarılar dilerim.Bu arada cidden Nantes'i görünce aklıma olipsin multi vitaminli şekeri geliyor![]()
basarılar(bu arada gece gece acık bakkal arıom canım limonata cekti tang falan bulursam iidir)
bütçene göre güzel transferler yaparsan belki başarıyı yakalarsın.kariyerinde başarılar.
valla ağzımdan aldın işte bende öyled:d
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yoq birader hiç bişey yapmadım sadece ek istedim 14 dü 25 oldu....bakalım şampiyonluk kolay değil her takım her takımmı yenebiliyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Nantes FC nin sponsorluk anlaşmaları açıklandı:
NANTES resmi içeceği:
Her bardakta aynı lezzet link
Bu da bir NANTES hayranı
la bi zuahhahahahaha![]()
![]()
kardeş yakından bilirim fransa liginisana bratu diye bi adam gelecek varyaaa ayrıca sen o paraya leon andreaseni felan al bence çünkü forvet hattın iyi
![]()
I'm back...
hadi bakalım başarılar
Başarılar dilerimmmmm
başarılar furkan
hadi artık bi transferlerini gorelim![]()
bugün maçlar falan koycaktın bekliyorum...
Humberto Limonatayı çok seviyor
Nantes Takımının teknik patronu Furkan Akıllıer Copa America da çok beğendiği Şilili futbolcuyu 3.4 milyon YTL ye Nantes takımına kazandırdı Nantes ın yanı sıra Suazo'yu 11 klüp daha istiyordu. Fakat kazanan Nantes oldu.Humbertonun gol yollarında zaten sıkıntısı olmayan Nantes a derinlik kazandıracağı belirtildi.
Humberto ise limonatayı çok sevdiğini o yüzden Nantesi seçtiğini söyledi.
iyi transfer yapmışsın.Aslında bu oyuncuyu birazda ucuza almışsın bu yüzden şanslısın.
basarilar...
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
tottiyilmaz sen kendi kariyerine devam etmeyecek misin?
Milyonların sevgilisi Steffen Iversen de Limonatada
Steffen Iversenin mutlu olduğu gözlerden kaçmadı.....Bu transferle birlikte forma savaşı iyice kızışmış oldu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
GENÇLERDE NANTES'I SEÇTİ........
Didier Digard
1.1 milyon ödendi.
Federic Nimani ve Doudin de Nantes da
Bu oyuncuların kadroda ne yyapacağı merak ediledursun Furkan Akıllıer son bomba 1 transfer kaldığını belirtti.
Lima yi al
başarılar inşllh şampiyon olursa gerçekte nantes lig düştü ama ne yapsan başarı olur gerçi![]()
Nantes in Yeni 10 Numarası
Daniel De Ridder
Furkan AKILLIER: Klübümüz U21 Turnuvasında büyük başarı gösteren Hollandalı futbolcu Daniel De Ridder i renklerine bağlamıştır fiyatı 14.25 gibi yüksek olsada kendisinin bu parayı hakeden bir oyuncu olduğunu düşünüyorum....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
MaÇlar Bİrazdan...........
Hadi hadi bekletme bizi
Helal be Lyon'u kendi sahasında yenmişsin.Tebrik ederim![]()
Bravo iyi gidiyorsun.Başarılar...
Skorlar güzel bravo...Canım limonata çekti şimci..![]()
e hani puan durumu
super gidiyosun tebrikler ilk maclarda sedan ve loriente kaybetmeseydi daha guzl olurdu o 6 puan cok isine yarayacaktı
nese artık
sampiyonluk olmasa bile sampiyonlar ligine katılmanı bekliyorum