Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 99 sonuç

Konu: Hazırlık Maçı | Galatasaray - İstanbulspor | 29 Temmuz, 20:00

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

lıncoln dünkü macta ne yaptı..........

Topla buluşma:63
    olumlı pas:38
    olumsuz:9
    kaleyi bulan şut:4
    bulmayan şut:4
    yaptıgı orta:9
    olumlu:6
    olumsuz:4
    Top kaybı:6
    Top calma:3

Burdan da anlasılıyor adamın cok koştugu verdi hele ara pasları vardı onlar süperdi

Macı izleyen herkez ban katılır ayrıca cagrı abiye de katılıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

dünkü maçta sahada en çok mücadele eden ismlerden biriydi..gerçekten çok begendim dün

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bende Beşiktaşlı olmama rağmen çok beğendim Lincol, Alex ile aynı tekniğe ve yeteneğe sahip bir oyuncu fakat Alex'ten 2 kat daha fazla koşuyo..

Serkan 2tane net pozisyon harcadı... Bitiricilk bakımından dün sınıfta kaldı...

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Butunlemerde verir daha genc .....

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Aynen Fıratcan katılıyorum sana Lincoln'e gelince penaltıyı kaçırması kötü olmuş ama bütün pozisyonlarda o var
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

beyler lincoln penaltıyı kaçrdı ama bide şu açıdan bakalım üzernde çok büyk bir baskı var..hazrlk maçı olmasna ragmen..

dün sahanın yıldızı 1-lincoln
    2-linderoth bence

serkan çok pozisyon harcadı ama onun dışında sahada en tehlikeli isimlerden biriydi...

bu arada istanbulspor neden bu kdr sert futbol oynadı anlamadm

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    Aynen Fıratcan katılıyorum sana Lincoln'e gelince penaltıyı kaçırması kötü olmuş ama bütün pozisyonlarda o var
    taraftar baskısı yüzünden kaçırdın. ilk başta özgürcan aldı topu fakat snra taraftarlar lincooollln lincooollnn diye bağırınca mecbur o gitti topun başına baskı oldu adamda birden. serbest vuruşlarda da öyle.. taraftar her seferinde lincoolllnn lincooolln diye bağırdı. bağırdık daha doğrusu. ben de bağırıyodm

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

istanbulspor bu sene böyle bir yapı kazanmak istiyor erdem kardeş bi gazetede okumuştum Yani savaşan ,oyundan kopmayan, koşan ,baskı yapan bi takım kurmak istiyolar ve hazırlık maçıda olsa buna ulaşmak istiyolar
    I'm back...

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    beyler lincoln penaltıyı kaçrdı ama bide şu açıdan bakalım üzernde çok büyk bir baskı var...
    Her top Lincoln e atılyor... Umarım sezon başladında böyle olmaz... Kim topu alırsa Lincoln e atıyor haliyle çok baskı oluyor üstünde... Serkan bütünleme sınavlarını vere dursun Necati gibi iyi bir oyuncu nun yokluğu belli oluyor...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Bence necatiye gerek yok bu takımda. Benim en çok yokluğunu hissettiğim Ümit Karan'dır. Kalli onu oynatırsa iş tamam! Necati'nin bu takımda işi yo artık bence!

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol View Post
    Bence necatiye gerek yok bu takımda. Benim en çok yokluğunu hissettiğim Ümit Karan'dır. Kalli onu oynatırsa iş tamam! Necati'nin bu takımda işi yo artık bence!
    Necati hic bir zaman bu formayi haketmedi zaten ... Gitmesine en cok sevindigim oyuncudur ..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

istanbulspor bu sene böyle bir yapı kazanmak istiyor erdem kardeş bi gazetede okumuştum Yani savaşan ,oyundan kopmayan, koşan ,baskı yapan bi takım kurmak istiyolar ve hazırlık maçıda olsa buna ulaşmak istiyolar

kardes ama dünkü oyunları hakikatten çok sinirlendirdi beni..lincoln her düşüşünde yüregimiz agzımıza geldi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Her top Lincoln e atılyor... Umarım sezon başladında böyle olmaz... Kim topu alırsa Lincoln e atıyor haliyle çok baskı oluyor üstünde... Serkan bütünleme sınavlarını vere dursun Necati gibi iyi bir oyuncu nun yokluğu belli oluyor...

haklsın Fıratcan..ama ben lincolnün bu baskıyı kaldırabilecegini düşünüyorum..daha yeni yeni ısınıyo takımına

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Merak etme! Sadece ben değil izleyen herkes bu yorumları yapıyor.
    tamam ben yoruma birsey demedim ki.
    Ligler basladiktan sonrada bu yorumunun arkasinda durmani istedim senden.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by paco View Post
    Necati hic bir zaman bu formayi haketmedi zaten ... Gitmesine en cok sevindigim oyuncudur ..
    kesinlikle... Necati bir, Cihan iki! İkisinin de gitmesine inanımaz sevindim. Bir de Ayhan gitse bu takımdan bence daha da iyi olacak. İstanbulspor maçında adamın yapmadığı hata kalmadı. Kanser etti bizi!

