Charltonun acısını Lilleden çıkarmışsınBaşarılar.
Charltonun acısını Lilleden çıkarmışsınBaşarılar.
Son maclar süper
Barclays Premiership 10.Hafta
Sheffield Utd vs Chelsea
Favori çıktığımız maçı etkili bir hücum oyunuyla kazanmasını bildik.
UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 4.Maç
Chelsea vs Lille
Lille'i 2. maçta da Kalou'nun müthiş oyunuyla geçtik ve büyük ihtimalle gruptan çıktık.Artık hedef grup 1.'liği.
Barclays Premiership 11.Hafta
Chelsea vs Watford
Kendi sahamızda olan Watford maçını Afrikalı oyuncularımızın ayağından bulduğumuz gollerle geçtik.
Carling Cup 4.Tur Maçı
Chelsea vs Leicester
Yine forvetler dışında yedek kadroyla çıktığımız maçı 3-0 gibi bir skorla kazandık.Goller yine Drogba - Villa ikilisinden.
Barclays Premiership 12.Hafta
Chelsea vs Tottenham
Londra derbisinde Villa gollerini sıralamaya devam ediyordu.Taktiğimiz artık oturdu.Takım makine gibi tıkır tıkır işliyor.Skor 2-0.
Az sonra Galatasaray vs Chelsea[UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 5.Maç]
başarılar süpersin
skorlar çok güzel tebrik ederim
bısey dıkkatımı cektı her maca farklı bı forvetle cıkıyorsun.bu yuzdende adamların tam ıstıkrar saglayamıyo
Başarılar.Önerim olucak bence Drogba yı asla yedek bırakma çünkü bana göre oyunun en iyi pivot santraforu eğer 7.0.2 kullanıyosan.Bi de Essien dikkatimi çekti yedekte durması.şaşırdım.
Yooo, bir sakatlık ceza falan olmazsa hep Drogba - Villa ile çıkıyorum.
Versiyon 7.0.0.Drogba'yı pivot santrafor Villa'yı ise Fast Striker olarak oynatıyorum.4-4-2 oynadığım için göbekte Ballack ve Lampard'ı oynatıyorum, onlar sakatlandığında Essien'e de şans veriyorum.Başarılar.Önerim olucak bence Drogba yı asla yedek bırakma çünkü bana göre oyunun en iyi pivot santraforu eğer 7.0.2 kullanıyosan.Bi de Essien dikkatimi çekti yedekte durması.şaşırdım.![]()
Himm Ozaman Sık Sık Sakatlik Oluyo Dikkatli Olman Lazim Idman Programini Duzenle.yeni Doktorlar Ve Fitnes Antrenoru Al Tavsiyem Ise Yariyo.
ıngılterede 3 gunde bı mac var yogun tempo var chelseanın kadrosu genıstır kupa maclarında yedektekı oyuncuları oynat ondan sakatlanıyorlardır bendede oluyodu
Sakatlanmaların sebebi dayanıklılık ve aerobik zaten.Eğer antrenman da çok adamın sakatlanıyorsa bu ikisini bence düşürmelisin.
UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 5.Maç
Galatasaray vs Chelsea
Oyuncularım ilk maçtan gereken dersi almışlardı ve bu maça büyük ciddiyetle çıktılar.Skor sürpriz olmadı.Gruptan çıkmayı garantiledik.Geriye kalan Inter maçını alıp gruptan 1. çıkmak istiyoruz.David Villa show kaldığı yerden...
Barclays Premiership 13.Hafta
Fulham vs Chelsea
Galibiyet serimiz devam ediyor.Ama Ballack'ı kaybettik.3 ay sahalardan uzak kalacak.Essien onun yerini doldurmaya çalışacak.
Barclays Premiership 14.Hafta
Chelsea vs Everton
Sezonun en zevksiz maçlarındandı.Nerdeyse hiç gol pozisyonu yoktu.0-0.
Barclays Premiership 15.Hafta
Manchester Utd vs Chelsea
Everton maçını aksine mükemmel bir oyunla Manchester'ı Old Trafford'da dağıttık.Drogba süper formunu attığı 2 golle süsledi.Maçtan önce çok zor geçeceği düşünülen maçı Chelsea kaliteli oyuncularıyla farklı kazandı.
İpin koptuğu an Chelsea vs Inter[UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu Son Maç]
çok güzel gidiyorsun gerçkten
sen çok değişiksin yaw evinde yenemedin gsyi deplasmanda yendin evertona beraberlik ondan sonra deplasmanda manuyu yendin tam bir deplasman takımısın
UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 6.Maç
Chelsea vs Inter
Chelsea taraftarları Londra sokaklarında.Ölüp ölüp dirildiğimiz maçta erken bulduğumuz 2 golle 1.'liğe yükseldik.80. dakikada Stankovic'in golüyle tekrar 2.'liğe geriledik.Ama 90. dakikada sahneye "O" çıktı ve averajla lider olmamızı sağladı.Teşekkürler Wright-Phillips.
Bu da maçlar sonunda grubumuzda oluşan puan durumu:
Wright Phillips'le Londra gecelerindeyiz bu akşam kutlama varrrr.
Az sonra Chelsea vs Newcastle[Barclays Premiership 16.Hafta]
Harıkasın Aguero tebrıkler
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Barclays Premiership 16.Hafta
Chelsea vs Newcastle
Harika bir çıkış yakaladık ve önümüze geleni eziyoruz.Drogba attığı 4 golle tüm dikkatleri üzerine çekti.
Barclays Premiership 17.Hafta
Wigan vs Chelsea
Serimiz devam ediyor.Wigan'ı deplasmanda rahat bir oyunla yendik.Golcülerimiz yine iş başında.
Barclays Premiership 18.Hafta
Aston Villa vs Chelsea
Yaptığımız ataklarda Sorensen başarılıydı.Yaptığı kurtarışlarla takımına 1 puanı getirdi.
Carling Cup Quarter Final
Chelsea vs Blackburn
Çekişmeli geçen maçta bulduğumuz pozisyonları değerlendirerek, Carling Cup'da yarı finale yükseldik.Ayrıca Cech yaptığı kurtarışlarla yıldızlaştı.
UEFA Şampiyonlar Ligi First Knockout Eşleşmeleri
Werder Bremen'le eşleştik.İlk maç Almanya'da.Bu turu fazla zorlanmadan geçeceğimize inanıyorum.
Spiker
Inter maçından önce kilit oyuncular.Chelsea'liye dikkat!Yorum sizin.
Gelecek maç Chelsea vs Portsmouth[Barclays Premiership 19.Hafta]
komik![]()
![]()
![]()
![]()
drogbadan resital şov var
Not:Arkadaşlar, 2006-2007 sezonunu bitirdim.4-5 maç, yeni sezona başladığım için tıklanmıyor.O yüzden ss gönderemeyeceğim ama skorları yazayım.
Barclays Premiership 19.Hafta
Chelsea 1-0 Portsmouth
Barclays Premiership 20.Hafta
Chelsea 0-0 West Ham
Barclays Premiership 21.Hafta
Chelsea 2-0 Bolton
FA Cup 3rd Round
West Ham 0-2 Chelsea
Carling Cup Semi Final Leg 1
Liverpool 2-1 Chelsea
Barclays Premiership 22.Hafta
Arsenal 2-0 Chelsea
Not:Burdan sonraki maçlara tıklanılabiliyor.SS'lerini alıp az sonra atarım.
Gelecek maç Blackburn vs Chelsea[Barclays Premiership 23.Hafta]
güzel gidiyorsun, ama liverpolu yenilmen kötü olmus
evet liverpoola yenilmemeliydin ama bütün kupalar senin olacak
Barclays Premiership 23.Hafta
Blackburn vs Chelsea
Takımda büyük bir form düşüklüğü var.Nedenini anlayamadım ama kısa süre içinde yeniden yükselişe geçmek istiyoruz.Ayrıca A.Cole 3-4 ay arası sakatlandı.
Barclays Premiership 24.Hafta
Middlesbrough vs Chelsea
Takımda bize sunulan krediler arka arkaya gelen puan kayıplarıyla azalıyordu.Son dakikalarda yediğimiz şanssız bir golle Boro deplasmanından puan çıkaramadık.
Carling Cup Semi Final Leg 2
Chelsea vs Liverpool
Son zamanlarda alınan kötü sonuçların aksine Liverpool'u Stamford Bridge'de avantajlı bir skorla mağlup ettik ve Carling Cup'da finale yükseldik.
CARLING CUP FİNALİNDEKİ RAKİBİMİZ "ARSENAL"
FA Cup 4th Round
Charlton vs Chelsea
Ligde bize sıkıntılı günler yaşatan Charlton'u FA Cup'ın dışına ittik.Ballack, Cech ve Robben son günlerde gösterdikleri muhteşem performans ile takımı harekete geçiren isimler oldular.
FA Cup 5th Round'daki rakibimiz "Middlesbrough"
Az sonra Machester City vs Chelsea[Barclays Premiership 25.Hafta]
Basarilarin devami gelcek insallah