Beşiktaşın son maçlardaki performansı ortada. Bu maçı kaybetmesi performanslarına bakarsak mümkün değil. Taraftar desteğini de arkalarına alarak Beşiktaşın fark atacağını düşünüyorum.
Beşiktaş
Konyaspor
Berabere biter
Beşiktaşın son maçlardaki performansı ortada. Bu maçı kaybetmesi performanslarına bakarsak mümkün değil. Taraftar desteğini de arkalarına alarak Beşiktaşın fark atacağını düşünüyorum.
Koray ve cisse gerçekten çok iyi bir ikili oluşturdur....birde iyi bir santrafor alabilsek bobo nun yanına süperrr olcakkk...Kanatlarda Çalışlıyo belki nobre den iyi bir verim alırız... ( Amin )
Yok ya bu sene ben sanmıyorum forvet alınsın...Adamlar holosco diyolar ya!! 2. bi Jun vakası daha![]()
FM Gazetesi
Geçen sezonun 4. maçında yine Konyaspor ile oynamıştık. O maçta Delgado çok güzel oynamıştı. Bir penaltıda kaçırmıştıRunje akıllara zarar bir gol yemişti.
Bence bu maç, geçen sezonki maç kadar kolay olmayacak. 3 büyüklerden sonra en güçlü iki takımdan biri Konyaspor. (diğeri Kayserispor)
Konyaspo zor rakip olmasına rağmen Beşiktaş banko alır
Bizim macı pazar'a almaları lazımdı...
Artık Fenerbahçe puan kaybettiğine göre tek bir şey dememiz lazım. Ama biz demiyelim, videodan dinleyelim
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=zPBdRd378lY[/YOUTUBE]
Besiktas'a basarilar. Konya'da güclü takim
Fener'in yenilmesi bu maçı daha önemli hale getirdi umarım sorun olmaz ve kazanırız..
Fenerbahçe maçından umarım bizimkiLer bir ders çıkarırLar.Zon zamanLarda formdayız diye ve kendi sahamızda oynuyoruz diye rakibi küçümsersek bizde boynumuz bükük ayrıLabiLiriz sahadan.Eğer ciddi başLar ve ciddi oynarsak bu gün bizim tarafımızda ki + LarLa rahat kazanırız diye düşünüyorum..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
bjk yener ancak fbden azda olsa iyi oynamaları gerekli çünkü konya belediyeden kötü oynuyor
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Haydi kartalım bizi utandırmada yen şu Konya'yı.Hatta farklı kazansak daha iyi olur.İLk hafta liderliği alalım.
So what?
Saike
Macı Bjk alacak ve 1 kırmızı kart görecek.![]()
Rico solda oynayamıyor.İ.Akın oynasın.
So what?
Saike
TeLLo yu soL bekte oynatmaz herhaLde ErtuğruL hoca.Sanırım yine Baki oynayacak.
Ertuğrul hoca sene başında Bjk tv yaptığı röportajda Tello sol bektede oynayabiliyor demişti.Bence onu orada kullanacak.Rico-Delgado kanat oyuncuları değil.
So what?
Saike
Konya inşallah puan çıkartır buradan..
bu maçı fazla zorlanmadan kazanırız diyorum tahmini sonuç 2-0
Diatta'dan hiç ses seda yok.
So what?
Saike
5 bilemedin 6 atarız![]()
Hayır cin çağırdım, o söyledi.Rüyanda ak sakallı dede mi söyledi![]()
5 atarız bence deTeLLo soL da bakaLım neLer yapabiLiyor göreceğiz.Aynı zamanda bende Diatta nereLerde onu çözemedim
![]()
Süper kupa maçından önce gelmişti ama daha forma şansı bulamadı.
So what?
Saike
Diatta nın fiziği iyi gibi duruyordu imzada. Tello ise çok iyi adam bence ama koşmuyor gibime geldi.
Konyaspor`un bir süpriz yapip mactan puan cikarmasini bekliyorum (: