Yok kardeşim kızma ama hile...![]()
Yok kardeşim kızma ama hile...![]()
bi şekilde klübün reputation ını fullemişsin ve oyuna girip sözleşmeleri feshetmişsin.
Süpersin dostum idolümsün
Konuyu okudum baştan sona gülmekten öldüm![]()
Bu konu hala kilitlenmedi mi ?
**** Sattigin Oyunculari Toplasan Zate Bi C. Ronaldoyu Alamazsin Bizimi Yiyon Sen
ayıp ya sahtekarlığın ne lüzumu var. utanmadan anlatıyo bi de hala.
Efsane Bİr Konu...
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
hadi diyelim raul puyol casillas kovuldu petreyi mondragonu astronomik bir ücrete kakaladın gene de bu oyuncuların gelceği ilk yer gs mı olur
Hile kokuları geldi burnuma![]()
Galatasaray Bu adamları aldığı vakit bu adam haklı çıkareditörcü ya..
Yav bırakın o onun tercihidir kabullenmek istemiyo hile yaptığını
Sana kolay gelsin kardeş ama unutma yukarda Allah var![]()
Kardesim Çoook Güzel Atıyorsun Hatta Kaba olmasın bi tarafından uyduruyosun resmen .. 8 yabancı nasıl oluıo onu anlamadım ... Lütfen forumumuzda böyle boş başlıklar açmayın arkadaşlar...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ya kardeşim belkide sen real madridin alt yapısından başka oyuncu aldın ona takma ad verdin ve bize yutturuyosun bak bunu kanıtlaman için oyuncuların özelliklerinide görmemiz lazım o zaman bişey demem... Ama hile yaptıysanda delikanlı gibi söyle....
ehuehe saka gibi ya adama bak
hile yapmisin iste!
arkadaşlar bi ptorgram var ondanda yapmış olabilir türkleri yabancı yabancılarıda türk yapabilion takımınıda ayarlıabilion kardeşim sen oyuncuların özelliklerini remini koysana
Hala kilit yememiş bu konu
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
1. 10 yabancı nasıl oluyor
2. ben o kadar fm 05 oynadım ne zaman bu oyuncular ilk senelerinde serbest oldu?
3. oyunculara takma isim vermiş olarabilirsin.
4.oyuncuları hile ile satmışsın bu kesin.
5.eğer doğruysa oyuncuların profillerini göster
6. bide sen data editörü bilmiyorsan başkası yapmıştır........
Valla kilityelin yab gereksiz yer kaplıyor![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
İdolümsün arkadaşım![]()
konuyu baştan sona okudum gerçekten hile harici başka şeyle yapılması ilk sene mümkün değil.
Ben inanıyorum niye böyLe yapıyorsunuz arkadaşınıza ayıp ayıp![]()
![]()
Süper ya bu konu hala burda mı ?Baştan sona tekrar okudum gülme krizlerindeyim şu an
![]()
nedir bu konuda son durum arkadaştan haber yokmu mrk ettim polisiye filmlerine döndü![]()