Quote Originally Posted by Omerdinho
    tamam ben yoruma birsey demedim ki.
    Ligler basladiktan sonrada bu yorumunun arkasinda durmani istedim senden.
    Gerçeklerin arkasında durmak her zaman kolaydır

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maçı izlemediğim için yorum yapamıyorum ama genelde yorum yapanlar burada maçı izleyenler beğenmiş takımı. Sadece Turgay Şeren'in beğenmediğini duydum, bu Galatasaray değil diyor. Lincoln bu ise, böyle oynacaksa yandık diyor.

Genel kanı olumlu yönde ama Turgay Şeren'in böyle değerlendirmesi de ilginç...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sanırım Turgay Şeren başka bi maç izledi...Lincoln dün son vuruşlar hariç resmen büyüledi...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Valla lincoln sadece son vuruslarda kötü idi....Macı tamamında sohw yaptı cok güzel paslarverdi hele verdigi topuk pasları harika tek eksık goldü dün.........Rakibe de pozısyon vermedık.....Lincoln ayrıca macta baya top kaptı

Lincoln le Alexi kıyaslamayın lincoln alex kadar golcü degil onun artısı alexden daha fazla kosmak.Top calmak..vs yani lincolnden cok gol beklemeyelim.....

Ayrıca dün serkan harikaydı sadece bitiricilik bakımından sorun yasada valla muhabirinde dedigi gibi pire gibi adam..........

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

lincoln nedense hep topu ayağına bekledi bu maçta..çok dikkatlı takip ettim.yani bizima alex gibi defansa gelip top alma huyu hiç yok forvette gezindi durdu ancak kaleden başlayan ataklarda ortada topla buluştu gerçekten çok güzel paslar attı ama bunu zaten sasa iliçte yapıyordu.Turgay şerene her konuda katılıyorum ben..lincoln baya top kaptı dediğiniz toplam 3 top kapması var
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

nsl dikkatli izlemişsin anlayamadm..neyse kesnlikle katlmyorm ama saygı duyuyorum tabikide

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Valla lincoln sadece son vuruslarda kötü idi....Macı tamamında sohw yaptı cok güzel paslarverdi hele verdigi topuk pasları harika tek eksık goldü dün.........Rakibe de pozısyon vermedık.....Lincoln ayrıca macta baya top kaptı

Lincoln le Alexi kıyaslamayın lincoln alex kadar golcü degil onun artısı alexden daha fazla kosmak.Top calmak..vs yani lincolnden cok gol beklemeyelim.....

Ayrıca dün serkan harikaydı sadece bitiricilik bakımından sorun yasada valla muhabirinde dedigi gibi pire gibi adam..........
    arkadas sen radyodan dinlemedin mi maci ?
    3 dakikalik özeti izleyipte yorum yapmayalim lütfen.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    arkadas sen radyodan dinlemedin mi maci ?
    3 dakikalik özeti izleyipte yorum yapmayalim lütfen.
    Lincoln'ün iyi oynadığından bahsetmiş Emrah ABİ Ve öyleydide Hem istese 1 dakikalık özeti izler yorum yapar biz buna karışamayız
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Lincoln'ün iyi oynadığından bahsetmiş Emrah ABİ Ve öyleydide Hem istese 1 dakikalık özeti izler yorum yapar biz buna karışamayız
    90 dakika'yi izleyerek yorum yapmakmi daha saglikli yoksa 3 dakikalik özeti izleyerek yorum yapmakmi daha saglikli? sence hangisi?

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

90 dakika'yi izleyerek yorum yapmakmi daha saglikli yoksa 3 dakikalik özeti izleyerek yorum yapmakmi daha saglikli? sence hangisi?
    Elbette 90 dakikalık maçı izleyerek yorum yapmak daha sağlıklı ama Emrah Abi'nin 3 dakika izlediğini nerden biliyosun???
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Elbette 90 dakikalık maçı izleyerek yorum yapmak daha sağlıklı ama Emrah Abi'nin 3 dakika izlediğini nerden biliyosun???
    özetler genelde 3 dakika olur ordan biliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

özetler genelde 3 dakika olur ordan biliyorum.
    dostum ben maçı 90 dk izledim..Emrah abi nin dedikleri son cümlesine kadar dogru...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    dostum ben maçı 90 dk izledim..Emrah abi nin dedikleri son cümlesine kadar dogru...
    tamamda ben dogru veya yanlis demedimki arkadas,macin özetini izleyip gelip buraya sanki 90 dakikasini izlemis gibi yorum yapmak dogru olmaz.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

tamamda ben dogru veya yanlis demedimki arkadas,macin özetini izleyip gelip buraya sanki 90 dakikasini izlemis gibi yorum yapmak dogru olmaz.
    sen kaç dk izledin çok merak ediyorum.

ayrıca her maça yorum yapmak için 90 dk izliceksek yandık!

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

sen kaç dk izledin çok merak ediyorum.

ayrıca her maça yorum yapmak için 90 dk izliceksek yandık!
    ben maci izlemedigim icin mac hakkinda bir yorumda bulunmadim dikkat edersen.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ezbere konusmayın
    Omerdinho sana diyorum su yorumlarda dikkat et........

Kardesim mac bitti anında gece saat 00:30 macın terkarı gs tv de verildi ve bende izledim....Neden ezbere konusluyor anlamıyorum ayrıca bütün gazetelerdeki istatistiklere baktım........İlla ne olmak istiyorsunuz.......

GS TV ANINDA TEKRARINI VERDİ EZBERE KONUSMA...........

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri