Hugo "Kahramanım benim"
![]()
![]()
![]()
Hugo "Kahramanım benim"
![]()
![]()
![]()
Anelka = Nicolas Anelka
90 = kardeşimin doğum yılı (profil ona aitti bana kısmet oldu)
MOLTEBregado : çok teşekkürler (portekizce)
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Sarper = Adım
1903 = Şanlı Beşiktaş'ın kuruluş yılı
aynen bende fazla takilacagimi düsünmemistim kafadan bir nick sallamistimsimdi imkanim olsada degistirebilsem diyorum
![]()
eXcitinG : Heyecan Verici demek.(İngiLizce)
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Yalan Dünya
Adım Kaan,3 senedir QaaN nickini kullanıyordum
1 çok arkadaş bu yüzden kızmıştır bana niye Q diye?
Ama özel bir sebebi yok artistlik sadece..
07 de burada QaaN diye başka üye olduğundan dolayı...
Fransızca Kara Kartal anlamına geliyor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yarı bilgin bir kişiliktir.Kavukluyu bilgisiyle ezmeye çalışır fakat genelde başaramaz.Oyunda ilk olarak pişekar çıkar.Karagöz ve Hacıvat taki Hacıvat'a benzer. Orta oyunu başladığında oyun alanına ilk gelen ve oyun anlatıcısı ve düzenleyicisi işlerini de yüklenmiş iki baş rol tipinden biri. Gölge oyunundaki Hacivat'ın uzantısındadır. Her şeyi bildiğini Kavukluyu inandıran, her kalıba girip çıkan, Kavukluya öğüt verip ne yapması gerektiğini söyleyen, bilgiçlik taslayan ve oyunu yönlendiren kişi. Hacivat'ın gölge oyununda yüklendiği nitelikleri, Pişekar Orta Oyununda sürdürür.![]()
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
adım ve soyadım
galatasaraylı olduğum için galatasaray bi de 12 de artistikaslında bu siteyi bu kadar sevceğimi düşünmediğim için böyle bişey sallamıştım
eskiden:abdullaharici92 idi.Adım soyadım ve 1992 yılında hayatımın dönüm noktası olması nedeniyle 92 yazdım.
şimdilerde ise:a.arıcı-11.bu ise adımın baş harfi soyadım ve ayın 11'inde doğmuş olmam sebebiyle böyle.Zaten formamda da a.arıcı yazıyor ve 11 numara![]()
hayranı olduğum futbolcunun 1. ve 2. ismi ve soyadı.
Beşiktaş'ımda oynamış en sevdiğim futbolculardan biri olan Ailton
Benim adım Anıl
Arkadaşlarda bana Ailton'u sevdiğimi bildikleri için bunları karıştırıp bana anilton derler,oradan kaldı,her yerde "anilton" kod adını kullanıyorum...![]()
QsmAneLka = Adımın ve Anelka'nın adının karışımı.
Aslında OsmAnelka. Ama hava olsun diye Q ve L harflerini koydum![]()
Nedved in manyağı olduğumu gösteriyor
Galatasaray eğer Şamp. liginde juve ile eşleşirse diye şimdiden bilet paralarını biriktirdim 200 milyonda olsa gidicem nedvedi görmeye![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Defuser : Bomba çözücü. Counter Strike oynarken abimle aynı bilgisayardan oynardık, beraber oynamaya başlayınca başka bir nick bulmam gerekti. O günden beri her yerde "Defuser"ımdır.![]()
BeeTLeJuiCe: Türkçesi Beterböcek olan, 1988 yapımı, aynı zamanda çizgi filmi olan, başrol karakteri ile aynı adı taşıyan bir filmin adıdır.
Çizgi filmini Almanya'da bir kanalda izlemiştimHer ne kadar almanca konuşmalardan birşey anlamasamda hoşuma gidiyordu. O zamandan beride severim
![]()
Antalya Serikli olmam sebebiyle Seeric_Lee..
Kullandığım nickler genelde başkaları tarafından da kullanıyordu bu açıdan farklı birşeyler üreteyim dedim sonuç olarak bu çıktı![]()
Büyük ---> Bildiğimiz büyük işte. Boy olarak fazla olmasa da
Pivot --- > Basketbolda boyalı alanı savunan veya boyalı alan içerisinde hücum yapan oyuncudur genellikle. Takımının en uzunu olmakla birlikte savunma açısından en önemli oyuncusudur. Ben de yeteri kadar uzun olmamama rağmen pivot oynarım. Oradan geliyor işte![]()
Togiii--->>>İsmim Tolga arkadaşlarım kısaca Togi derler ordan öle işte![]()
Sanki böyle bi konu vardı ama:S Ben yine de yazıyım.
Arkadaşlar benim nicki görünce aklınızdan neler geçiyor bilmiyorum. Şunu söyliyim ilk üye olduğum forumdur bu, ve bu nicki başka hiç bir yerde kullanmadımBir kaç kişiden özel mesaj geldi, ne zorun var hakan'la, hani hakan şükür'ü bilmem naparım gibiymiş nickim
Elimde olsa değiştirirdim nickimi, ama işte değiştirilmiyomuş fırsat verilmiş de ben görmemişim neyse.
Nickim şurdan oluştu: Playstationda winning eleven bilmem kaç vardı baya eskiydi. sanrım 2002. Orda Türkiye de vardı. Türkiye'yle oynarken, Hakan Şükür gol attığında, spiker: Hakan Şüküürü! derdi. Ordan aklımda kalmış
Oootto Fuamerü.
Gingko
Süper nick arkadaşTipeksir markası Gingko. Bende vardı bitane görünce aklıma sen geldin
![]()
50 kez üye olmayı denemiştim en sonunda bu nicki salladım
Bursa:Bursalı olduğumu anlatıyor tabi
mc:Adım Mert Can ve adımın baş harfleri..
OnLy GoD CaN JuDgE mE
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Otobüs ve benim heryerde kullandığım klasik nikim![]()
herkesin bildiği gibi fredy guarin