Sayfa 3 / 367 İlkİlk 123451353103 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

1. Default

Dinho'yu alirsak, G & B klasik "Milan en iyisidir" deyip defansa yapilmasi gereken takviyeleri es gecerler. Gerci Dinho'yu almasak bile gececekler, bir forvet alip kapayacagiz transferi. Yazik.

Ama bu Dinho olmasin, Italya'ya uyum saglayamayabilir, gereginden fazla pahali ve Kaka ile Dinho ayni takima fazla olur.

Gelmemeli.

Gonlumden gecen Eto'o, Cassano veya Sheva. Eto'o en iyisi olur, Sheva yasindan dolayi 2. tercih. Hicbiri olmadi ; Cassano.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Gitmeli bence...

teomanla tanışıyolar mı acaba profesyonel olmadığı açıkça ortada.yanlış hatırlamıyorsam dünya kupasında mexico nun kalecisinin babası mı annesi mi ne ölmüştü ülkesine gidip ertesi gün maça dönmüştü.bu şahs zaten en büyük ızdırapı intere imza attıktan sonra çekiyor ya orası da ayrı bi konu...

bence bırakması İtalyan milli takımı için iyi oldu
    çünkü Totti milli takım formasıyla Romada oynadığının 3de1ini bile oynamıyordu.

çok sıcakkanlı bir adama benziyor görünüşünden belli zaten "Brazzo" gücümüze güç katacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Brazzo'da kolay...Ama Hasan daha iyi

doğru ise bence alakasız bir takas olur...

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Turkiyeye gelirsede bogaz da iyi ceker kafayi
    Hey Allah'ım yaa

Nesil
    2006
    Yer

Bence Fiorentina kazık yer ...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Hasan Brazzo..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hasan Salih Brazzo.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

hala ismini koyamadınız

kendisininde söylediği gibi brazzo diyelim

Adı : Hasan Salihamidzic
    Takma ismi : Brazzo

uzatmayalım artık

Bojinov daha iyi oyuncu bence Fiorentina zararlı çıkar bence...

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Default Inter Chivu'yu bitirdi

İtalya Serie A'nın 2006-2007 sezonu şampiyonu Inter kulübünün genel menajeri Ernesto Paolillo, Roma'da forma giyen Christian Chivu ile ilgilendiklerini doğrularken, Roma kulübü ile henüz bir anlaşmaya varamadıklarını da sözlerine ekledi.

İtalya'nın ünlü spor gazetelerinden Gazzetta dello Sport bugünkü sayısında Chivu'nun kız arkadaşı Adelina Elisei'nin Romanya televizyonuna verdiği demeçte kulüplerin 26 yaşındaki oyuncu için 15 milyon avroya anlaştıkları yazdı.

Buna rağmen Paolillo'nun hala anlaşmaya varamadıklarını söylemesi kafaları iyice karıştırdı. Bu transferin bir iki gün içinde netleşmesi bekleniyor.

İspanya'nın başarılı takımlarından Real Madrid Temmuz ayının başında Chivu için 18 milyon avroluk teklif vermiş, fakat yıldız oyuncunun İtalya'dan ayrılmaya sıcak bakmamasının üzerine bu transfer gerçekleşmemişti

Del Piero_10 Misafir

Default Buffon: Dino Zoff'u Geçeceğim

Juventus kalecisi 40 yaşına kadar oynayıp 2018 Dünya Kupası'nda forma giymek istiyor.

Fifa Magazine'e açıklamada bulunan Gianluigi Buffon, en büyük arzusunun 40 yaşına kadar oynayarak İtalya futbolunun idol kalecilerinden Dino Zoff'un rekorunu kırmak olduğunu söyledi. Juventus'un süper kalecisi, şöyle konuştu:

"28 yaşındayım ancak Zoff benden daha çok oynadı. Juventus'a ve milli takıma kattıkları takdire değer. Onun döneminde her 12 yılda İtalya, Dünya Kupası'nda final oynadı. Umarım ben de 2018 yılında İtalya kalesinde olurum"

Buffon ayrıca Juventus'ta kalmaya karar vermesi hakkında da konuşarak "Kalmak istedim. Çünkü yöneticiler ve taraftarlar bana burada kalmamın gerekliliği hissettirdiler. Bana önerilenler müthişti" dedi.

Şu anda Dünyanın en iyi kalecisi olan Gianluigi Buffon'un geçmek istediği Dino Zoff,Juventus ve dünya futbolu tarihinde önemli yere sahip bir kaleciydi.41 yaşında İtalya Milli takımının kaptanı olarak 1982 Dünya Kupasını kaldırdı.Böylece Dünya Kupası kazanan en yaşlı oyuncu ünvanını kazandı.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Ben inanıyorum.Buffon dünyanın en iyisi...

Del Piero_10 Misafir

Kazanmak Juve'nin genlerinde var demiş.
    Doğrudur

Napoli'ye Zola'yı kazandırdı.Valencia'da Uefa Şampiyon takımın mimarıydı.Fiorentina'yı ikinci ligden çıkarıp İtalya Kupasını kazandı.Chelsea'ye Lampard,Makalele gibi adamları kazandırıp bugünün şampiyon Chelsea'sinin temelini attı.

Juventus'u ben çalıştırsam ilk dört içinde olur zaten.Oyuncuların azmi,intikam isteği,ilahi adalet olgusu ve sadece lige konsantre olmanın avantajı ile şampiyonluk için mücadele etmelerini bekliyorum.

Buı arada Abramoviç Mourinho ile görüşünce,Monaco karşısına bilerek garip taktiklerle çıktığını söylemişti

Nesil
    2006
    Yer
    -

Buffon 41 de oynar.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

O yaşa kadar kalitesinden fazla bir şey kaybetmez ise istediği noktaya gelebilir.
    So what?
    Saike

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Ranieri'nin futbol hayatı çok sıradan ama Teknik başarılar mükemmel. Bence Juveye eski havasını getirecek güçtü. Peki Deschamps neden bıraktı. Yani amacı Seri A ya mı çıkarmaktı, yoksa Anlaşamadı mı?
    Bazı transferlerde yönetimden bir isimle anlaşmazlığa düşüp kendi isteğiyle ayrıldı.Bir anlamda amacını gerçekleştirdi.Her zaman hatırlanacak.

Bence oynar... Çok iyi kaleci Buffon 40yaşına kadar başarılı bir şekilde oynar...

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

buffon dino zoff u geçebilecek güçte ve yetenekte..ben daha iyi olacağına inanıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bende Buffon'un o yaşa kadar rahatlıkla oynayabileceğine inanıyorum.Bence şuan Dünya'nın en iyi kalecisi.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

İnter hala aynı İnter.Gereksiz transferde 1 numara.

Bu transfer oldu diye biliyodum sonra olmadı... Yeniden almaya çalışıyor... Inter aynı olayı Suazo da yaşadı...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Daha önce bu konudan vardı sanırım..

Bece hayatının hatasını yapar.Inter'i biliyoruz..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Abartmayalım Chivu iyi oyuncu

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Chivu iyi oyuncu fakat ne kadar faydalı olur Inter'e bilemem..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Fiorentina'nanın zararına bir takas olur..

Sayfa 3 / 367 İlkİlk 123451353103 ... SonSon

Mesaj Yetkileri