Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 65 arası toplam 65 sonuç

Konu: Al Bir de burdan yak! Ç.Rize ile yola Devam! Mista V2 ile!

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bence ilk 5 arasına girersin orada da kalırsın benim düşüncem

Başarılar..
    (/s)

puan durumunu koymadım ama şuan ligde 4.sıradayım...Ve devre arası bitti 1 transferle kapattık saldım Giovanni yi yaş 35 oldu gitsin inek koyun sürsün top süreceğine 17 lik matias quintana yı aldım onun yerine?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Önceki mesajı aynı anda atmışız heralde benimki seninkinden sonra çıktı.Süper bir dönem geçirmişsin Ali.Fenerbahçe galibiyeti çok iyi olmuş. Sakın bu kariyeri erkenden bırakma.

Quote Originally Posted by sergioagüero View Post
    Önceki mesajı aynı anda atmışız heralde benimki seninkinden sonra çıktı.Süper bir dönem geçirmişsin Ali.Fenerbahçe galibiyeti çok iyi olmuş. Sakın bu kariyeri erkenden bırakma.
    yok ya bu gidişle 15 20 yıl oynamayı düşünüyorum .Bu sezon iyi bir gidişat var doudin 17 maçta 11 gol attı .Golcü ve defans problemimde yok yani belki şampiyonluk bile olur neden olmasın sonra da ver elini Avrupa

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by crazy_boy_safak View Post
    yok ya bu gidişle 15 20 yıl oynamayı düşünüyorum .Bu sezon iyi bir gidişat var doudin 17 maçta 11 gol attı .Golcü ve defans problemimde yok yani belki şampiyonluk bile olur neden olmasın sonra da ver elini Avrupa
    İyi.Hadi bakalım takipteyiz.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri