Helal olsun hemen puan durumunu istiyoruzzzzzzzz.
Helal olsun hemen puan durumunu istiyoruzzzzzzzz.
valla kotu basladın ıyı bıtırdn.keske basta boyle oynasaydın lıgde 4. rahat olurdun.sımdı transferlerını beklıoz.
başarılar berk uefada .uefada başarı için dediğim oyuncuları alırsan başarılı olursun berk
JORGE TORALES mutlaka alınmalı
Guzel Bir Sonuc Elde Etmissin Tebrikler.sana Athletico Paranaense De Oynayan chico Yu Oneririm 20 Yasinda Ve Muthis Bir Oyuncu Defans Ve Orta Sahada Cok Iyi Teknigide Yuksek Takimini Sirtlar.
önerileriniz için teşekkürler belleti ve geçen sene kiralık oynayan brighi yle sözleşme imzaladım henüz 5 temmuz ve acele etmeye gerek yok chico için görüşmelerim sürüyor ayrıca quaresma için bastırıyorum
oooo quaresma.......kadronu gensıletmen lazım yoksa onumuzdekı sene vahhh ları .oynarsın.fıorentına cok ıı transferler yapıp guclenıyo.transferlerı beklıoz
kardeş para yok ucuz oyuncu biliosanız acilen sööleyin
Ooooo harika bir yerde bıtırmıssın tebrıkler
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
evet arkadaşlar transfer sezonunu tamamladım aldığım oyuncular şunlar
John Obi Mikel -Chelsea(kira)
Chico - A.Paranense(kira)
C.Bueno - R.Madrid(kira)
Belletti - Barcelona 1.3 m dolara
Foster - Man Utdlı kaleci (kira)
Pasquale Fogglia Milan (kira)
Bu bütçeyle en iyi bu olurdu zaten 3 m dolar bütçe verdiler bende bunları alabildim![]()
Olsun ıyı transferler daha dogrusu ıyı kıralamalar![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
geçmiş olsun herhalde bundan iyi bir fikstür çekemezdin![]()
Düzeltirsin sen..Büyük takımlara karşı kontra oyna..taktiğini filan değiştir..yap bişiyler![]()
sozlesmesı bıten bı yıgın adam var devre arasında keske ımza attrsydın.bende lıvornoyla oynamıstım butce denen bısey yokken kendım yarattım butceyı.kadronda ısıne yaramayan adamları sat.bu kadroyla hezımet yasarsın cunku fıorentına gıbı takımalr cok ıı transferler yapıp guclenıyo.bence ısın cok zor bu kadroyla
şimdi çok kritik bir atalanta maçım var hepinizin dediği gibi ööle oyuncuları satmak kolay değil klüplere önermeme rağmen hiçbirini isteyen olmuyor
evet oyle ama bı cozum var aslında tamamen kadro dısı bırakma arad bır oynat ve kulubun ıhtıyacı yok deme sadece satılık lıstesıne koy ve ondan sonra kuluplere oner arada bır de oynat ıse yarayacaktır
artık toparlanmanın vakti gelmişti ve atalantayı 2-0 yenerek moralleri yükselttim
Shot at 2007-08-07
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
fiorentinanın güçlü kadrosuna engel olamadım ve 1-0 mağlup ayrıldım sahadan çok kötü bir fikstür çektik çoookkkkkkkkkk
Shot at 2007-08-07
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
takımı anlayamıyorum kadrom çok ii ama bir türlü istenen oyunu ortaya koyamıyor
Shot at 2007-08-07
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ve bu galibiyetle artık çıkışa geçmek istiyorum :@
Shot at 2007-08-07
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yönetim bu arada bana güven oyu verdi![]()
İnşallah düzelmeye başlarsın, yoksa kovulacaksın.![]()
zemlınkıs kovulursan uzulme onlar senın kıymetını bılmıyo![]()
ve en sonunda kovdular allah kahretsin ama merak etmesinler bşka bir takımla bana karşı açılan savaşı kazanacak ve beni kovmakla ne büyük bir yanlış yaptıklarını göstereceğim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
şu anda klüp arıyorummilan manageri baskı altında
Kaygılanma Berk, kısa zamanda doğru takımı bulursun ve ondan da kovulursun.![]()
![]()
Şaka bi yana doğru takıma gitmen dileğiyle..
ooo ıpını benım ıtalyadakı ıkı takımım cekmıs lıvornoyla,fıorentına.bakalım kıme gıdeceksın.![]()
açtınız ağzınız bakın berk kovuldu merak etme berk biz senin değerini biliyoruz![]()
hehehhehehe tomasrosıcky haklı bız senınle grur duyuyoruz senı ıkıncı lıgde gormek guzel olcak
saka bı yana teklıf gelıcektır buna emın ol
keske ıstıfa etseydınsımdı baska takımlar teklıf ederken kovuldun dıe onyargılı olcaklar.bakalım hangı takımla karsımıza cıkcaksn.
![]()
2.ligden samastinin dediği gibi teklif gelir chievo ardından 2.lig nasıl olur bilemem![]()
bence guzel olurdenemeye deger bende fıorentınadan ıstıfa edıp ıkıncı lıge gıtmeyı dusunuyorum.en azından macera olur
![]()
bende west brommichi aldım 1 ligi garantiledim arkadaşlar kariyer yazimmi özür berk bu arada konuna gereksiz şeyler yazdk